Julbord!

Igår var jag på julbord. Det var hur mysigt som helst. Stället var jättemysigt, personalen var jättetrevliga och sällskapet var toppen! ;) Dock äter jag väl inte så värst mycket på julbordet men det var kul ändå. Vad jag äter på ett julbord är: Köttbullar, ägg, rödbetsallad, smörgåsrån och julmust. Det är väl ungefär det jag gillar. Kan hända att jag äter julskinka med, men det beror på hur tjock den är. Är det för tjock kan jag inte äta det. Blev lite besviken på att det inte fanns rödbetsallad på julbordet igår, men allt annat fanns i alla fall.

 

Sen så var det ju första advent igår med. Adventsljusstakar och sånt skulle tändas. Är lite besviken på mig själv att jag inte satt upp några än. Skulle gjort det i lördags med då had jag fullt upp med annat, och igår jobbade Jesper förmiddag och sen skulle vi på julbord. Lådorna är nämligen nera i ett förråd och jag når inte dom. :( Annars kunde jag ju gjort det själv. Men idag ska allt fram i alla fall! ;)

 


My nails

Mina nya fina naglar som jag gjort i ordning för ikväll!! Ska strax sticka iväg och fira världens bästa 20 åring!! :D Det kommer bli kul ikväll. Morsning korsning!

Jag gillar't

 


Tillbaka!

Nu är jag tillbaka här igen. Var länge sen jag bloggade. Men jag har funderat på om jag ska blogga eller inte, kom fram till att jag ska blogga! ;) Kanske inte på samma sätt som jag gjorde innan, men ungefär.

Igår var en underbar dag! Kallt och regningt, men den var underbar ändå. Jag och mamma hade en "mysdag" Vi åkte runt till en olika gårdsbutiker och liknande, och det älskade verkligen jag. Det var en massa fina saker. Man ska inte underskatta gårdsbutiker, det har jag kommit på nu i alla fall. Hittade en massa fint som ska bli julklappar. ;) Vi var också en sväng i Varberg för att hälsa på min älskade pappa som arbetade i regnet. Vet inte vad det är dom bygger, men det var precis vid havet i alla fall. Tack mamma för en underbar dag!!! :D

Sen på kvällen gjordes det hamburgare och det var SÅÅ gott!! Efter det blev det lite mys med Idol och en godisskål! :D

Denna helgen är bara så bra! Mys med mamma igår och med älsklingen på kvällen. Ikväll är det Johannas dag, hon fyller 20, så henne ska vi fira!! Det ska bli skit kul. Och imorgon är det julbord med underbara männiksor och det längtar jag till jättemycket! Mys mys mys!! :D

Drag me to hell

 

Drag me to hell - skräckfilm. Såg denna filmen för ett tag sen. En ganska bra skräckfilm faktiskt, men vissa grejer kunde dom skippat. Den som regiserat denna film har även gjort Evil dead och Spiderman.

 

Drag me to hell handlar om en ambitiös bankrådgivare med en lysande framtid. Men allt förändras när en mystisk kvinna, Fru Ganush kommer till banken för att be om förlängning på sitt förfallna huslån. Borde Christine ge denna kvinna en hjälpande hand, eller ska hon imponera på chefen för att få en befodran? Tyvärr väljer hon det sista alternativet och tar ifrån fru Ganush allt hon äger. Som hämnd kastar den gamla kvinnan en förbannelse på Christine som gör hennes liv till ett helvete. Ondskan kommer närmare och närmare och Christine måste nu hitta ett sätt att rädda sig själv från evig pina. Men hur långt är ho villig att gå för att bryta sig loss förbannelsen?

 

Tycker absolut att man ska se denna film. Om man gillar skräck blandat med lite humor är den absolut en bra film. Jag tycker det humorn förstörde lite i filmen, men den var ändå bra! SE DEN!

 

 


Hur mår jag??

Glad? Till och från

Lugn?
Inte riktigt som jag skulle vilja

Orolig? En aning

Rädd?
Hyfsat

Ledsen? Beror på

Trött? Njeee

Sugen på att borsta tänderna?
JA



Kallt!!!

Hej hej! Sitter framför datorn och fryser. Ska strax sticka till jobbet, Känns som en evighet sen jag var där. Ska bli kul! :D Idag mår jag inte så jättebra. Det har inget med förkylning och så att göra, utan annat. Har en massa obehagliga tankar och en massa magvärk. Så det ska bli skönt att komma till jobbet så man kan få tänka på annat, förhoppningsvis. Jag önska att det fanns tabort piller för jobbiga tankar. Så man bara kunde glömma. Tänk så skönt det hade varit. Det ska jag uppfinna nån dag. Eller om nån kan uppfinna det åt mig, gärna idag.. Annars kan man väl alltid banka sig själv i huvudet och hoppas på att det hjälper.

