Shutter Island

Igår var vi i Varberg och myste. Jespers födelsedagspresent. Vi kollade på Shutter Island och den var riktigt bra! Störde mig bara på slutet, för man visste inte riktigt vad som egentligen hände. Ska inte säga mer än så, för ni ska själva se den. Gör ni inte det så är ni dumma. :P Haha, vi kom ju till Varberg vid 7-tiden. Då gick vi och köpte biljetterna jag bokat, Sen gick vi för att äta. Det blev Campino eller om det stavas med s på slutet. Spela roll. Vi satt dör och åt, tyvärr fick vi pizzorna jättefort och vi åt jättefort, så halv 8 var vi redan klara. Filmen började kvart över 9. Haha.. Så vi satt och uggla ett tag på pizzerian. Sen skulle vi se om det var varmt nog att gå en sväng, men det var det inte så vi satte os i bilen den sista tiden innan bion började. Haha så himla mobbad man kände sig, men det var faktiskt mysigt ändå. Sen äntligen så var det dags för bion. AS BRA!!!! =D


 

 

 


Födelsedagsfest!

Igår hade Jesper sin födelsedagsfest. Jag hade jättetrevligt. Jag hoppas att Beppe hade det med. Nu sitter jag och väntar på att vi ska åka till Varberg. Ska nämligen bjuda han på middag och bio. Shutter Islands ska vi se. Var vi ska äta vet jag inte, det får Jesper bestämma när vi kommit dit. =D


Höhö..

 

 

 

 

 


Gullig.......... Eller?? :S

Det stod en kartong på golvet idag och självklart blir Dante nyfiken direkt. Men söt är han!

Men han är inte alltid SÖT!

 

 

Nee, utan ibland är han också galen. Som igår när det stod ett gäng på taket på bion och skotta snö. Dante verkade nyfiken så jag lyfte upp han så att han skulle se bättre..... Viket jag INTE skulle gjort....

 

 

Min stackars arm! :(

Det gör sjukt ont!

 

Ser ut som nån tryckt in en fet nål eller nåt. Men nej, det är Dantes sylvassa klo som trycktes in långt och härligt i min arm. ONT! Så nu är det svullet, rött och blått runt omkring det. Inte så snyggt..

 


Mm mm mmmmm!

Åker iväg till Strandbaden för att äta lite hotellfrukost! =D Mumma!



Galen blir jag!

Sitter här ensam i vintermörknet och försöker lära mig photoshop, viiiiilket INTE går braaa. :@ Tre gånger klara jag av att ge mig på det, men när jag misslyckades då den tredje gången blev jag galen! Suttit i en timme ju och försökt. :( Allt jag ville var att klippa ut mig och Johanna och sen fixa en annan bakgrund. Jag vet, ni som kan det tycker väl att det är lätt som en plätt.... Men inte jag. :( SÅ NU SKITER JAG I DET! Jag lägger väl in bilden ändå kan jag säg.

Jag och Hani <3

 

 

Vill också lägga in en läcker bild på min syster, som för övrig är den bästa syster i världen!

 

Sandra

 

 

 


AAAAAAAAAAAH!!!

GUD VILKEN TUR ATT JAG HAR DANTE!!!!! Jag såg att han satt och kollade ner i marken, så kollade jag också ner och där är en SPINDEEEEEEL!!!!! :'( Visste inte vad jag skulle ta mig till, för Jesper sover... Då dyker Dante på den här spindeln och tassar den, sen käkar han upp den!!! Tack gode gud för du är som du är Dante!!



Frukost med syster!

Ska snart iväg till Falkmanska. Idag ska jag äta frukost med Sandra. Ser fram emot det jättemycket. Sen efter det så ville Jesper av nån anledning till stranden och grilla. Jag tycker det är jättegulligt att han kommer med en sån idé för det är utöver det vanliga... Får se om jag kan hitta mina termobyxer nån stans. Nehe, jag hinner inte sitta här mer. Ha en bra dag!



