Midsommar i Greppered

Så var midsommar helgen slut. Jag kan ju säga utan tvekan att detta har varit den bästa midsommar jag varit med om i hela mitt liv. Midsommarafton var vi i hemmet där jag växte upp. Hos mina föräldrar med andra ord. (Tack snälla mamma och pappa för att ni lät oss vara där.) Dagen började med mat och sen lite poängprommenad. Undra om man vann? :S Tyckte att jag kunde alla. :P Sen var det dags för dom som skulle tälta att sätta upp sina tält. Gick ganska fort så. Sen åt vi. Vissa grillade och vissa åt sill och potäter. Efter vi ätit lekte vi några lekar. Önska att Jasmine kunde veta vad harsyra var för nåt för då hade inte det laget som vann vunnit... :P Efter lekarna fortsatte kvällen med mycket skratt och sist en massa dans. Pappa, jag, Jesper och min lillebror hade gjort i ordning det jättefint i garaget så det var som en festlokal typ. Skit bra! :) Allt eftersom började folk gå och lägga sig. Mycket lyckad kväll. Önska bara att jag slappnade av liiiite mer. Var så rädd att nåt skulle gå sönder så jag var väl lite gnällig några gånger.. Jaja..

Dagen efter var det fest hos Koffe. Helt UNDERBART kul hade jag! :) Tror nog aldrig jag skrattat så mycket nånsin. Önska bara jag visste varför jag helt plötsligt hade en isbit mellan brösten..? Kallt var det! Haha.. Att komma igång i lördags var väl lite segt så men sen så. ÅÅÅH vilken underbar midsommarhelg jag haft och allt tack vare mina helt fantastiska vänner! :)

Helgen som kommer nu kommer bli minst lika bra. Då är det nämligen dags för LUDVIKSFESTEN!!! :D Kul ska vi ha.


Hej hej!

Midsommar imorgon. Jag går snart in i en väääldigt stressig period.. Så mycket som måste fixas nu innan kalaset kan börja! :) Men OJ så roligt det kommer att bli! Har nog aldrig längtat till midsommar så mycket som jag längtat till den här. Sjukt! Men nu så, IMORGON!!!!! :D Ska snart packa en massa grejer som ska med till Greppered. Önska också att jag kunde veta var min nagelfil var, men den har kattfan haft roligt med i natt. Letat under soffa och matta, men finner den inte. Irriterande!! Jaja, nu ska jag börja stressa fram tills jag stiger in i dimman!

"Med det är ju en MUNK!?!?!"

Efter jobbet åkte jag till Varberg med Jonna. Skulle kolla på lite grejer till midsommar. Hittade också det jag skulle ha. :) Och nu ska jag berätta om det som hände på vägen hem..



Jonna: Vad är det som går där borta?

Jag: Vaar?

Jonna: Men där borta..

Jag: Men vaaaar? Jo nu ser jag. Den är orange. Men.. MEN DET ÄR JU EN MUNK!?!?!

Där går det en munk. Kom från ingenstans. Mitt ute blan åkrar och skit...


Sen hade vi kul åt det ett litet tag. Och det var väl det roligaste som skedde idag med. Nu är det fotboll på tv och det är ju inte så roande. Första och förhoppningsvis den sista matchen detta VM....


Midsommarveckan!

Nu är det äntligen dags för midsommarveckan! Jag har så sjukt mycket som måste göras och jag känner mig en aningen stressad men det är det värt. Det kommer bli svin kul! Hoppas verkligen det blir fint väder med. Får hålla tummarna för det. Det kan vara hur mulet som helst bara det inte regnar! Ååååh, längtar såå mycket! Önska att jag bara kunde lägga mig och sova enda fram till fredag. Fast då hade jag inte hunnit göra det som måste göras. Jaja..

Nu närmar det sig!!!

Nu är det inte långt kvar till midsommar alltså! Jag har längtat efter midsommar så himla mycket. Men nu börjar jag få en sån himla ångest över midsommar. Dels för alla säger att det kommer bli så kul, dels för att det kommer nästan för mycket människor. :S Nu känner jag att jag måste se till så att verkligen alla har kul och om inte så är det mitt fel. Men en grej är skönt i alla fall och det är att det flesta verkar acceptera att man kommer att få sova i tält. Hade jag haft ett hus och haft fest hade alla fått sova inne självklart, men nu är det mina föräldrar som bor där och jag vill inte ha massa som förstörs. Inte för dom skulle göra det med flit, men är man full kan vad som helst hända. Spyor till exempel. Ne, men det flesta verkar tycka att det är helt okej. Mest Ebba. :P Tältningen verkar vara det enda hon ser fram emot! :S Haha..

Inget som händer..

Här var man dålig på att skriva. Är bara det är det är ju inget kul som händer så jag vet inte vad jag ska skriva. Men jag sov gott i natt i alla fall. Drömde bara VÄÄÄÄÄÄÄLDIGT konstiga drömmar! Och då menar jag vääääääldigt konstiga. :S Undrar verkligen vart det kom ifrån. Måste i alla fall skriva till min vän Libäck efter jobbet om en liten del av min dröm. HAHAHAHA!!! Jaja, nu ska jag borsta tänderna i alla fall. Ha en bra dag!



Detta inlägg kan de flesta strunta i...

... det är bara en som kommer fatta att det. Jag kan inte ha ett normalt liv utan dig. Jag vet inte riktigt vad som hände mellan oss, jag vet bara att jag har mig själv att skylla för det var förmodligen mitt fel. Kunde jag gå tillbaka i tiden hade jag ändrat på några småsaker och då kanske saker och ting hade vart som innan, kanske bättre. Vem vet.. Det finns så mycket jag skulle vilja säga, men det skulle bara bli fel. Jag tror nog inte riktigt du kommer att förstå ändå. Du ska veta att jag ångrar mig och att jag saknar dig!