Aja, jag ska inte sitta här och däppa. Då var det bara en helg kvar nu, sen nästa helg är det första advent, och då börjar julen! :) Enligt mig i alla fall.

Längtar till nästa vecka med. Förhoppningsvis har allt det jobbiga lungat ner sig. Och så ska man på julbord den första advent. MYSIGT!! Sen ska jag och Beppe äta på Bratt på torsdagen. Alla på SCA hade fått nåt presentkortliknande där. Man kan välja vilken rätt man vill och betalar 160 kr eller vad det nu var för nåt, sen fanns det lite andra grejer att välja mellan. Men man får nog bara välja ett. Så på torsdag, efter lönen ska vi dit. Det kommer också bli mys. Sen nu på lördag ska vi se på New moon. Vill att det ska hända så mycket som möjligt nu framöver så jag kanske kan glömma snabbare.

Nehe, nu måste jag borsta tänderna och sen sticka till jobbet. Blev lite mer skrivet här än vad jag tänkte, så nu blev det lite stressigt. Hoppas alla får en bra dag!


Fobi

Satt och tänkte på vad jag är rädd för, olika fobier och så.


* Klaustrofobi / Cellskräck

* Spindelfobi

* Prata i telefon med okända

* Kräkas

* Mörkrädd


Och sen finns det väl
en massa andra saker med, men detta är jag mest rädd för.  Spindlar och trånga utrymmen är det värsta. Befinner jag mig i bland för mycket människor så kan jag få panik och känna att jag inte kan andas. Dom dagarna det var knökat på Gekås då man jobbade där var inte lätta. Usch! Kan få panik om jag ligger under täcket och nån håller fast så man inte kan röra sig. Sen tror jag nog att alla som känner mig vet vilken fobi jag har för spindlar. Spelar ingen roll om den är stor som en hand eller liten som en smula. HATAR alla spindlar oavsett storlek.




01:07

Klockan är snart 10 över 1 och jag är vaken. Önska att jag inte var det men jag kan inte sova. :( Ligger bara och tänker på en massa annan onödig skit. Hatar när det är så. Var hur trött som helst vid elva, men nu är jag pigg som en mört...

Kan ju berätta en kul grej
som jag glömt då. Haha.. I förrgår så drömde jag en massa massa konstigt. Träffa en massa gamla klasskompisar och så, och vi gjorde en massa utflykter. Sen drömde jag o nåt jag knappt kommer ihåg, men det sluta med att jag kysste denna person, och i drömen tänkte jag på hur verkligt det kändes, så på en sekund vaknar jag upp av att jag ligger och kysser Jesper. HAHAHA!! Kul att kan kysste mig tillbaka, men att han inte kommer ihåg det på morgonen... aa, det var den roliga grejen.

Ska försöka sova nu... Natti!

Feber!

Igår låg jag i sängen nästan hela dagen. Hade 39 graders feber. Idag har det gått ner till 38,5. Känner mig ändå inte jättesjuk. Har ont i huvudet och så, men alltid när jag har haft feber så har jag vart jätteförkyld också, jag är förkyld nu med, men inte så mycket. Tror jag ska ta mig ut en liten sväng och gå. Måste få lite frisk luft känner jag.

Jag hoppas
jag blir frisk till imon!! Vill ut med Johanna ju!

Tänk att det är bara två veckor kvar tills det är 1:a advent! Det är sjukt vad tiden går fort. Tänk att man snart kommer se adventsljusstakar i förnstrena. Förra året var det folk som satte upp dom ungefär tvåveckor innan, så man kanske kommer se det redan nu. SNART ÄR DET JUL!!!! :D

Jobbigt värre! :(

Usch usch usch!!! Jag är nu på väg att bli sjuk. :( Har legat nästan hela dagen med världens huvudvärk och nästäppa. Eller aa, nästäppa i ena borren, som sakta har spridit sig till den andra. Så nu är jag snorig i båda borrarna. :( Men värst idag har vart huvudvärken!! Och den vill ju inte gå över heller..... Men vem slipper undan denna gången, känns som om hela Falkenberg är sjuka! Ska lägga mig hyffsat tidigt idag och verkligen försöka vila ut så mycket jag kan så det kanske går över till imorgon. :S Men aja. Orkar inte skriva mer. Mäste lägga mitt stackars huvud på en kudde.

Tjohoo!!