Snöskottning!

Ska snart sticka iväg till jobbet. Vi kommer börja dagen med att skotta snö. Taket måste skottas. :S Hoppas inte jag behöver gå upp på taket. Är lite smått höjdrädd ju. Jag kan stå där nere och skotta. :P Men taket är stort och om det ska bli klart så måste väl alla upp och skotta. Jag vet inte....



Min Jesper! <3


Älskar dig mer än man kan älska någon!

 

 

 


Födelsedagsvecka!

På fredag fyller älsklingen år! Så idag börjar hans födelsedagsvecka. Jag ska göra den till den bästa vecka! ;) Och på fredag ska bli den bästa dagen. Det enda han önskar sig är korvstroganoff och ris men självklart så har jag ju mer att ge han än bara korvstroganoff. Hoppas han blir glad!

Jesper har jobbat natt nu och ska göra det denna natten med. :(
Finns inget värre än när han jobbar natt. Jag sov jättedåligt i natt och det gör jag varke natt han inte sover jämte mig. Egentligen så borde man ju sova bra för då får man ju hela sängen för sig sjäkv, men nej, jag gillar att det är trångt så man ligger nära varandra. Jag måste alltid känna Jesper annars sover jag inte bra. Men det är en natt till jag får stå ut, sen dröjer det några dagar till nästa gång. ;)

Sen vill jag bara tycka synd om min mamma med. För en månad sen blev hon magsjuk, nu har hon livit det igen. :( Vilken otur hon har. Vet hur det är att vara magsjuk, det är inte roligt! Krya på dig! <3

Nu ska jag göra mig i ordning. Ska köra till jobbet om 20 minuter ungefär. Ha en bra dag!



Galen katt!

Lilla Dante har fått smak av kattmynta nu. Städade ju skafferiet igår och då hittade jag kattgodis jag köpt när jag fick Dante. Hade glömt av det. Kattgodiset innehåller kattmynta och det ahr gjort min katt galen nu. :S Jag vet inte riktigt vad det är han håller på med, men han liksom trycker ner hela kroppen mot golvet och rullar sig och gnider sig. Han blev också lite aggresiv. Efter jag gett han några godisar så luktade jag ju såklart det på min hand också. Då börja han slicka och gnaga lite, så skulle jag dra bort min han och DÅ kom klorna fram och han greppade tag i min hand. Gjorde inte så ont men jag stör mig!


 

Gamla bilder, men charmigt ändå!

 

 

 


Nattstädning!

Klockan är just nu 23.50 och jag har precis städat klar i skafferiet. Hmmm... Jag städar skafferiet sent på kvällen. Kan ju bara vara en sak det betyder. Nu närmar man sig perioden kvinnor älskar varje månad! Jaja, det blev väldigt fint i alla fall så jag är glad att jag rensa där och ja, jag tycker att ett skafferi kan vara fint. ;)

Jag och min bror hade en mysig hemmakväll.
Jag är så glad att jag har honom! Han åker snart till England med sin tjej och jag hoppas att dom får det hur mysigt som helst där. Undra när man själv kommer iväg nånstans.... Ska strax gå och lägga mig. Först ska jag ta mig en titt ut ur fönstret. Alla (inklusive jag) klagar ju väldigt mycket på det här vädret nu. Men egentlige, tänk så många gånger vi har klagat på att vi INTE haft nån vinter nu i några år. Nu har vi ju den! Tänk alla barn som kan vara ute och leka i snön. Bygga snögubbar, åka pulka eller ha snöbollskrig. Jag tycker nog ändå att det är lite mysigt just nu. :) Inte jättekul när man ska ge sig ut på vägarna och så, men annars är det helt okej. Det blir ljusare i alla fall. Ne nu tycker jag att klockan är mycket! Natti!


Är faktiskt väldigt fint med snö!

 

 

 


Helt slut!!

