Längesen!

Varit dålig på att skriva. Var ett par dagar sen sen sist. Så tänkte att nu när jag ändå har lite tid över innan jag ska till jobbet så kan jag ju skriva några rader!

Kvällen igår var verkligen magisk! Helt underbar!! Först åt vi på en väldigt mysig och lite dyrare pizzeria. (Inget slår Falkenbergs) men det var gott. Men kanske ändå inte så gott att en vesuvio (eller hur det nu stavas) var värt 100 kr, men aja. Det var i alla fall väldigt mysigt. Sen går vi till biografen och väntar på att man ska bli insläppt. Man fick inte gå in fören det var tio minuter kvar. Men sen börjar i alla fall bion, This Is It! OCH DET VAR DET BÄSTA JAG SETT I HELA MITT LIV! Herregud vilken upplevelse man hade fått i London, vilken konsert det hade varit. Så himla maffigt! På ett sätt är jag riktigt förbannad, för vad jag hade trott var att på konserten så skulle dansarna göra det mesta och Michael Jackson kanske bara rört sig lite grann och så, eftersom han varit så sjuk och allt. MEN NEJ!!!! Han var ju så energisk och dansa som bare den! Riktigt bra, och rösten var det då inget fel på heller.. Känns bara så pissigt att man inte fick uppleva det! Men sen blev man bara så lycklig med, för nu fick man ju verkligen se hur Michael Jackson är som person. Världens mysigaste och charmigaste! Och roligt, eller snarare konstig :S Ne, rolig! Haha.. Jättesöt var han med, man vet ju att han ÄLSKADE tivoli och allt sån där och på konserten skulle han åka över publiken i nnt kranliknande sak. Och så skulle dom prova den för första gången då, så åker han upp och ut över där publiken skulle stå, så hör man i bakgrunden ett 'wiiiiiiiieeeee' HAHAHA!! Sötaste!!!!!!

Jag säger bara TACK Katarina för presenten! TACK TACK TACK!!! Måste se den igen på bio!!!! Sen MÅSTE jag ha DVDn. Jesper är överlycklig, för nu vet han i alla fall en sak han ska ge mig i julklapp. :P Haha..

Nehe, nu måste jag borsta tänderna! Ha en bra dag!


L O V E



*Gäsp*

Det här skulle kunna vara jag förtillfället! ÄR SVIN TRÖTT!!!!!!!! :(


......

JAG     MÅR     SKIT!!!!

Skit! Skit! Skit!!

Jag mår illa och vill bara spy!

JAG MÅR INTE BRA! :(

Och jag har ingen som kan hålla om mig...

Vill att Beppe kommer hem till mig!

SAKNAR HAN!

Palla må som jag gör!

Hoppas det försvinner till imon!

VILL INTE BLI SJUK!!

TRÖTT!!!

Just nu är jag så trött att jag känner mig spyfärdig!!! Hatar när man känner så. Men det försvinner snart hoppas jag. Idag ska jag vara själv mesta delen på jobbet. Eller om det var hela dagen. Kommer inte riktigt ihåg, men men.

Då var det Michael Jackson veckan! På onsdag ska vi kolla på världspremiären! :D LÄNGTAR!!!!! Det kommer vara så mycket känslor i biografen! Bland annat från mig. Men det ska bli kul! Katarina är verkligen bäst som gav mig den presenten. Och efter det har jag fortfarande en present som väntar. En shoppinghelg i Helsingborg!!! :D:D Fick en övernattning på hotell av min syster. Så jag mamma och Sandra ska åka ner dit om lite mer än en månad! Älskar att ha nåt att längta efter. ;)

Bilder från igår!

Lilje

 

Emilia

 

Jag

 

Ebba

 

Gruppbild

 

En lite mer seriös gruppbild

 

Sen dog kameran så det blev inte många fler bilder. Hyfsat kul kväll var det igår. Det blev ju en kväll som räcker till två. Så nästa helg ska jag nog inte festa, även fast det är halloween. Får se hur det blir med det. Är ju ganska bra på att ändra mig ett antal gånger. :P

 

 


 

 


FEL!

Såg ett fel i min blogg. Nästa film jag ser på bio är inte alls New moon ju. Självklart är det This Is It på onsdg!! :D Längtar så jäkla mycket. Tror det kommer fällas en del tårar, men ska försöka hålla mig. ;)

Lite smått arg!!

Ååh, nu är det paus i Idol och jag måste passa på att få ut min ilska lite. Kan ibland inte fatta vad dom snackar om i juryn... Rahbi, Rabhi eller Rhabi, skiter i hur han stavar sitt namn. I alla fall, han sjunger en låt, och som vanlig låter det som en bebis och det kan bara INTE bli rock av det, men jo, juryn tycker om det och han får en kanonsmäll av Anders. Sen direkt efter kommer Tove, hon gör rocktemat mycket bättre än bebisen men hennes röst passar inte. Den är inte rockig..... NEHE!?!?!? En lite smått hes mörk röst är inte rockig, men en barnslig barnröst, nej bebisröst, den är mer rockig då eller??? Tycker inte Nalle Puh passar i Idol!!

Ny väska!

Köpte en ny väska idag! SÅÅÅ nöjd är jag. Älskar den och det är nog den snyggaste väska jag skådat! :D


En svart med en ros på och lite dragkedjor.

Snygg!


Blä blä blä!

Precis hemkommen från Ullared. Vart hos doktorn där ju. :( Usch!! Som jag visste skulle jag ju då få ta en spruta. Eller nej, så heter det inte. Doktorn rätta mig när jag sa så.

