Kristianstad!

Nu är jag hos min syster och hennes pojkvän i Kristianstad. Älskar staden hur mycket som helst. Den är mysig, har många affärer och jaa, mysig! :) Deras lägenhet som dom bor i är också mysig. Ljus och lagom stor. Dom har en JÄÄÄÄÄTTESTOR balkong. Där satt vi innan och hade det gött. Hit kommer jag absolut fler gånger.

Imorgon ska jag ÄNTLIGEN träffa Jasmine! Henne har jag saknat väldigt väldigt mycket! Min älskade lilla vän. :) Hoppas på en rolig kväll imorgon. Ne, nu hade jag inte mer att skriva... Ha en bra valborg alla!


Tröttisar!

Haha, igår låg det två trötta liv i soffan... Jag kan säga att jag är inte mycket piggare idag. Även fast det är hur mycket som helst och stressigt som bara den så är det extremt kul på jobbet. Kul att ha hand om en lite större uppgift. Det vill säga 23 pärmar med 14 flikar i varje där det ska sorteras in en oändligt massa papper. Har hållt på med detta i tre dagar nu, kommer säkert ta hela dagen imorgon med. Kommer ju fortfarande in en massa filer som ska skrivas ut och sättas in, så det kanske blir nästa vecka med. Kul är det i alla fall, men man har ett trött huvud när dagen är slut för det är mycket att hålla reda på. Gäller att ha tungan rätt i mun!

Jaja,
det enda jag hade tänk och göra var att lägga in bilden på mig och Dante när vi låg och sov. ;) Sen ska jag vila!




Bästa älsklingen i världen!

Älskar mitt hjärta! Alltså inte mitt hjärta jag har i kroppen, eller jo det gör jag väl det med. Jag älskar ju mitt liv, och utan hjärta hade jag ju inte levt, så jaa joo jag älskar mitt hjärta. Men jag älskar också min pojkvän och han är mitt lilla hjärta. :) I söndags gjorde han en kanongod söndagsmiddag. Han är så otroligt duktig! Vad blev det nu...? Jo, ryggbiff, hasselbackspotatis och rödvinsås! :) Jättejättejättegott!!!


Jag kan ju tycka att män i köket är lite sexigt... ;)

 

 

Oj oj.. Tiden springer iväg.. Ska ju snart till jobbet. Hoppas att alla får en underbar dag! Stressa inte ihjäl er som jag gör.

 


Slutkörd!

Hemkommen från jobbet för en stund sen. Är hur trött i huvudet som helst. Har en massa papper att hålla reda på nu på jobbet. Ska lägga mig i soffan och vila en stund.

Igår var vi hos Jespers mamma och Rolf. Var där och fikade lite sen kollade vi på deras söta små lamm. ÄLSKAR lamm! En lammunge snuttade på min tumme. Kittlades hur mycket som helst. Tog lite bilder med som jag tänkte visa.


 

(denna ser ju ut som en liten kossa)

 

 

 

 

 

Otroligt söta lamm allihopa! Men mitt favoritdjur är fortfarande apor. Inget kan slå apor! Sjukt söta och jag önskade så mycket att det var lagligt i Sverige att ha som husdjur!

 


Mer kläder!

Så nu har jag fotat mina inköp. Önskade att jag hade så mycket mer pengar!! Men jag är nöjd med det jag köpte. Ska ju till Kristianstad torsdag-lördag så då kanske man kan hitta lite där. ;) Fast jag borde nog hålla i mina pengar. Är ju som sagt ganska många dagar kvar på denna månaden och man måste ju överleva med! ;)


En rosa-glittrig söt kofta, kort. Köpte en liknande svart med som man

knäppa där fram.

 

Härmar Libäck lite. Var ju supersnygg på henne så jag var tvungen att

ha en jag med. Gillar't!

 

Leggings med nitar såklart!