Oj vad slut jag är nu! Jag och min bror har spelat tv-spel ett tag nu. Vi spelade precis Soul Calibur 4 och herregud! Har skrikit och hoppat och ja allt. Haha.. Älskar fightspel! ;) Fast jag blir ganska galen när jag spelar det. :S Just nu är jag nästan helt snurrig i huvudet så mycket jag spänt mig. :P Nu ska vi fortsätta spela!



Mobbad!

Hej hallå! Känner sig lite smått mobbad att ingen hört av sig. :S Är väl ingen som ville vara med mig. :P Eller jo min bror då som sitter jämte mig nu. Han ställer upp på sin syster i alla fall. Ska kolla i hyllan efter nåt roligt tv-spel som man skulle kunna spela. Jesper har ju en del så nåt borde man väl hitta. Ha en mysig lördagskväll alla ni som dissade mig idag! Det ska i alla fall jag ha. ;) PÖSS!



Beslutsångest!

Jag kan inte bestämma mig! Den här helgen kommer bara bli jobbigt. Tänkte ju först att jag skulle till min syster och kolla på melodifestivalen. Men det gick inte. Hon skulle ha gäster. Sen tänkte jag att jag bara skulle sitta själv då. Men det har jag gjort hela denna kvällen. Johanna ska festa och fråga om jag ville med, men det hade jag bestämt mig för i söndags att jag inte skulle festa fast nu vet jag inte. :S Jag hade så jäkla kul med henne på Grand, men inte lika kul dagen efter. Hatar när Jesper jobbar eftermiddag på helgerna. SÅ ensam man känner sig!! :(

Ne, ensam ska jag i alla fall inte sitta imorgon. Sen får jag se vad det blir. Bläää vad det känns menigslöst! Hatar när man inte har nån aning om vad som händer! Och vad vill snön? När ska den försvinna? Hade tänkt att åka till mina föräldrar en sväng idag men jag ger mig inte ut i detta vädret på dom dåliga vägarna hem till mamma och pappa. Min farmor vill jag hälsa på med. Hon ringde idag, så söt hon är. Hon skulle skicka ett mejl till mig på hotmailen men det gick visst inte så hon ringde istället. Haha, älskar när jag får mejl av henne. Hon är grym som lärt sig internet på så kort tid i den åldern. GO FARMOR! :P

Mina vänner, vill ni göra nåt imon så har ni min mobil. Kan ju bara slänga iväg ett sms eller nåt. Antagligen så ska jag inte ut. Men man vet ju aldrig. Jag är ganska så bäst på att ändra mig. Haha..

Just det ja! Jag måste ju berätta min dröm med. Detta kommer nog låta hur flummigt som helst för jag hänger knappt med själv. Men jag ska försöka så gott det går. Jo, det börjar med att vi ska åka färja någonstans, jag och mina vänner. Bloggerskan Kenza är också med på den här båten och en annan okänd tjej. Kenza och denna tjejen sitter och är jättetykna mot varandra. Sen sätter sig Kenza jämte mig och verkar tycka om mig jättemycket. Hon kramar mig och sen börjar sugpussa på min haka. :S Sen våldtar hon mig. Jag vaknar upp på min brors rum liggandes på en madrass på golvet. Då kommer jesper och hans arbetskamrater med respektive och massa gamla grannar. Dom sätter sig och börjar prata med mig alla på en gång. Jag är för övrig osminkad och ser för jävlig ut. Sen ropar mamma hej då för dom ska nämligen åka utomlands i flera veckor. Mamma, pappa, Sandra och Johan. Hela familjen utom jag för dom hade inte råd att ha med mig. :( Så jag ska säga hej då till dom och så blir jag jätteledsen och går till Jesper för att få tröst men han bara skrattar åt mig. (Det är nämligen så att han visar inte så mycket känslor när jag ringer honom på jobbet för hans arbetskamrater kan höra. :P För det är tydligen piiiiinsamt att visa ett par killar att man faktiskt bryr sig om en tjej. ;) Jaja.. Killar...) I alla fall, bara för att dom var där så kunde han inte trösta mig så jag fick gå lipandes och se min familj lämna mig i det kalla Sverige. Sen ÄNTLIGEN så vaknade jag upp ur den jobbiga drömmen. Allt var så rörigt och jag bara längtade tills jag skulle vakna upp!