D: Då kanska vi ska ta lite prover på dig.
I: Ja, mamma är ju här så de ska nog gå bra att ta en spruta.
D: Nej, vi ska ta prover. Att ta en spruta menas att man sprutar in vätskor och sånt.
Nu ska vi ta prover. Inte alls samma sak.

Hahaha, sak samma, man sticker i alla fall in den där vidriga nålen i armen och det var ju den jag mena som jag inte gillade. Haha.. Men han var jättebra den där doktorn. Mats.. Gjorde ju inte alls samma saker som den förra doktorn gjorde när jag var där för några år sedan.  Nu kolla han svullnader i näsa och hals, och i öronen och massa sånt. Den förra lyssan bara på hjärtat och sen satte mig i stolen där jag skulle ta spruta.. Ursäkta mig, jag mena ta prover. I alla fall så tyder allt på att jag är kvalsterallergiker. Precis som vi trott.
I alla fall, förra gången, då för några år sedan så svimmade jag ju när jag skulle ta prover och dom fick inte så mycket blod. Denna gången gick det bättre. Men hade jag vetat att hon skulle ta FEM RÖR med blod hade jag inte lagt mig i sängen. Ja, jag fick ligga ner så jag skulle vara mer avslappnad. Och hon som tog proverna skulle försöka prata lungt och så med mig. Hon var ju inte jättebra på det. Det löd så här:

Sj: Såja, det går bra.
I: Mmmm..
Sj: Dina blodkärl är så fina så. Tjocka och fina.
I: Okeej... :S
Sj: Jaa, det är inte många som har så fina. Blodet rinner jättebra.

ALLTSÅ!!!!!!
Ligger man där och verkligen hatar att få en nål i sig och så, då vill man inte höra hur blodet rinner eller om ens blodkärl är fina :S:S:S Och det tog ju så lång tid. Tänkte att det ska väl inte ta så lång tid att fylla ett rör. Men aa, hon tog ju som sagt fem. :( Stackars min arm!!!! Men nu är det gjort i alla fall.
Huvudvärken trodde han berödde på att jag ofta spänner mig och så. Han kunde inte svara mer på vad det kunde vara. Men dom ringer väl nån gång i mitten på nästa vecka.

Blä!



Bröllopsfotografen

Idag var jag och Jesper i Halmstad och kollade på Bröllopsfotografen. Tyckte inte alls om den faktiskt. Trodde den skulle vara lik Smala Sussie, men der var den inte ett dugg. Tråkig och mesig typ. Ne, blev väldigt besviken!! Nästa gång jag går på bio vet jag att jag inte kommer bli besviken. För då är det New moon!!! LÄNGTAR!
Vi åt thaimat i Halmstad också. Känner mig så onyttig. Pappi bjöd på pizza igår och idag åt man thai. Kommer ju bli smällfet snart! Men det var så att vi var tvugna att åka direkt till Halmstad efter jag slutat jobba, för jag skulle ha en grej på make up store med och bion började en så konstig tid med. Så det blev till att äta ute. Men det var ju gott så det gör inget. ;) Älskar Restaurang Peking!!!

Imorgon ska jag till farbror doktorn! :S Längtar inte så värst mycket. Men älskade mamma följer med mig som stöd. Ska jag ta nån spruta eller nåt måste jag ha med mig någon som kan hålla mig i handen. Annars kommer jag böla och förmodligen svimma.... Igen.... Fast då hade jag ju i och för sig med mig mamma. Men det var nog chocken med. Hade aldrig tidigare tagit någon spruta i armväcket förr så jag blev ju livrädd. Ta spruta i armen gillar jag inte, alltså i överarmen, men det funkar. Är livrädd, men det funkar. Ta i fingret är ju inga problem alls, då är det ju värre att bli riven av katten här hemma. Men i armväcket!!! Det vill jag göra så få gånger det bara går. Usch!! :S

Jag är helt slut.
Så skänt att äntligen få ha sina fötter i sin egna lägenhet. Har inte vart hemma sen kvart över 8 idag på morgonen ju. En lång dag har det varit. Sängen är ganska lockande just nu! så det blir sängen för min del. Ska bara borsta tänder och så först.
Snart är det lördag. Ska bli kanon kul!! :D Dit längtar jag.. Natti!



Mystiska öronproppar....

Hahahaha, Jesper tror att mina öronproppar innehåller en viss drog. Han tycker att så fort jag sätter i mig som på kvällen när jag ska sova, så blir jag konstig. Konstig innebär att jag börjar sjunga julsånger bland annat. Finns många mer saker, men jag varken orkar skriva dom, och om jag skulle göra de vet jag inte om jag har några vänner kvar.... :P HAHAHA nee så illa är det inte. Men aa i alla fall.. Konstig!


Hej hej!

Idag är jag riktigt frösen av mig. De va inte de lättaste att ta sig upp ur sängen idag. Men men, är en aning piggare nu, men fortfarande frösen. :( Men värmen kommer väl tillbaka till kroppen när jag börjar att jobba. Ska ringa doktorn idag med, hann inte göra det igår. Direkt efter jobbet skulle Jespers bil göras i ordning. Tvättas och städas, sen skulle den säljas. Tycker lite synd om han. Va lite vemodigt för han att sälja den. Men de är inte så konstigt, är ju hans första egna bil.

Hepp hepp, dags för jobbet!

Då så..