 

Och en t-shirt. Det var nog allt jag köpte. Jaa den svarta korta koftan

med men det är väl inte så mycket att se. :P

 

 


MALMÖ!

Hej hopp! Jag och älskling har kommit hem från Malmö nu. Helt underbart har vi haft det. Druckit god öl och god drink, ätit god mat och frukost, shoppat en del och bara haft det bäst! Men jag kan ju säga att jag inte är nån storstadsflicka. Jag vill ha allt på typ samma plats och inte behöva ränna så mycket och bland en massa massa folk. Haha.. Men Malmö var väldigt fint. Ska visa allt jag köpt, orkar bara inte slänga på mig allt nu och ta en massa bilder, men jag kan visa mina jeans i alla fall. Är dökär i dom!!!

BAK

 

FRAM

 

SIDAN

 

Älskar detaljerna på sidan! Älskar nitar ÄLSKAR ljusa byxor!!! :)

 

 


ÅÅÅÅH!!!

Jag är så förbannad! Den sämsta tiden att bli förkyld på. På fredag åker man till Malmö med älskling och ska ha det mysigt. Tänkte att det kanske inte skulle bli nån farlig föskylning så man skulle överleva ändå, men nu har min smak försvunnit. Varje gång jag har föskylning då smaken försvinner blir den långvarig. SKIT!!! Hade var okej om man bara hade vart lite snuvig, men åka till Malmö där man tänkt skämma bort sig med att äta god mat och massa sånt SÅ HAR MAN INGEN SMAK!!!!!!!!!!!! Det gillar jag inte. Så nu sitter jag och är sur och önska att jag knäppte min jävla jacka när vi gick till och från Koffe i lördags. HATAAAAAAAAAAAAAAAAAAR att det ens finns förkylning. En så onödig grej. Borde fan finnas vaccin för det! Jag får bara hålla tummarna på att jag i alla fall kan få tillbaka min smak till på fredag! SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA!!


INTE IGEN!!!

Vad har jag för immunförsvar egentligen!?!? nu är jag förkyld, IGEN! Och så är det denna helgen man ska ha en myshelg med älsklingen i Malmö som jag sett fram emot i flera veckor nu. Så otroligt jävla typiskt. Idag ska jag klä mig varm och äta mö så kanske den inte blir långvarig. Man kan ju hoppas i alla fall.


...

Orkar inte... Vill inte.... Och så är det!


Trasig bil!

God morgon! Måndag och veckan börjar skit. Eller igår var det ju som vi märkte det, men veckan blir ju förstörd. Bilen är sönder och måste in på en verkstad. Bilmekanikern tror det kan vara generaton eller vad det heter som är sönder. Förhoppningsvis går det snabbt och enkelt att fixa det. Man mår ju skit utan bil. Tänk så bekväm man är. Så idag får det bli bussen till jobbet, hem är en annan femma. Det går förbi en buss halv fyra och halv sex, men halv fem när man slutar går det då ingen buss. Men det löser sig. Ska ringa morfar och se om han kan hämta mig.

Nu ska jag snart gå ut till bussen. Hoppas alla får en bra dag på jobbet eller lediga dagen. Fint väder är det ju i alla fall så alla som är lediga får njuta lite i solen åt mig med. ;)


WTF!?!

Maria Montazami är sur på min faster Katarina. Haha.. Hon har skrivit om det i hennes blogg.
HÄR kan ni läsa blogginlägget. ;) Katarina ringde pappa idag och berätta det. Jaja.. Maria Montazami fick ju in bilderna på sina sen barn så det var nog inte så farlig ändå... ;)


Lördag!

Jesper är iväg och tränar och jag sitter och dricker min kaffe latte. Sitter också och tänker på min kära faster borta i USA. Hur hon har det där borta och vad hon gör. Förhoppningsvis är det inte alls långt kvar tills hon kommer hem! Kan inte fatta att hon äntligen ska flytta tillbaka. Från att skicka några mejl eller höras av på telefon födelsedagar och julafton kan man snart pratas vid till en kopp kaffe eller annat sittandes jämte varandra. Gud vad jag längtar. Tror inte det bara är jag som längtar efter att ha henne här. Farmor är nog den som är allra gladast. ;)


Älskade Katarina! :)

 


Färdigt!