Hörde just att det kommer bli ännu värre imorgon! Ska komma en massa massa mer snö! :( ORKA!!! Snart är äntligen Jesper hemma! Han kom precis men han ska hämta tvätten först. Jag tror han kom i alla fall. Dante reagerade så det var nog så. Så nu ska jag gosa med han lite sen ska jag gå och lägga mig. Ska bli skönt. Så natti!


Puh!

Nu får det vara bra för den här gången! Gud så länge jag har suttit här nu. Sen kl ett har jag suttit här i bloggen och ändrat. Blev väl klar kanske vid halv tre, tre med det mesta. Sen har jag bara ändrat en massa småsaker som ni antagligen inte kommer märka men kanske. ;) För idag får det i alla fall vara bra nu. Nu ska jag fixa nåt att äta för jag börjar blir en aning hingrig. Det är man efter fem och en halvtimme. (Har fixat tvätten också, så jag har inte suttit i fem och en halv timme i sträck mamma.) Men nästan. :P Haha.. Nu ska jag bara mysa och ha en bra fredagskväll. Ska väl tänka lite på Jesper då och då också. ;) Ha en bra kväll!


 

 

 


UPPTAGEN!

Nu har jag suttit upptagen ett bra tag! Som ni ser så är min blogg väldigt mycket förändrad. Sa till Jonna att innan jag började med den skulle jag ta en för och efter bild men tror ni inte jag glömde det???? JO! Men ni ser nog att det är en stor förändring ändå utan en för och efter bild. ;) Kommer att sitta ett tag till och ändra lite saker. Så den kanske inte ser ut så här om nån timme. Får se. Men vad tycks?



Jonna ponna Lormén

Kan man få för stor dos av Jonna?? Nope, det kan man icke! Träffade henne i tisdags, igår och ska göra det idag med. Jonna Jonna Jonna Jonna :P Måste då också berätta min cp dröm för henne. Oj vad konstigt jag har römt i natt. Låg och tänkta i drömmen att jag önska att det skulle bli morgon så jag kunde sluta drämma så där som jag gjorde. :S Aja, nu ska jag möta upp Jonna och så ska vi äta pizza. Sen ska vi till mig!! Hej då!



Love my job!

ÄNTLIGEN!! Efter att varit sjuk och så var jag äntligen tillbaka till mitt underbara jobb! Älskar det. Från att dagarna har känts som två kändes denna bara som en halv. Jättefort har det gått! ;) Snökaos är på väg nu också. :S Tycker nog att det borde räcka snart faktiskt. Känns lite för grått och trist nu för tiden. Jaja.. Ska snart iväg till Jonna för att glo på lite film, sen ska jag bara hem och mysa ner mig i soffan tänkte jag.

Oh, en kul grej som jag upptäckt precis!!! I sommar ska vi antagligen till Ludvika, på den här Ludvikafesten och kan ni gissa vem som spelar!!!!!??? BJÖRN ROSENSTRÖM!!! Är helt fast i honom sen jag såg han på Grand för några år sedan. Missa han förra året för jag var på skidsemester men nu ska jag då inte missa han. WOHOO!! :P Så jag längtar sjukt mycket till det. =D



Familj och vänner!

Vad vore livet utan sin familj och sina vänner? Vet inte vad jag skulle ta mig till utan dom! Betyder väldigt mycket för mig.

Jesper! Min underbara pojkvän som alltid finns där för mig. Jag kan lita på honom helt och hållet och jag älskar han så mycket! Han är allt. Inte bara min pojkvän utan också min bästa vän!

Mamma! Också en person som alltid finns där. Hon är den jag alltid pratar med om det är något. Hon är världens bästa lyssnare. Mamma vet allt om mig kan man väl säga. Älskar dig!