Då va de måndag igen och dags för ny jobbvecka. Dagen började verkligen inte bra! Stod och sminka mig, så börja katten bli konstig och kollade rätt upp i taket, såg att min puderdosa bildade en solkatt. Så efter jag sminkat klart med pudret blev han ännu mer konstig och ville hitta den där solkatten igen. Så helt plötsligt får han världes syck och springer in i väggen där jag har en jättefin ljusstakeliknande grej med en glaskupa där man har ljuset, som han självklart välter. Jag skriker "NEEEEEEEEEJ" och samtidigt slänger iväg sminket jag har i handen och gör allt för att rädda den. Mitt finger hamnar under och de gör SVIN ont, men jag rädda i alla fall ljusstaken!! Men självkliart är de ju en massa stenar i den kupan som åkte ut över golvet. Bra att man har världens bästa pojkvän som tar upp de åt en så man hinner göra sig färdigt. :D

Efter jobbet måste jag ringa sjukvårdsupplysningen. En order från pappa. I och för sig en order från Jesper med som sagt de i flera flera veckor att jag måste ringa. Så jag får väl göra de idag och se vad som ska göras, om jag måste åka till farbror doktorn!

Mysig lördagskväll!

Nyduschad och mjukiskläderna påsatta.. Sitter framför tvn och kollar körslaget. Min första vita helg på läääänge! Känns väldigt skönt! :) Jesper ska snart till jobbet. Det är ganska tråkigt. Men men.. Pengar måste man ju ha! ;)

Snyggtröjan jag fick av Jonna!

'Jag är en nöööt!' står de på den <3

(internt skämt)


Skogspromenad!

Idag va älskling och jag ute och gick i skogen, där vid smörkull. Jättemysigt förutom de äckliga älgflugerna!!!!! :S Följde med två stycken in i bilen också. I alla fall så stanna vi lite också och tog lite bilder, för min kära vän Evelina har en så mysig höstbild som profilbild, och de ville jag också ha! Så de blev några försök till de, och fick faktiskt till en mysig höstbild.... :P

Höstig och mysig! ;)

 

I have built a treehouse!

 

Nobody can see us..

It's a you and me house!

 

Vadå? Har ni aldrig sett en praktikant förut?



Härlig  Höstdag!




Tack <3

Fick dom här underbara blommorna av pappa igår.


Tack  pappa!


Och ett femte......

Måste bara de för jag tycker att jag är grym för jag kommit på hur man kan göra så här....

Yeah,  detta  kommer  jag  använda  mycket ;)


God  natt  allihopa!


This is it!!

Fick bli ett fjärde inlägg med! Herregud!! Lyssna precis på This is it!!!! ÄLSKAR låten!!!!!!!!!!




This is it, Here I stand
I’m the light of the world
I feel grand
And this love, I can feel
And I know, Yes for sure
It is real


And it feels as though I’ve seen your face a thousand times
And you said you really know me, yourself
And I know that you will…
But you say you’re gonna leave it for yourself
Oh
I never heard a single word about you
Falling in love wasn’t my plan
I never thought that I would be your lover
Come on please just understand


This is it
Like I said
I’m a light of your world

This is real
Every time I’m in love yeah I feel

And I feel as though I’ve known you since a thousand years
And you tell me that you’ve seen my face before
And you said to me that you don’t want me hanging around 

Oh yeah
I never heard a single word about you
Falling in love wasn’t my plan
I never thought that I would be your lover
Come on please understand

This is it
I can feel
I’m the light of the world
This is real


And it feels as though I’ve known you for a thousand years
And you said you saw my face yourself
And you said want to go with you all the while
And I know that it’s really for myself
Oh yeah
I never heard a single word about you
Falling in love wasn’t my plan
I never thought that I would be your lover
Come on please dear understand

I never heard a single word about you
Falling in love wasn’t my plan
I never thought that I would be your lover
Come on dear please understand
Oh yeah

I never heard a single word about you
Falling in love wasn’t my plan


Kärlek! <3


Inte skrivit på länge..

De va länge sen jag skrev. Eller? Aja, det känns som om de va flera dagar sen så har så mycke tjag vil lskriva. Tredje på raken nu. Vet att jag kunde skriva allt i samma, men de hade blivit för mycket. :S Delar upp de istället. Lättare att läsa då. Sitter hemma nu ensammen, ska snart lägga mig.

Imon
vet jag inte riktigt vad som händer. Vill ut och partaja men var och med vem?? Är riktigt sugen. Blev de ikväll till tusen efter dagens idol. Favvo temat nånsin! Inget kommer ju slå detta temat. Michael Jackson tema!!!! <3 Tyvärr åkte Camilla ut. Tyckte hon skulle få chansen att fortsätta. Tror hon skulle bli riktigt bra. Däremot kommer INTE Nickepicke bli så mycket bättre. Gillar inte han alls. Han ska spela nånstans på en lada för tretton, fjorton åringar..

Idag har jag vart jätteduktig. Stolt över mig själv. Jag har städat och städat och städat. Nu är har finare än världsklasshotell tycker jag. :P Haha.. Ne usch, nu orkar jag inte sitta här mer. Nu vill jag krypa ner i min sköna goda säng. Somna, sova sen vakna av att älsklingen kryper ner jämte mig kl kvart över 6 på morgonen!

Fredagsmys!

Det är dags för fredagsmys, om det är så att det är det sista jag gör!
Snart är det fredagsmys, hoppas inte föräldrarna stör.
Nu är det slut på veckan, det är dags för fredagsmyyyyyyyys!