Ny soffa!!!! :D

Nu är den nya soffan på plats! :) Älskar den. En aning större än den gamla vi hade så man är väl inte riktigt van vid att den tar sån plats. Men det vänjer man sig vid. Och det gör ju inte så mycket för vad gör mn mer i ett vardagsrum än att kolla på tv eller umgås? Älsklingen och Alex var jätteduktiga som fixade allt igår när jag jobba. Stackars Beppe slet som ett djur så han har sår på armarna. :S


Stackarn... :(

 

 

Ser så liten ut på bild... Men det är den inte..

Men fin är den!

 


Inget kul väder...

...men vad gör väl det när man ändå ska jobba. Idag och imorgon sen är det äntligen helg! Hoppas att vi på fredag köper soffan, eller om Jesper kanske gör det imorgon. Ne det var väl inte nåt speciellt jag vill skriva. Står helt still i huvudet. Jaja, hoppas ni får en bra dag!



Jaa, äntligen!

Tisdag morgon och Isabell är trött. Jag tror aldrig jag sovit så himla underbart som jag gjorde när klockan ringde. Jag drömde att jag sov! Önska att jag alltid kunde göra det för. :P Igår var jag och visade en soffa för Jesper som jag la märke till för några veckor sen. Han gillade den! ÄNTLIGEN hittar vi en soffa som vi båda tycker om. Tycker att det är ett måste för soffor är ju ändå inte det billigaste och då ska ju åda gilla den. Tror nästan Jesper gillar den mer än jag. Haha.. Så snart kommer det att komma en ny soffa och det kommer bli så snyggt i vardagsrummet. Det som jag gillar mycket med soffan är att den är rak på baksidan så det finns inget utrymme förr katten att hoppa ner i hörnen eller nåt sånt, så nu kanske man slipper hans störda språng up i soffan och ner i hörnet för det finns inget hörn längre. Då betyder det förhoppningsvis också att det inte blir så mycket rivmärken! Man kan ju hoppas. :)

Nu ska tänderna borstas! Sen ska jag åka till jobbet och längta tills jag ska hem igen så det kan bli kväll så jag kan SOVAA!! :P


Sommar, sol, helg, kubb och fest med vännerna!

God morgon! (Hatar denna morgonen! Vill bara soovaaaa!!!) Men helgen har varit kanonbra! I fredags var ju det studenten så på kvällen firade vi min kusin Evelina. Sen i lördags var jag, Jesper, Sandra och Tobbe hos mormor och morfar där vi grillade och spelade kubb. Just då var jag skit grym. Fatta inte vad som hände för en stund. Haha, det var jag mot Jesper. Först var det Jesper som kasta. Han fick ner en. Sen var det min tur, jag fick ner den han fick ner sen fick jag två till. Sen var det ju Jespers tur igen, han fick ner dom två som jag fick ner. Sen när det var min tur igen så fick jag ner dom tre som stod kvar på baslinjen och där efter kungen! ÄG!!! :P Haha..

På kvällen var vi hos Emma Lilje. Men först började jag och älskling dricka lite hos oss. Vi drack, spela lite ölspel och rökte vattenpipa. Sen kom Celine en liten stund med innan vi begav oss till Emma. Där satt vi sen jag, Emma, Celine och Ebba. Vi tog en liten sväng till Toffe och Jennie, men efter tio minuter kom vi på att vi som satt och festa hos emma satt i ett rum och dom andra i köket så vi stack tillbaka till Emma igen. Lika bra det. Sen, tro det eller ej så gick vi till Bratt. HATAR Bratt men i lördags hade jag faktiskt riktigt kul! Haha, Emma ville så gärna dansa med. Men det var verkligen ingen på dansgolvet och jag är inte gärna den som vill synas och typ göra bort mig men jag tänkte vafan, skit samma. Om jag nu ska vara på Bratt kan jag lika väl dansa. Så jag och Emma börja dansa, och vi gjorde faktiskt inte brt oss. Tvärt om, vi drog igång dansgolvet ju. Haha, fler och fler kom och börja dansa. Det var kul. Tack älskade vänner för i lördags! Nu ska jag till jobbet..


 

 


SOOOL!!!

Fredag morgon och strålande sol! :) Hade velat lägga mig och sola sen men nej. Det är studenten och jag har sjukt mycket att göra nu på förmiddagen. Hoppas det blir fint imorgon då så man kan få sig lite färg. Jaja.. Målade Celines naglar igår med inför studenten. Blev riktigt nöjd med hur det blev. ;) Hoppas att hon också blev det. Jag vet ju vad jag ska måla på mig själv nästa gång i alla fall. Fattar inte varför jag inte gjort det för.. Nehe, nu hinner jag inte sitta här och skriva. Ha en bra studentdag alla studenter!



Här ska det stå en rubrik..

Hej hej! Torsdag idag och sista jobbardagen denna vecka. Imorgon är det studenten för alla glada treor. Hoppas att dom får bra väder. Ser ju ut som det i alla fall. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva men jag tänkte lägga in en bild på en t-shirt jag fick av mamma som hon köpte i London och sen en bild på mina nyinköpta skor.


Denna söta köpte min söta mamma!

 

 

Mina nya skor! <3

 

Inte riktigt dom jag tänkt mig. Men nästan. Fann ett par skit snygga liknande på dna shoes hemsida, men kände inte riktigt för att lägga 800 kr för ett par sandaler. Men på Kapphal i Falkenberg hittar jag ett par nästan exakt likadana för 300 kr. Hur glad blir man inte då? ;)




RSS 2.0