Pappa! Min pappa är en person som ALLTID vill veta att sina barn mår bra. Han bryr sig så oerhört mycket om oss, nästan så att det blir jobbigt. Men han är verkligen den bästa! <3 Älskar dig!


Sandra! Världens bästa syster!! Är det något som skulle hända vet man vem man kan ringa. Sandra är en person jag aldrig skulle klara mig utan. Som sagt, hon är bäst!


Johan! Världens bästa bror! Vi har alltid haft kul ihop. När jag var mindre var jag väldigt rädd för mycket. Vem hjälpte en då? Jo, Johan! Att en tre år yngre ska behöva hjälpa sin syster. :P Haha.. Tack!


Jonna! Den bästa vän man kan tänka sig. I tvåan var det jag börja känna denna underbara tjej. Vi klickade tack vara att vi hade samma humor. Hon gjorde min sista tid på gymnasiet till den bästa! Hon kommer alltid vara min bästa vän. Hon är bäst och man kan lita på henne till 100%.


Jasmine! Först var hon min arbetskamrat sen blev hon en väldigt god vän! Jag skulle kunna skratta med henne i timmar. Hon är just nu i Thailand men den 7:e är hon hemma och då ska hon få världens kram! Saknar henne så mycket.










MINA VÄNNER ÄR DOM BÄSTA ALLIHOPA!!!!! <3




Snön den bara faller ner..



Idag har det nog snöat hela dagen va?
Men jag tycker bara det varit mysigt. Det har varit lite som fejksnö i filmer och så tycker jag. Så otroligt lätta och stora snöflingor. Stampar man riktigt hårt i marken så yrde det iväg. Jag och Jesper gick en liten promenad nu ikväll. Kände att jag behövde komma ut och gå efter min korta sjuka tid. Det enda bra med magsjuka. Man spyr några gånger sen är det över, sen är man bara lite seg och har ont i huvudet. Så är det för mig i alla fall. Behöver ju inte vara lika för alla så klart. Men i alla fall det var hur mysigt som helst ute. Men bara för att det var mysigt så tycker jag ändå att det borde bli 10 plusgrader och ösregn en hel dag! Sen kan solen och värmen komma!

Idag har jag även fått mina glasögon.
Eller Jesper var och hämtade dom igår men dom skulle ju justeras så jag fick å dit idag och fixa det. VÄLDIGT ovant är det att bära glasögon men man vänjer sig. Det blir säkert bra med det.


Bild från i lördags!



Värsta natten i mitt liv!!!

Hatar gårdagen och natten!! Usch, igår så blev jag magsjuk. :( Magsjuka är den värsta sjuka jag kan tänka mig, för en av mina fobier är att spy. Jag tycker det är skrämmande! Så äckligt!!! Men i alla fall, framåt elva skulle jag lägga mig och sen vet jag inte vad som hände. Allt blev bara konstigt. Jag tyckte jag såg en människa inne på rummet som sprang runt, och att han tog på mig lite då och då. Flög upp ett antal gånger under natten för det kändes som om han tog mig på axlen sen så tyckte jag att jag hörde röster. Hur jobbigt som helst!!! Jag fattar inte..... Så nu är jag världens tröttaste människa!



:(

Ååååååh, kunde verkligen inte sova i natt så jag är hur trött som helst!! Blir så arg för att jag inte kan göra det. Kommer nog slockna direkt när jag kommit hem från jobbet ikväll. Nästa vecka på fredag fyller min älskade sötis år. :) Han kommer bli sååå glad för min present! <3


Glad Alla Hjärtans Dag!!!

Idag är det alla hjärtans dag. Dagen har väl varit som alla andra dagar tycker jag, vi har inte gjort nåt speciellt. För det första låg man och var bakis fram till fem-tiden ungefär haha.. Så vi har varit väldigt trötta. Vi gick och åt lite thaimat och sen gick vi till Koffe en stund för dom skulle spela nåt spel... Ne alla hjärtans dag är överskattat tycker jag.