Ikväll har pappa vart här på fredagsmys. Han är ju hemma helt ensam för mamma är på semseter med Johan och mormor. Tyckte inte att han skulle sitta ensam en fredag, så bjöd hit han på mat och gotte. Inte så speciell mat kankse, blev spagetti med köttfärsås. Gott va de ändå. ;) Sen kolla vi på idol och åt en massa gott. Alltid lika sorgligt när han ska åka. Tycker så synd om han. Och gillar inte att han ska behöva köra hem helt ensam. Men det gick bra, och han kom hem som han skulle. Älskade lilla pappa! Fredagsmys till den mildaste grad! ;D

Varför varför varför....?

Varför skulle jag få för mig att kolla på en massa Michael Jackson videos ikväll...? Helt ensam? Sitter framför datorn och störbölar för tillfället. Kollar på allt möjligt. Mest en massa livespelningar vilket INTE va de bästa. Sitter bara och tänker att "de där kunde jag få uppleva. Han kunde jag fått se i verligenheten. Ätnligen skulle min dröm bli sann." Men icke icke icke. De gör så ont varje gång jag tänker på de. :( En man man älskat hela sitt liv, som man verkligen avgudat som gjort en så glad varje gång man vart ledsen, gör en ledsen. Så fort världen gick emot en, satte man på datorn, kolla på musikvideos med Mickael Jackson och genast blev man på bra humör. Jag kunde sitta i timmar med ett stort brett leende framför datorn och bara kolla och lyssna. Nu varje gång bölar jag. Jag skulle verkligen gör vad som helst för att få han tillbaka. De är så orättvist. En man som vill göra nåt med världen, som älskar allt levande och vill alla väl, de är inte rätt. Han ska leva! Gärna hundra år till för min del. Michael Jackson!



What about sunrise
What about rain
What about all the things
That you said we were to gain.. .
What about killing fields
Is there a time
What about all the things
That you said was yours and mine...
Did you ever stop to notice
All the blood we've shed before
Did you ever stop to notice
The crying Earth the weeping shores?

Aaaaaaaaaah Aaaaaaaaaah

What have we done to the world
Look what we've done
What about all the peace
That you pledge your only son...
What about flowering fields
Is there a time
What about all the dreams
That you said was yours and mine...
Did you ever stop to notice
All the children dead from war
Did you ever stop to notice
The crying Earth the weeping shores

Aaaaaaaaaaah Aaaaaaaaaaah

I used to dream
I used to glance beyond the stars
Now I don't know where we are
Although I know we've drifted far



Earth song

Dagen..

Idag hade jag tänkt ta en rejäl sovmorgon för jag behöver verkligen det. Men de va så mycket på jobbet så jag har jobbat idag. Känt mig som ett levande lik eller nåt. Och de blir väl bara bärre imon kan jag tänka mig. Jag fattar inte varför jag är så himla trött... Är skit jobbigt. I alla fall, jobbat har jag gjort. Hade tänkt att hansla mat och så idag men de orka jag inte heller. Eftersom jag är så otroligt trött. Så jag gick och köpte thaimat och satt och åt de för mig själv. Jesper jobbar ju. HATAR att vara ensam!

Kollade på gårdagens
desperata hemmafurar precis. Spelade in de igår för jag orkade inte sitta uppe och kolla på de. Gud så bra de va!!!!!!! ÄLSKAR de programmet! Men hatar att jag inte ens kan sitta uppe till tio då de slutar. Ne, de är skit. Måste tillbringa denna helgen till att bara vila vila och vila. Så här trött kan ju inte va mänskligt att vara. Eller kan de vara för att de är höst?? :S Vet inte.. Jättejobbigt är de i alla fall!! Vill ju vara pigg och glad..

Ledsamt!

Imon är de onsdag och då åker mamma, Johan och mormor till Tunisien. Kommer sakna dom så himla mycket. ringer min mamma varje dag, så de kommer vara ganska jobbigt och inte kunna göra de. Men ska ringa imon på monnen innan dom ger sig iväg.

Idag sköt dom en älg.
Tyvärr. Men vi har ju fortfarande en älg att skjuta i Greppered, så ska nog va med där på söndag :) Får se hur jag gör med de. Men kul för Bo-Rune som sköt en ko idag!! Undra hur stor den va och om de va den kon med två kalvar Lennart såg igår. Hade vart roligare om de va en älgtjur än en älgko, men de blev ju i alla fall nåt, så de ska man va glad för. :) Ville bara vart med men men. De går snabbt till nästa år, och då sitter jag förmodligen med egen bössa ;)

Just de ja,
idag va de någon som visst tyckt att byggnaden jag jobbar i sakna lite färg. Klotter på väggen va de. Stod nåt i stil med "kungen är bög" och "anal" Anal stod i en röd färg med feta bokstäver. Vissa har verkligen alldeles för lite att göra.

Målat en massa naglar
idag har jag gjort. På mamma och mormor och mig själv. Va ju tvungen att göra dom snygga till Tunisien så kanske de bjuds en extra kamel för dom. :P HAHAHA.. Ne de hoppas jag verkligen inte..

Fixat


Gjorde inte nåt speciellt denna gången. Lite diskret eller så. Målade vitt överst på naglen, sen en silverrand precis i kanten på de vita. Sen lacka jag med ett hållbart lack. :) En manikyr man kan ha alltid ändå. Till finare tillställningar och så. ;) Är man mer en guldmänniska kan man ju göra en guldrand. Men som sagt, inte så jättespeciell målning men ändå nöjd. ;) På mamma målade jag med ett guldbrunt lack, och sen svarta små blommor som jag gjorde med tandpetare. På mormor målade jag ett rosa liknande lack med lite lite skimmer av blått och på de vita rosor som jag köpt på Gekås. Och sen genomskinligt lack på de. Dom blev nöjda med de.

