Fredag!

Jaa då var det fredag! Ska strax börja dammsuga lite och hoppas på att jag inte väcker sötisen som jobbat natt. Han är inte så lättväckt så det blir nog inga problem. Senare idag så ska jag umgås lite med Jonna. :)
.
Herregud vad min katt "skäller" på fåglarna där ute. Lilla kattisen! Nehe nu ska jag städa..

Hmmm...?

Innan idag har jag och Jesper kollat in olika dräkter.. Vi börja prata om Halloween  och att det är så himla kul att klä ut sig fast det blir aldrig att man gör det. Men detta år SKA vi någonstans ha en riktigt jäkla Halloweenfest!! Det måste vi. Jag vet i så fall vad jag ska klä ut mig till. Jesper med.. Men han har en till som han är lite osäker på.. Den slår ju alla dräkter i världen helt klart!!!
.
.
.
.
Hahahaha, den är så jävla bäst!




Bra vecka!

Nästnästa vecka är en BRA vecka! Varför? Jo, för den 6e på måndagen börjar Halv 8 hemma hos mig (eller vad det nu heter) tror även andra säsongen av Ullared skulle börja då.. Sen den 7e på tisdagen BÖRJAR IDOOOOOOOOOOOOOOL!!!!! <3 Som jag längtat!!! Men det viktigaste eller i alla fall bästa är ju den 11e på lördagen.. Tror att det är nån person som fyller år då.. För 21 år sedan den 11 september, 17.18 på eftermiddagen föddes en liten flicka på 3230 g och 49 cm lång..  Att man bara skulle växa 1 meter och 3½ centimeter till sen födseln var väl lite mesigt men men.. Alla kan inte vara perfekt långa! Eller vänta... Jag är PERFEKT lång, för denna längden det är jag. JAG! Så det så!
.
.
.

Stantons!

Tjohoo! :S Jaja, ikväll har varit en väldigt mysig kväll. Träff med tjejjorna på Stantons. Väldigt trevligt. Cissipissi har ju semester och är i Falkenberg nu så nu såg vi (hon) till att vi alla träffades. ÄLSKAR deras kycklingsallad med vitlökssås. (Tack Jasmine för du sa åt mig att ta det när vi åt där) Så himla gott!!
I alla fall, där satt vi och prata och SKRATTA! hiii alltid lika kul med dom. Haha.. Förutom att det var typ min tur denna gången att vara mobboffret.. Försökte få det till att bli Ebba men lyckades inte.. Nee, utan de var jag som fick ta det denna gången.. Förutom majset! HAHAHHAHAHAHAHHA MAJSEEEET!! :P Ni kommer fatta så småningom. :P
Nej, nu ska jag strax hämta älsklingen på jobbet. Latisen orkar inte gå.. Fast det regnar så självklart ska han inte behöva gå hem. Ha det gött alla!




Jävla länge sen nu!

Tänkte att jag får väl göra ett litet blogginlägg.. Var ett tag sedan men jag har bara inte ahft lust nu under sommaren att blogga. Plus att man gör ju nånting nästan hela tiden och då hinner man inte blogga.
Jaja, idag är det fredag och snart ska jag sticka och fika med Jonna och Emma. :) Sen efter det ska jag hem och göra mig i ordning för lite party. Skulle festat lite igår och gå på popquizen på Harrys, men det blev inte så..
Får se när jag drar igång med att skriva lite mer. Antagligen när det börjar bli lite mörkare kvällar. ;) Hoppas att alla haft en bra sommar i alla fall!

RSS 2.0