Vi sitter nu och kollar på Talang 2010. Målade klart mina naglar för en stund sen. Efter att provat lite olika blev det till sist detta resultatet...


Inte så där jättespeciellt...

 


Glotant!

Ni som har varit hemma hos mig vet att i TV-rummet har jag alltid persiennerna nere. Anledningen till det att tvärs över sitter det varje dag en förbaskat nyfiken tant i fönstret och gör inget annat än att glo ut. Och jag skojar inte, hon sitter där från tidig morgon till typ sex-sju tiden på kvällen. Jag tycker det är ganska jobbigt och jag brukar sällan vara ute på min "stora" balkong heller. Idag, utan att tänka mig för staplar jag ut på balkongen för att flytta på grillen. Vänder mig om och DÄR, där sitter hon och är väl skit glad för att nåt äntligen rörde sig. Jag går in, ställer mig och kollar i en liten glipa mot hennes fönster. Alltså, hon satt seriöst i 13 minuter utan att röra sig i hopp om att jag skulle gå ut igen eller nåt, för att hon skulle ha nåt att titta på. Klart att det är synd om henne för hon har väl inget annat för sig men det är sjukt irriterande tycker jag.

Jaja nog om Glotanten (Som jag för övrigt döpt till Astrid). Jag vet inte varför, men alla gamla tanter som jag inte har nån aning om vad dom heter döper jag till Astrid. Hade ju en Astrid i Brattebo med. När Natta bodde i hennes systers lägenhet var jag och Jonna där alltid. Och hon hade också en glotant i huset mitt i mot som alltid stod och glodde. För henne brukade jag i och för sig dansa. HAHA!! As kul. Saknar de gamla goda tiderna!

Sitter nu och väntar på att Beppe ska komma hem. Han jobbar till två. Sen ska jag tvinga ut han. Har lite grejer att göra på stan plus att en mysig vårprommenad skulle ju inte sitta fel. Sen efter det, ikväll då alltså ska jag ge mig på mina naglar igen. Måste ju vara nymålade och fina imorgon till en speciell grej som händer då. Var länge sen jag var på sånt, så det ska bli kul och mysigt!

SNÄLLA!!?? Är det nån som vet exakt när Idol drar igån? Alltså när det börjar sändas i TV? Man kan inte längta mer än vad jag gör till detta underbara program! Bästa på hela året. Förutom julafton då. :D Nehe, inte ska man väl sitta här nu. Ut i solen med Sunshines!



Dom är ju sämst!

Haha, kom hem efter jobbet idag och såg en ful konversation mellan Jesper och Alex på msn..... Kanske bara är jag som tycker det är kul, men ändå. Min humor är bäst!


HAHAHA

 


Grillning.....

Idag grillade vi gott kött. Var ju menat att vi skulle grilla vid stranden, men med ett års gamla engångsgrillar gick det inte så bra. Så vår mysiga dag ute blev grillning på balkongen i lägenheten. Jaja, det smaka lika gott för det. ;)


Försöker att få igång grillarna...

 

.......

 

 


Älskar mina drömmar!

Haha, mina drömmar är bäst. Och jag har så kul i mina drömmar, alltså inte den personen jag drömmer om att jag är, utan jag kan ligga och drömma och medvetet tänka för mig själv hur kul eller löjligt jag verkligen drömmer. Hmmm, låter väldigt flummig men jag vet vad jag menar i alla fall. Man har allt så bra i huvudet men sen när man ska skriva ut det blir det ju bara kaos av allt. Jaja..