 

Nu ska jag gå och lägga mig. Natti!

 


Tisdag och jobb!!

Japp, nu va de dags för jobb igen! Många dagar man vart ifrån där nu. Glömde min mat hemma hos mamma och pappa med, så idag ska Ebba va snäll och följa med mig till mc´donalds. Gött att man har sitt jobb precis jämte där när de då sker att mann glömt göra mat.

Igår gick jag och la mig redan kl 21. Va hur trött som helst så de va jätteskönt verkligen!!! Men ändå känner man sig inte utvilda :S Konsigt.

Men men,
orkar inte skriva mer nu på morgonen. ska strax sticka till jobbet med. Är ju frost på rutan så får gå ner lite tidigare. Nu ÄR hösten verkligen här!!

Dagens jakt!

Älgjakten började som sagt idag. INGEN lycka tyvärr. Hoppas verkligen inte de blir nåt imon, för då är ju inte jag med. :( Vill ju de.. Men i alla fall, dagen då. Började vid halv 8 nån ågn idag på monnen och höll på till 16. Inte ett enda frybent djur såg vi. Eller ju, ett djur såg vi. Fyrbent, lite grå och lite vit.. Med en svans också och nåt konstigt, alltså två antenner, orangea antenner...... :S ÄLGHUNDEN!! De va de enda jag såg. Hahaha...

Nee, så jag hoppas inte dom får nåt imon, för jag vill vara med då!!!

"Myskvällen"

Jaa, vi hade då myskväll igår. Skulle ju lagat fin middag och ha förrätt och grejer. Men vi kunde inte komma på va vi skulle laga för fin middag, så de blev "sommarmat". Grillad kyckling och potatissallad med en färsk grönsallad! :) Jesper åt revben istället för kyckling. Plus att vi glömde förrätten. Men i alla fall. De va SVIN gott!!! :D Sen satt vi och mös i soffan hela kvällen. :) Älskar det!!

 

 

Riktig mummsig sallad va de!! :D


* Sallad
* Gurka
* Tomat
* Majs
* Riven ost
* Röd lök
* Italiensk dressing

GOTT

Sovmorgon!

Söndag idag! Inte jätteroligt väder ute men men.. Bestämde mig idag för att ta lite sovmorgon. Tyckte de behövdes lite. Brukar annars gå upp vid 8, halv nio då jag inte jobbar. Men idag sov jag till halv 10. Va riktigt skönt! :D Så nu är jag utvilad och pigg. Ska snart sätta på lite kaffe och sen sätta mig i soffan med en filt och surpla i mig det! ;)

Imon är de då äntligen älgjakt!!!
:D Så ska åka hem till mamma och pappa och sova där i natt. Tråkigt att inte få sova jämte Jesper faktiskt, men han ska jobba imon, annars hade han nog föjlt med till Greppered. Men aja, jag får klara mig utan han denna natten. ;) De ska nog gå galant. Haha..

Den här helgen
har varit riktigt skön! Att inte festa igår va så otroligt skönt!! Skulle inte festat alls i helgen, men så va min kära och bästa vän Jonna sugen och då va man ju bara tvungen!! Och tur va väl de, för de va de roligaste jag vart med om länge. Har nog aldrig vart så glad och skrattat så mycket på jag vet inte hur länge. Men kan man göra annat när man är med dom??? NEJ, för dom är bara så BÄST!! :D Men i alla fall så tog vi, eller i alla fall jag de hyfsat lugnt, så dagen efter va jag inte de minsta bakfull och DE VA GÖTT!! Så på nåt sätt känns de ändå som om jag haft en "vit helg" hahaha..

Eftersom
man festa i fredags med, så känns denn ahelgen så otroligt lång! Och de känns som ag inte varit på jobbet på en vecka, så ska jag inte dit imon heller för jag ska jaga. Saknar jobbet ju!! Kommer va så ivrig på tisdag när jag ska dit! Haha.. HOPPAS bara vi skjuter nåt på måndag, annars blir jag ledsen. För då fortsätter ju jakten på tisdag med, och då missar jag de! :( De skulle vara väldigt tråkigt faktiskt...


Myskväll!!

Längtar så mycket till ikväll! Då ska jag och älsklingen ha en myskväll. Vi ska laga fin middag och ha tända ljus :D Förrätt och varmrätt. Efterrätt skiter vi i för de gillar vi inte ändå nån utav oss. Eller klart man gilalr de, men de blir för mycket. Sen ska vi bara sitta i soffan och mysa ner oss. Kolla fotbollen kommer vi antagligen göra. De ska bli skönt i alla fall. Så snart ska vi sticka och handla mat och gotte! :D

BÄSTA KVÄLLEN!!

Åh jag hade så himla kul igår. Va så länge sen vi satt bara vi girlsen och JONNA VA MED!!!! :D Önska att man kunde spela tillbaka till igår om och om igen!!! Har verkligen inte haft så kul på länge! Hade roligare än va jag hade på midsommar, roligare än min 20 års fest, roligare än nånsin. Men de visste jag ju innan, de behövs bara en Jonna, en Celine och en Ebba för att göra mig lycklig! Tyvärr så va de lite synd om grannarna under. Dom har ju bara Jespers mobilnr, och dom skicka igår och skrev till han att vi skulle vara lite tystare, men hans mobil lever lite som den vill just nu så han fick de inte som han skulle. Så de får vi be om ursäkt för sen.