Igår hade jag så jäkla kul.
Var länge sen jag hade så roligt. Jag var verkligen på G!! =D Orkar inte lägga upp några bilder än så det kommer väl imorgon tror jag. Nu ska jag lägga mig vår underbara säng jämte en underbar människa och sova underbart gott. Natti!



Vinter!!!

Idag tog vi en bilfärd och hälsade på mamma. Har inte vart där sen snön föll som mest så de var en liten chock. Oj med snö det låg på marken! Så jag var ju bara tvungen att ta lite bilder. ;)


 

Snöhög!

 

 

 

Har mer bilder men det var segt att ladda upp så jag skiter i det! Lyssnar på musik som får mig att gråta. Gillar att göra det ibland. Så nu ska jag fortsätta snyfta. Ha det gött!

 

 


AJ!

Usch! I natt vaknade jag av att jag fått nåt slag ev en allergisk reaktion. Jag använder absolut torr för jag HATAR svett. Så en gång varannan vecka ungeför tar jag det. Gjorde det igår kväll och på natten vakna jag av att det klia och sved så jag höll på att dö. Så jag sprang till toaletten för att tvätta av det och OJ vad det såg ut. Helt rött och svullet i båda armhålorna och så gick det ut lite på ryggen. :( Fy satan vad ont jag haft och vad det har kliat.  Nu är det bara lite rödflammigt, syns nästan inget alls. Så det är ju bra att det blivit bra igen.

Ledig idag, och jag funderar på om man skulle åka till Greppered en sväng. Länge sen jag var där och ag saknar mamma och pappa så otroligt mycket!!! <3


The studio

 

 


K-RAUTA!!

Det blev en heldag i Halmstad idag. Jag har inga pengar att handla för tack vare mina glasögon som ska betalas, men det blev ett par glansiga leggins och ett linne och ett par skor i alla fall... :S Skorna blev bara 50 spänn så det tyckte jag faktiskt inte var så farligt. Linnet där emot kunde jag ju låtit bli, men jag är ju som jag är. KAN INTE! Höhö, men det var inte så farligt dyrt det heller så jaja.. Thaimat åt vi också, det var väl sådär, det gick ner i alla fall. Vi åkte en sväng till flygstaden med, det var där jag köpte mina skor. På vägen dit upptäckte jag ett varuhus där det stod K-rauta på. Jag uttalade namnet för mig själv i huvudet och tyckte det lät så fult så jag var bara tvungen att ropa ut det jättehögt med en ful röst. Jonna skrämde jag livet ur, Emma vet jag inte. Hon tycker nog inte jag var normal i alla fall.. Jaja.. Tack Jonna och Emma för en trevlig dag! =D



Bra dag!

Tjing tjong! Idag har det hänt många grejer. Jobbat, tvättat, Emma och Jonna var här och fika OCH en annan grej som jag inte berättar om än. ;) No no... Dom flesta vet väl redan, eller kan väl inte säga dom flesta men dom viktigaste i alla fall, dom vet. ;) Alla i min närhet är självklart viktiga men mina riiiiiktigt närmaste menar jag ju nu. :P Jag är i alla fall glad. =D

Imon blir det Halmstad. Jag, Jonna och Emma ska dit. Dom ska shoppa, jag ska kolla på. :( Eftersom jag ska betala ett par glasögon nästa vecka kan jag ju fetglömma att shoppa. Stör mig att glasögon är så dyrt. :S Det är ju inte det snyggaste man kan gå runt i liksom, så därför borde dom vara schyssta genom att ha billiga glasögon tycker jag. :P Ja ja ja.... Nu ska jag smälta den stora grejen som hände idag.



Glasögonorm!

