Gott Nytt År!

Nyår! Ska strax börja göra mig i ordning för kvällen. Ska bjuda på vitlöksmarinerade sjömansbiffar, potatisgratäng och rödvinssås. :) Kommer bli mums! ;) Sen bär det av till Ebba! :D Har precis gjort i ordning mina naglar inför kvällen. Väldigt dålig bild blev det, men det är vita stenar, precis som bilden under. Dom gjorde jag för några dagar sen för jag skulle testa om man kunde göra så typ..






Léon

Världens bästa film! Den handlar om yrkesmördaren Léon. Han blir vän med Matilda, en 12-årig flicka med traumatiska upplevelser bakom sig. Léon har för första gången någon att bry sig om.  Hon visar snabbt intresse för hans arbete och ser snabbt sin chans att lära för att kunna hämnas på den som mördade hennes pappa och lillebror. Konflikten trappas upp mellan en yrkesmördare, som upptäcker förmågan att leva och älska, och en polisman som gör vad som helst för att göra sig av med ett ögonvittne. Allt för en liten flickas skull, som nästan inte har något kvar att förlora.



BLÄ!!!

Usch, idag har jag ont i huvudet!!! Inte kul... Lite smått snuvig också. Jag får ju bara inte bli sjuk precis lagom till nyår!! Men varför inte, jag råkar ju alltid ut för all otur så det kommer väl bli så. Jesper är ganska så förkyld nu så han kommer väl smitta mig. Stackars lilla Beppa. Jag ska pyssla om han idag, fast inte på nära håll. Icke! Vill inte bli förkyld.

Fick hem ett rosa sött litet paket idag. En söt liten svart klänning med paljetter låg det i. :) Jättefin var den! Längtar tills den ska användas. Hade jag inte redan världens bästa nyårsklänning så hade jag haft den jag fick idag. Men man vet aldrig, jag brukar vara bäst på att ändra mig tusen gånger innan nåt ska ske.

Julen 2009

Julen är över och det är piss! Det bästa jag vet är julen, alla förberedelser och alla julklappar man ska köpa och allt sånt är bara sååå mysigt. Fick en panikattack igår när jag tänkte på att det är ett heeeeeelt år kvar till nästa jul. :( Jag vet redan hur jag ska pynta och så. :P

I år var det en väldigt stressig jul.
Dagen innan som alltid var vi hos mina föräldrar och klädde julgranen och åt julmat. Alltid lika mysigt är det!



Självaste julafton steg jag och Jesper upp ganska tidigt för att fira lite jul i lägenheten. Vi delade ut och öppnade våra julklappar vi hade köpt till varandra. Efter det åkte vi till Jespers mamma och öppnade lite julklappar där, så åt vi julmat och så. Efter det åkte vi till hans pappa och där kollade vi på Kalle Anka och åt gröt, sedan var det julklappsutdelning där med. :) Efter det åkte vi min mamma och pappa och där åt vi julmat, sedan öpnnade vi julklappar. Tyvärr blev Jesper stackaren matförgiftag och fick gå och lägga sig redan vid halv åtta. Riktigt tråkigt.



Juldagen firade vi hos farmor först med släkt och så. Vi åt julmat och hade trevligt. Sedan åkte vi in till stan igen för att träffa vännerna och partaja. Var ett helt gäng hos Koffe, riktigt kul! :D



Annandag jul var först en slödag. Sen vid sex åkte vi till mormor och morfar för att äta lite julmat och så där. Kollade även på en gammal film när mamma och dom var små. Gulligt! ;) Sedan åkte vi hem och slappade i soffan. Ingen utgång den dagen inte.

Sen så var ju julen ÖVER!!!!!! :(


Nu är det bara en dag kvar detta året som man längtar till, och det är ju nyårsafton. Den ska bli kalas! Taxi dit och hem är bokat så det känns skönt. Först så kommer Koffe och Alex till mig och Jesper, så äter vi lite god mat och så, kl halv åtta kommer det en taxi, då åker vi till EBBA som ställer upp på att ha nyårsfesten i år. Där är vi heeela kvällen lång och det kommer bli så kul. Sen åker man taxi hem på det nya året. Hej då 2009 och hej 2010.


Det var på tiden....

Då har vi äntligen internet igen så nu kan man börja blogga! Känns verkligen som en evighet, fast det var det väl med i och för sig. Har inte så mycket mer att skriva nu, men kommer väl få skrivet nåt varje dag i alla fall.

Från fredag till idag

Fredags: Jag och Beppe hade en trevlig dag. Var i Halmstad nästan hela dagen och införskaffade julklappar, sen kollade vi på 'Luftslottet som sprängdes'. Rätt bra var den. Sen hade vi fredagsmys med Idol. Gött att Tove äntligen åkte!

Lördags: Då var det dags för  in 20års present som jag fick av min syster. Det var en tripp till Helsingborg och bo på Hotell där. Det var jag mamma och Sandra. Riktigt mysigt var det. Hittade en massa fint och lite julklappar med. Hittade en jättefin nyårsklänning, en julklänning, en vanlig långtröja och en lite finare långtröja. :) Sen hade vi ddet mysigt på hotellrummet med lite godis och så.

Söndags: Dags att åka hem från Helsingborg. Hade gärna stannat längre, men då hade man blivit fattig. :P

Måndags: Hände väl inget speciellt igår. Förutom att jag tycker jag gjorde världens godaste mat. :P Vi hade färs hemma men var inte sugna på köttfärssås, så det blev pannbiff, sås och potatismos. ÄLSKAR hur goda mina pannbiffar blev. Smakade exakt som mammas goda! Har gjort kötbullar en gång tidigare och dom smaka skit, så nu experimenterade jag med lite olika kryddor och det blev som sagt lyckat ;)

Idag: Längtar så mycket till ikväll! Då ska vi äta på Bratt, jag och Jesper. :) Det ska bli mysigt!

Kärleksbrev???

Haha, när jag kom hem igår så har Jepser skrivit en lapp till mig.. Det står så här:


"Jag vill äta korvstroganoff!
Köp ost! Kommer inte på nåt
annat... Jo, MJÖLK!!!

Älskar dig! Puss <3"


Sen kommer Jesper hem efter han jobbat eftermiddag, pigg och glad och så ler han sitt fina leende och frrågar:

Jesper: Har du sett lappen? *ler*
Jag: Jaa, vadå?
Jesper: Var det inte sött?
Jag: Va? Det var en inköpslista typ... :S
Jesper: Mmhm, jag tyckte det var sött i alla fall.

Haha jaa, om det där är sött för han, så kommer jag väl få en tygpåse där man har matvarorna i på vår bröllopsdag... Möjligtvis kanske det står mitt och hans namn på, men nej, det blir nog för mycket. Det blir nog bara en vanlig naturfärgad påse. :P


RSS 2.0