Kvällen börja med
att Jonna kom först, så satt vi och spela lite wii. De där nya sport grejen. Sen kom Celine och inte jättelångt därefter kom Ebba. Vi skulle kollat på Idol, men de blev en massa prat istället. Sen börja vi spela ölspel med en massa korkade regler. Haha, fast de är nog Jonna som hatade dom mest. Höhö... Sen hade vi bara svin kul och snacka en massa strunt och drack och fotograferade våra vackra nyllen.... :P På kvällen gick jag och Jonna först och spelade lite biljard, gick skit för mig!!! Sen gick vi till Zs en stund, men där sög de, så jag och Jesper gick och köpte pizza och gick hem. Faktiskt kom vi i säng hyfsat tidigt denna gången. Tror klockan va kvart i tre.

Tänkte lägga in lite bilder från igår, kommer finnas mer på facebook.

En hyfsat seriös bild..

 

Skolfotoposen

 

Eeeeh, ja... Vi försökte va normala, meen...

 

Gubbposen.. :S

 

Alla andra bilderna lägger jag upp på facebook. TACK FLICKOR FÖR IGÅR!!!! De va bäst! NI är bäst!!



Säg va ni vill.... HAHA!!

Jahopp, då har man vart på älgamöte och druckigt starköl...... ;) På måndag gäller de!! :D Orkar inte skriva mer idag. Är jättetrött! Så natti!!

Faster Katarina!!

Katarina la in lite bilder på henne igår på Facebook! Herregud så fina bilder! Belv så kär i dom direkt! Önska att man själv kunde fastna så bra på bild nån gång :S Va i alla fall tvungen att lägga in två stycken som verklgien va hur fina som helst på bloggen ;) Älskade faster!!

Katarina

 

Katarina

 

Älskar verkligen den andra bilden!! SKIT SNYGG är den!!!!! Saknar henne så mycket, men nu ör de inte jättelångt kvar till hon kommer hem. Nån gång i december. Datum har jag ingen aning om. Men inte jättelång i alla fall!!! :D


Kul kul kul!!! :D

Kom ju på att jag faktiskt köpte två par naglack med på en ica affär där. Men vet inte riktigt om jag kan hålla med om att man kan kalla de ica affär... Kankse mer, hmm... Inte gekså, men eller jo, kasnke.. Dom hade i alla fall allt. Mat, kläder, smink, köksgrejer och bla bla bla. Fast såklart dyrare. Haha.. Men jag köpte i alla fall ett mörk vinrött naglack med lite lila i ändå, och sen ett guldigt som jag ska ha till mönster. Satte mig ner nu i kväll och målade lite. :D Blev så här.....

Denna gången blev den en guldrand och under
målade jag små prickar. :)
Kanske inte syns så tydligt.
Ser inte heller de lila på denna bild men aja.


 

 




En tripp till Halmstad!

Idag så åkte jag, Jesper och Alex till Halmstad. Till flygstaden. Jag skulle hitta mig ett par converse. Åkte hem med en ask nobless och en sprite....... HAHA!! Aja, jag kolla i alla fall på internet när jag kom hem och hitta EXAKT ett par sådana jag ville ha, så nu ör jag supernöjd! Kommer förhoppningsvis få dom på fredag!!! :D

Ett par helt vanliga vita! :)



Idag har min farbror
kollat på bilen också. De är ju nåt som inte är som de ska. Men typsikt nog så hörde man inte ljudet som man brukar höra när Janne skulle testa. Är ju verkligen så typiskt! Men vi såg i alla fall att på vänstra hjulet va damaskern sönder :S Inte för att jag vet va de är, eller om de stavas så. Men den hade lossnat i alla fall så antagligen har de kommit in en massa stenar och skit där. Men Janne skulle se om han hade nån grej hemma som han sen kunde sätta fast den igen med. Eller nåt! :S Haha kan noll om bilar!

Imon är de dags för jobb igen! Men vart tog denna dagen vägen??? Skulle bli så skönt att va ledig idag, men den har ju bara försvunnit. Gått så himla snabbt!!! :( De är lite jobbigt.. Haha!!


Så obeskrivlig!!!

Det går inte att beskriva dig i ord Jesper!

Jag älskar dig så oerhört mycket.

Varje stund vi inte är med varandra, tänker jag på dig!

Alltid kommer du finnas i mitt hjärta, i mina tankar!

MIN ÄLSKLING!


Ny dag!

Då sitter jag här igen, precis ätit klart min frukost och ska snart borsta tänderna. Är oerhört trött idag, men tror de går över snart. Hoppas de i alla fall. I natt sov jag inte alls bra.  De enda bra med denna natten va att jag somna fort i alla fall. De va skönt.

Min bil krånglar. Har i och för sig hört de ett tag, men inte tänkt så mycket på de. Men den låter konstigt i alla fall när mn svänger och så. Ska tröffa min farbror imon så ska vi ta en titt på den. Eller vadå vi?? Menar såklart han. Jag kan INGET om bilar. Jag vet var ratten sitter, typ så. MEn aa, sticka till hans jobb så ska han få testköra den eller nåt. Hoppas verkligen de inte är nåt allvarligt! De har vi inte råd med.

Då ska jag borsta tänderna!

TV!!!!!!!!!!!!!!!

Yes!!! Vi har skaffat boxer nu, så vi har TV ATT KOLLA PÅ IGEN!!!!!!!! Så tomt allt är utan tv alltså. Inte för att jag kollar på tv mycket, men när man inte har de och absolut inte kan kolla på de så känns de bara så himla tyst och tomt på nåt sätt. Men nu är de löst i alla fall och de känns gött!! Gött med inspelningsbar boxer med. Bra bra bra!!! :D

Mer blåst!!