 

 

 

Har ju varit och kollat min syn idag. Där fick jag nog svaret på min ständiga huvudvärk. Jag hade ett brytningsfel och så var jag också översynt. Så nu är jag en blivande glasögonorm. Nästa vecka skulle nog mina glasögon vara klara. Kommer få bära dom nästan alltid. När jag kör bil, när jag sitter framför datorn, när jag läser och när jag kollar på tv/bio. Så aa, nästan alltid då får man väl säga. Men jag säger bara ja tack! Hellre glasögon än att ha huvudvärk varje dag. Om jag bara hade gjort en riktig synundersökning redan från första början... Har ju haft huvudvärk sen jag kan minnas. Ja gud ja....

 

 

 


Fika!

Ska alldeles strax iväg för att fika med Jonna. Väntar just nu på att hon ska skicka till mig att hon är klar. Sen efter det ska vi gå en promenad var det tänkt. Får se om vi orkar det. :P Idag sov jag för länge och det stör mig. Sov enda till halv 11. Men jag behövde väl kanske det. Vad vet jag.

Imon ska jag kolla min syn. Har ju ständig huvudvärk och vi har kollat nästan allt vad det kan bero på utan synen. Så imon är det dax. Haha tänk om jag behöver glasögon. :S Kan inte ens tänka mig hur jag skulle se ut i det. Förmodligen dum, men sen skulle man ju vänja sig. Kommer väl i så fall bara behöva ha det när jag läser och sitter vid datorn och så. Så det är ju inte så att nån skulle få se mig i glasögon, förutom Jesper i så fall. ;) Jaja, nu skickar väl Jonna när som. Så ha det fint alla!



Döden!

Jag har kommit på att jag är skit rädd för döden! Låg en väldigt bra stund igrå när jag skulle sova och bara tänkte på döden. Tänk, alltså man bara finns inte längre när man dör. Man är bara väck. Finns ingen Isabell längre. Folk kommer minnas en, men man själv kommer inte att minnas nåt. Inget finns kvar. Man tillhör inte jorden längre. Och det läskigaste är att det kan fan hända när som helst. Jag kan dö imorgon, till och med idag. Så nu har jag bestämt mig för att jag ska leva för dagen och skita i morgondagen, för den kanske man aldrig får uppleva.

Så är det!



Tack syster!

Sandra och hennes pojkvän kom hem från Thailand i onsdags. Nåt jag inte visste var att hon hade med sig presenter hem. TACK Sandra och Tobbe för dom fina kläderna. Jag fick en jättefin t-shirt och en otroligt fin tubtopp. =D Så till sommaren ska jag ha på mig en vit kjol och den fina tubtoppen, dit längtar jag. Idag har jag på mig t-shirten jag fick och ett par jeans. Tänkte visa er hur fina plaggen var så jag tog kort igår när jag provade dom. ;)


T-shirten

 

Tubtoppen. Den här och en vit kjol! NICE! :D

 

TACK SÅ MYCKET!!!



The Studio!

Då var man hemma från The Studio och en aning fattigare. Det var en väldigt rolig upplevelse kan jag säga men det var också en hel del besvikelser men sånt måste ju finnas det också. Tack så mycket för en underbar dag i alla fall mamma, Sandra, Jesper och Tobbe. Trots den LÅÅÅNGA promenaden så var dagen helt okej! =D Får se om jag lägger upp bilderna på Facebook, troligen inte. Får se... :P Kan väl visa en eller två stycken här i alla fall. ;)


 

 

 

 

Gillade fotografen också. Gjorde i och för sig bort mig totalt. Går tyvärr inte att förklara i bara ord, men oj oj oj vad jag gjorde bort mig. HAHAHAHA... Kan i alla fall tänka mig att om några år göra om det. Hur kul som helst! Men när man väl var sminkad och så, då gick det ju jättefort. Önska man kunde få mer tid för det var en hel del bilder som var så otroligt fula för man han ju knappt le eller nåt innan nästa bild skulle tas. Det var lite tråkigt, så det fick bli fegsmile för min del på ALLA kort. :( Vågade inte dra på minen för då hade det blivit fult som stryk!