Ska snart till arbetet. Denna dagen hade jag inte tänkt att glömma min mobil. Utan min mobil är jag ingenting. :S Även fast jag inte sitter med min mobil så känns det ändå tryggt att veta att man har den. Jag är beroende! :P Ha en bra dag alla!


Maud!!

Sitter och väntar på att min mat ska svalna... Blev kycklinggryta (på mitt vis) och ris. Slängde verkligen ner allt som fanns hemma typ. Men den blev helt okej. Lite stark bara..


Isabells kycklinggryta:

Kycklingtärningar
Bacon
Hackad lök
Matlagningsgrädde
Mjölk
Salt och peppar
Soya
Sötsur sås
Tomatpuré
Senap
Paprikakrydda
Vitlökspulver
Grillkrydda



Sådär ja,
nu har jag ätit upp också. Nu blev magen glad igen! ;) Då tar jag mig vidare till duschen och sen ska jag bara slappa resten av kvällen. Mysa till Top Model. :D ÄLSKAR DET! Fast mitt absoluta favoritprogram är ju självklart Idol! Det finns inget bättre än det. Jaja, duschen kallar! Ha en bra kväll!


Härliga måndag!

Måndag morgon och jag ska strax köra till jobbet. Solen skiner, jag är pigg och min sötis katt med. Helt galen är han. Tänk om man själv kunde tycka det var lika kul att leka med sin egan mat som han gör. Eller vänta..... Det gör jag ju.. :P Känns som om den här veckan kommer bli bra. Ser ut att det ska bli fint väder de flesta dagarna. :) På tisdag eller onsdag hade jag tänkt ta mig till mami och papi så papi kan hjälpa mig att byta till sommardäck. Hur underbart är inte det? BYTA TILL SOMMARDÄCK!! Lycklig är jag! Men tillbaka till måndag och ny vecka.. Förra veckan då efter påsk och jag kom till jobbet, fick man sig en härlig syn. Eller inte. Några kids hade vart där och haft kul med att spränga sönder vår brevlåda...


Låg bitar av brevlådan lite överallt på gården..

 

 


Rött och svart

Målade naglarna ikväll. Börjar tappa fantasin. Känns bara tråkigt allt jag gör, men men. Det blev rött, svart och silver denna gången. ;)


Plupparna är inte oranga, dom är röda.

 

 


VÅR!!

Ååååh vad jag älskar att våren är här! Jag och lillebror har varit ute och gått lite och sen satte vi oss på en uteservering och tog en fika. Hur härligt väder som helst är det. Varmt och skönt! Kan inte finnas en bättre årstid än våren. Man blir så glad! :)

Helgen är nu över och imorgon börjar en ny jobbvecka. Har jag nämt hur mycket jag älskar mitt jobb? Ja det har jag. Mitt jobb är bäst! Visst älskar man väl helg och ledigheten, men det är ju inte så att jag har ångest över att det närmar sig måndag och arbete. Nope!

Nu sitter jag ensam i lägenheten.
Jesper jobbar eftermiddag. Funderar på om jag skulle börja med mina naglar. Måste måla nytt. Men jag tror jag softar lite först, sen så. :P Är ju fortfarande sleten efter igår. Var ju inte tänkt att jag skulle ge mig ut, men Celine lyckas ju med sin charm att få mig vilja parta med henne. ;) Var väl en sädär kväll. Var så irriterad på så mycket igår. Och inget ont om killar nu, men jag hade sett fram emot att sitta vi fyra tjejer och prata en massa strunt och så men rätt som det var stod det fyra fulla killar utanför. (Eller aa tre för en av dom drack inte.) Jaja.. Tack för igår Emma! Älskar din lägenhet!!


 

 

 


Så kan det också se ut...

Målade detta för ett tag sen. Har bara inte orkat lägga in en bild. Men gör det nu.


 

 


Beppe är den bästa!

Hade ju mysdag igår med älsklingen! Och han är den bästa som finns. Han köpte ett jättefint navelsmycke till mig. Det som jag hade gick sönder. Snäll som baby är så köper han ett nytt till mig. Min försenade påskpresent! ;)


Love it!