Idag är inte vädret roligt. Blåser fortfarande, fast inte så mycket som igår i och för sig. Önska de kunde va strålande sol och vindstilla. Då hade man varit så mycket piggare och så hade de vart lättare att gå upp ur sängen och lämna Jesper där. Man vill ju bara krypa ner jämte han och värma sig. För nu fryser jag jättemycket. VILL INTE gå ut i blåsten!!!! :( Usch, allt känns så kallt. Men på nåt vänster blev jag klar väldigt snabbt idag, så jag funderar på att krypa ner jämte Jesper en stund, men de kommer nog bara göra saken värre kanske... :S

Nu är de ingen idol på veckodagarna längre. Känns tomt.... Önska att de kunde va de. För just nu har vi bara 1, 2, 4 och 6 att kolla på. Jesper va och köpte en kabel på coop så vi kunde kolla på dom kanalerna i alla fall. Men han ska gå till expert idag och köpa en boxer. Så förhoppningsvis kan vi börja kolla på tv direkt när de är fixat. I alla fall hoppas jag på att vi kan de imon, Dels för att mitt älsklingsprogram börjar då, och dels för att Jesper ska jobba eftermiddag och då vill man kunna ligga i soffan och kolla på tv. BRA tv... ;)

Så,
nu kröp jag ner jämte Jesper i alla fall. Haha.. Varmt och skönt kan jag säg!! Önska man kunde krypa ner och sen bara somna. Sov dåligt i natt. Drömde så mycket konstigt så jag vakna hela tiden. Men så är de alltid när Jesper jobbar natt. Jag kan bara inte sova ordentligt då. Så nu i natt kommer de väl va samma sak, Men de är som sagt bara en natt till, sen ligger han jämte mig igen!! :D

OJ, klockan är bara fem minuter i åtta. Kvart över åker jag här ifrån. Blev visst klar VÄLDIGT snabbt idag. Aja, då kan jag ju sitta längre här i alla fall. Haha..

Neheee jag vet
väl inte så mycket mer vad jag ska skriva för tillfället. Kommer inte på nåt mer. Ska som sagt jobba idag. Ha en bra dag alla!!!


Trött!!

Sitter här i sängen nu och ska snart sova. Jag är trött, men ändå inte så jag vill lägga mig och blunda. Känns extra ensamt idag. Så tänkte att jag skriver ett inlägg så länge tills jag blir extra trött så jag bara somnar på några minuter. Haha.. Kanelbullens dag va de tydligen idag. Jag har då inte gjort några bullar eller ätit de. Lite dåligt, men men.

Längtar redan
till nästa helg! Vet inte varför, men den känns som om den komemr bli skön. Ska härma min kusin och köra på en vit helg. Bara sitta hemma och mysa! :) Få se om Jesper är med på dom noterna. Plus att om man har varit ute på lördagen, så blir hela söndagen förstörd, även fast man kanske inte blir så bakis, men den blir förstörd. Sen är man alltid lite extra trött på måndagen med, och nästa måndag är de ju som sagt ÄLGJAKT! Och ja, denna gången är jag rätt ute. Haha.. I alla fall, jag vill ju inte sitta och vara jättetrött när man ska spana efter älg ;)

Imon
ska Jesper fixa boxer. Nu har vi avslutat allt med telia, eller vi har nog bredbandet kvar, men de ska vi ju med ändra tror jag. Till bredbandbolaget eller va de nu va. Hoppas verkligen man kan börja kolla på tv direkt sen. Är ju som sagt seriestart för Desperate och de vill jag INTE missa!!! Har ju väntat flera månader!!!!!

Nu ska jag nog lägga mig!! Natti

Lite text

Jaa, igår så va de lite förfest hos mig då. De va väl trevligt. Jennie kom också de va väldigt kul!! :D Haha, fast hon hade nog gärna gått till vilken fest som helst än den hon va på ;) Men de va jättekul att hon ville komma. En riktigt trevlig typ de där.
Va inte ute så jättelänge igår, Jesper va trött och ville hem. Men de gjorde inget. Va ganska skönt ändå. Blev i och för sig ändå väldigt sent i sängen. Haha, tror kl va fem eller nåt innan vi kom i sängen.

I natt
ska Jesper jobba och de ser jag inte fram emot. Vill inte ligga ensam i sängen i detta vädret. Hatar när de blåser så. Så jag får väl ha öppet dörren så att Dante kan ligga jämte mig eller nåt. :(


Jennie och jag


????

Varför ska man försöka när du ändå inte har kul med mig????

GRATTIS!!!!!!!!

GRATTIS TILL MIN BÄSTASTE BROR + LAGET!!!!!!! BRA OCH VÄLFÖRTJÄNST VINNST!!!!! :D Serieetta blev ni, och de är rätt!! Ni ÄR de bästa laget!!!!! GRATTIS!!!!!! (Fotboll alltså)

TACK TACK TACK!!!

TACK Katarina för presenten!!!!!! Världens bästa faster!! Den 28 oktober kommer jag och Jepser kolla på bio. Premiären av Michael Jacksons This Is It!!!!!!!!!!!!! :D TACK TACK TACK så himla mycket Katarina!!!!!!! :D:D:D

Klant!!