 

 


Mot Göteborg!

Snart kommer mamma och plockar upp oss. Vi ska åka till Göteborg för att bli en "modell för en dag". :P Ska sminkas och fotograferas på The Studio. Riktigt skojsigt ska det bli. Hoppas man kan bli bra på nån bild i alla fall. Ser väldigt mycket fram emot det. Fast det jag ser mest fram emot är att få träffa min syster som är hemma igen efter att ha varit i Thailand. Sandra och hennes pojkvän landade igår. Måste vara ganska trötta idag, stackare! Får väl  ta och lägga in nån bild här sen när jag kommit hem, om det blir nån bra vill säga. :P



Vill inte!

Oj vad trött jag är på detta vädret! Jag vill verkligen inte ge mig ut till jobbet. Men jag är såååå tacksam över att min pojkvän kört mig dessa dagarna. Helt underbart snällt. Han är ledig men har ändå stigit upp på morgonen för att köra mig. Även om jag skulle vara snäll och säga att han inte behövde idag så hade jag ändå inte fått. :P Han är så rädd om mig. Hihi.. Men jag orkar inte med mer snö. Visst är det fint och hade det kommit för kanske två månader sen så hade jag inte brytt mig så mycket men nu vill man inte se det. Och jag är lite orolig för imon när vi ska ge oss iväg till Göteborg. Vi kommer ju få köra as tidigt!!

Nu ska jag borsta tänderna och sen ge mig iväg till jobbet!



PANNKAKOR!

Nu har man kommit hem från Emma som gjorde världens godaste pannkakor! :D Vad ska jag nu bjuda på nästa vecka?? :S Det kommer ju sluta med att vi äter mat på Grand.. Haha.. Ne men jag tror jag ska baka snickerskakor i helgen, så det kan man ju bjuda på. ;) Det var i alla fall jättetrevligt hos Emma, och vi kollade i gamla skolkataloger och jag säger bara herregud!!! :O Hahaha så söta alla var när man var liten. Hittade en bild på mig då jag tror att jag är den finaste. :S Händerna fint i knät, blommig klänning, håret bakom ena örat och ett smile. Oj oj vad jag måste älskat den dagen då jag fick ha en sån "fin" klännig. :P



:P

 

 


Snö, snö och åter snö

När ska det sluta att komma snö då? Jag vill verkligen inte ha mer snö, jag är trött på det. Jag vill börja se våren... :( Fast det gör man väl inte fören i april någon gång. Igår hade jag och Jesper vår två-årsdag.. Jag fick ett halsband av honom och två berlocker till ett armband. :) Jätteglad blev jag. Sen satt vi bara hemma och mös i lägenheten hela kvällen.

Ikväll ska jag till Emma och fika, även Jonna. Vi har ju vår tradiotinella fika. ;) Sen på torsdag ska vi till Göteborg, äntligen!!! Det ska bli hur kul som helst och fotograferas! Sen på fredag kommer mami och papi hit för vi ska bjuda dom på middag. Det ska bli kul det med, älskar att bjuda på mat. Älskar att laga maten!! ;) Sen får jag se vad som händer i helgen. Lutar väldigt mycket åt att det blir en lugn helg. Känner inte alls för att festa.

Aja, nu ska jag till jobbet!



2 ÅR!

Idag är det ingen vanlig dag, nej idag firar jag och älskling 2 år!! Vi ska väl inte göra nåt speciellt så, men han kommer till jobbet sen i alla fall så ska vi äta lunch tillsammans, sen ska vi laga mat ikväll och bara mysa. ;) Idag på morgonen så fick han en parfym av mig, sen ska han få en grej till, men det vet han redan vad det är för nåt. Det jag ska få av han får jag vänta med, jag har ingen aning om vad det är, men han vill inte ge det till mig nu. Så himla nyfiken är jag!!!!

Mitt hjärta tillhör dig, baby

 

 


RSS 2.0