 


Närbilder är sjukt skrämmande! Ser ju hur hårig ut som helst. :S


Mycket första gången.....

Igår var en dag då vi gjorde en massa saker som var första gången för i år. Vi hade en liten minipicknick vid en sjö. Vi köpte oss varsin glass som vi strosa runt och smaska på. Vi grillade på vår grill som sjunger på sin sista refräng nu.. Köpte den för tre år sen på Gekås, en elgrill. 200 kr så vad mer kan man begära? :P Ne igår var en riktig mysdag och jag hoppas på detsamma idag. Bästa sättet att piggna till på när man är dundertrött är ju sånt här väder!! Det tråkiga är att vi måste VERKLIGEN städa lägenheten. Får se hur det blir med det, man vill ju ta vara på dessa fina dagar och vara ute! Några bilder från igår....


 

 

Mysig vårdag!

 


Yes yes yes


IDOL 2010!!!!!!! Nu närmar det sig!!!!! :D


Börjar tröttna rejält nu!

Varför ska jag råka ut för allt? Nu börjar jag faktiskt tröttna! När det går magsjuka blir jag smittad. När det går förkylning och feber blir jag smittad. Sömnproblem har jag. Glasögon får jag. Skadar tån gör jag. Och nu, OCH NU så har jag fått nån infektion eller liknande i ögat! :'( Får man inte lov att vara lycklig UTAN att ha nån annan jobbig grej som stör. :( Jag vet inte vad det är nu. Det svider, det gör ont, jag får tårar och det är svullet så jag ser ut som ett mongo! Försvinner det inte till imorgon, då sitter jag på jobbet med solglasögon hela dagen och jag skojar inte! Orkar inte med det här nu! Nu tycker jag att jag kan börja tycka synd om mig själv utan att vara självisk eller nåt. Så det så!


Glasögonorm

Många som inte sett mig i mina glasögon än. Tänkte väl att det kanske var dags att visa det nu då. :S Har absolut inte vant mig vid dom än men jag försöker. Händer ofta att jag glömmer av dom. Men de gånger jag kommer ihåg märker jag STOR skillnad i mitt huvud. Har absolut inte så mycket huvudvärk som jag hade förr. Det är skönt!


;)

 

:P

 

 


Vad hände??

Påskafton igår då. Det var fest hos Persson. Det gick väl lite upp och ner, ibland var det kul, ibland var det mindre kul. Nu dagen efter ligger jag och Jesper och ojar oss. Jag med bruten tå och han med nån konstig bula på foten. HAHAHA vad hände? Eller jag vet ju hur det gick till med min stackars lilla tå, men Jesper kommer inte ihåg vad som hände med hans fot. Jag kan ju säga så här, ett litet tips då; Tro inte att ni kan gå på en vind med en massa grejer i och lampan är släckt utan att inte slå i nåt.......


Ser värre ut i verkligheten...


Det gör min tå med, men på bilden jag tog syns

det knappt nåt så jag lägger inte in den. :P

 

 


Påskmiddag!

Långfredag och påskmiddag! Idag har varit en härlig dag med lite skiftande väder. På kvällen var det fint väder så jag och Jesper var ute och gick en sväng. Under dagen så var vi hos hans mamma och Rolf. Där åt vi en härlig middag och hade trevligt. Lisette och Jimmi var där också, och hade med sig lilla Elly såklart. Världens sötaste bebis! :) Nu sitter vi framför tvn och kollar på film. Alex är också här. Glad Påsk alla!!


Är dom inte söta?? ;)

 


Då har man målat igen!

Målat mina naglar igen! Det jag gjorde förra gången höll inte så värst länge så jag gjorde nytt igår. Känns lite som en flagga eller nåt sånt men jag gillar det. Lite annorlunda.


Vad tycks?

 


RSS 2.0