Haha min älskade lilla klant!! Han nöjer sig inte med ett ärr vid ögat inte. Nej, han vill ha ett vid läppen också! Haha.. Så går de när man tror att Dante tycker de är okej att bli uppkastad i luften.....


Ett riktigt djup rivsår blev de :S De såg inte mysigt ut när han

särade på såret. Men lhan får faktiskt skylla sig själv. <3


VA I HELV.........!!!!!

Jag hatar nog telia mest av allt just nu. Igår strax innan idol, stängs helt plötsligt våran tv av. De står att abonnemanget atängts av eller nåt. Så vi ringer telia och snackar med dom. Idag får vi brev, då har Jesper fått nåt kontantkort till dom. Så vi ringer igen och frågar varför vi får de... Han har absolut ingen aning vad som hänt, de va de värsta han vart med om. De står att dom stängt av tv och la till mobiltelefoni med Jespers nr istället. Vi har inte för en sekund snackat nåt om nån mobil till dom. Plus att vi hade flera månader kvar på bindningstiden, så vi fattar inte alls varför. Inte han vi snacka med heller. Han skulle göra allt va han kunde för att fixa detta, och om vi inte hade fått tillbaka tvn den 10 OKTOBER skulle vi höra av oss. Vadå, ska vi sitta här utan tv så länge??????? :O Va sysslar telia med? Jag fattar inte. Har dom tagit fel person eller va?? Ikväll är de kvartsfinal på Idol, på söndag är de Top model och på tisdag börjar Desperate!!!!!!! :( HATAR TELIA!!! Så kan man ju inte bara göra. :S Nån som sitter där i kundtjänst borde nog sluta arbeta, för den personen verkar ha en skruv lös!!!!!!!!!!!

20 månader! :D

Igår firade vi 20 månader jag och älskling. De är inget vi brukar fira så, men jag ville ändå ge han en liten överraskning när vi kom hem, så jag köpte en fin blomma till han, och i blomman hade jag två små överraskningar, som han först inte såg!! HAHAHAHA.. Men de stannar mellan mig och han..


 


Nytt igen...

Gjorde i ordning mina naglar igen :) Inte så jättestor förändring men lite. Brun färg istället för grålila och lite annat mönster. ;)

 




ÄLSKAR!!!


Varför älskar jag mitt jobb???!!!???!!!???!!! JO, för det är BÄST!!!!



Löjligt värre!!!

Hyllningsfest till Michael Jackson på P-huset med bar och grejer. Alltså en fest.... Möjligt att 500 pers kommer dit, antagligen inte men en hel del. Och vad kan hända med så många personen på ett ställe, särsklilt i Falkenberg festar och håller på?? De blir en massa massa liv och till sist blir de antagligen bråk och de kommer poliser och bla bla bla.. Vadå HYLLNIG????? Ska man ha en jävla fyllefest för att han vart död nu i 100 dagar???? SOM MAN KALLAR HYLLNING???? Hur många bättre sätt finns de inte att hylla honom på? Festa flera timmar med alkohol ligger inte högt på min lista i alla fall. Att man vill festa och lyssna på han musik kan man jättegärna få göra! De skulle jag göra mer än gärna, bara de att jag inte har så många av mina vänner som gillar honom, så jag vill inte plåga dom en hel kväll med hans musik. Men att de ska va en hyllning är de värsta jag hört!! Michael Jackson är min absoluta största idol, har alltid varit och kommer alltid att vara. Och jag skulle aldrig i hela mitt liv välja att hylla han på de sättet! ALDRIG! De är löjligt, stört och helt idiotiskt!!!! Men de är min åsikt....

Nagelspecialist??

Nu har jag kollat runt lite på internet. Finns utbildning eller kurs man kan gå i Göteborg för att bli nagelspecialist.... Grejen är den att jag är sämst på att kolla och fatta internet typ. Så jag vet inte om de är en kurs man går eller om de är en utbildning. Om man måste gå hela dagar där eller halva. Hur mycket de kostar och hur länge de rör sig om. I alla fall ska nog min syster titta förbi på lördag och hjälpa mig lite. :) Hade tänkt bjuda mamma och henne och Tobbe om han vill på lite fika. Min lillebror spelar sista matchen för detta året tror jag nu på lördag så tänkte dom kunde komma hit innan.

I alla fall,
jag är så himla osäker alltid. Vet inte om jag ska eller inte ska..... Men är inte livet en utmaning, och för att lyckas med utmaningarna måste man våga chansa? Skulle jag klara av att börja plugga igen? De är också en fråga. Men de är i alla fall ett tag kvar, så jag har ju tid på mig att tänka. :)

ÅÅÅÅÅÅH!!!!
Tappa precis en honungsmacka på min matta!!!!!!! :( Självklart med sidan neråt. Fast.... De va ingen fara. Man har ju katt. :P Så nu va de problemet ur världen. Haha.. Fast nu står han och tigger som bare den. :S

Japp, idag va de dags att jobba efter en dags ledighet. Ska bli skoj!! Ska få äta min goda mat också som jag gjorde igår. Haha, nee jag ska inte skryta. Men den är helt okej i alla fall. De är kul att laga mat!! Särskillt när man får laga de till andra. Men nån som är bäst på att laga mat, de är MIN mamma!!! Alltid lika gott blir de.. Förutom om de är såna saker jag inte gillar, då vet jag inte om jag tycker d är så gott.. Haha, men hade jag gillat de hade de säkert smakat underbart. Ne men kock skulle mamma vart :P En kock hemma hos mig, haha de skulle vart gött!

Nehe, nu ska jag borsta tänderna och sen sticka till jobbet!

RSS 2.0