Pigg som en mört är jag! NOT! Men lagom i alla fall. ;) Tänkte lägga in några bilder sen i lördags eftersom Emma tjatar så väldans. :P Tänker ju inte lägga in alla, herregud vad sjuka bilder vi tog. Eller jag tog väl ganska bra bilder, det är bara det att det var Emma och Jonna som var sjuka på korten. HAHA!! Men aja.. Lägger in några bilder för Emmas skull i alla fall.


Jonna och Emma

 

Jag


 

Eh, jag kom på att jag inte alls orka lägga in några bilder. Gör det sen Emma, på facebook. ;) Nu ska jag snart iväg till jobbet. Sen imon ska det på nya däck på bilen. Sen behöver man inte längre vara rädd för att bakdäcket ska explodera. Ha en bra dag!!



GOTT!!

MMMMMM idag lagade vi nog det godaste jag ätit på länge!!!!! Caesarsallad! Så hinla gott var det, och jag ska ha med mig det till jobbet imon med. :) Att en sån enkel grej kan vara så gott.

*Kyckling
*Caesardressing
*Riven ost
*Stekta brödtärningar
*Sallad
*Tomat
*Gurka
*Rödlök



Väldigt väldigt gott!!

 

 

Att man ätit en god kvällsmat är inte det enda bra idag. Det har vart kul på jobbet, det är nog den bästa dagen sen jag började där. Jag har arbetat nästan hela dagen vid datorn och gjort en massa orginal till olika skyltar vilket jag tycker är jättekul! :D Tiden bara rusade iväg. Sen så fick jag min jacka idag med!! Är i och för sig en grej med den som jag inte gillar, ska fråga mamma om man kan ta bort det på nåt sätt. Annars är den perfekt för vintern, väldigt varm ock mysig. ;)

 

 


Fars dag!

Igår var det fars dag. Det fira vi med att bjuda pappa på Gokart i Halmstad. Det blev han jätteglad för. :) Så det var jag, Sandra, Johan, mamma, Tobbe och Jesper som åkte. Jag åkte bara första gången. Blev lite rädd så ville inte köra andra. Det var så svårt med för jag nådde knappt fram till gaspedalen ju, men kan kunde nog dra fram stolen lite längre än vad jag gjorde, men jag var väl inte tillräckligt stark. Men i alla fall, så har man väldigt stor fördel om man är lite tyngre. Jag var ju tvungen att nästan stanna i svängarna för att komma runt utan att snurra, så det tog ju jättemycket tid av mig. Så jag kom ju sist så klart. Haha, men det var kul. Sen åkte vi tillbaka till Falkenberg och åt pizza och sen blev det kaffe hos mig o Jesper och tårta som mamma hade med sig. Älskade att se Jesper när vi va på Gokarten, hans ansikte bara lyste. Han tyckte det var jättekul verkligen! En bra dag helt enkelt! :D

Jag fick inte min vinterjacka i fredags så jag hoppas verkligen på att jag får den idag! Jag måste ha den idag. Tanken på att gå och sätta sig i en kall bil utan vinterjacka lockar mig inte just nu. :S Men aja, jag klarar mig. :P

En grej som var jobbig idag är att jag vakna en halvtimme innan jag skulle gå upp idag med. Lika bra att gå upp, annars kulle man bara vara ännu tröttare om man skulle försöka somna om. Men nu ska jag borsta tänderna och sen sticka till jobbet.

Fest ikväll!

Ikväll är det fest! Ska fira Emma som fyllt 20 år! :D Blir en lugn kväll men det kommer vara så kul ändå!! :D Vet inte riktigt vad jag ka ha på mig med vet på ett ungefär i alla fall. Och håret vet jag på ett ungefär med hur jag ska ha det..

Har haft mycket panik
över julklappar om vad man ska köpa. Jag har alltid vetat långt innan vad jag ska köpa men nu har jag inte haft en enda aning. Fram till typ nu. Nu vet jag vad jag ska köpa till min bror och till Jesper i alla fall. Jag är glad att ja vet vad jag ska köpa till Johan, för det är alltid det svåraste. Nu är det svåraste att komma på vad jag ska ge min syster. Hon gav mig en så bra födelsedagspresent, så känns som om att det spelar ingen roll vad jag köper för det kommer ändå vara sämst... :S Men jag vet kanske vad jag ska köpa.

Nu ska jag snart hoppa in i duschen. Känns som om det behövs faktiskt..

Skönt!

Fredag och man är ledig. Skönt! Nu ska jag vila upp min rygg som jag har haft problem med i veckan. Hoppas på att min jacka kommer idag med. Jag har blivit så himla frösen av mig!! Sen ska jag till systemet med ja. Emma har 20 årsfest imorgon, det ska bli kul. :) Ska ta det väldigt lugnt i och för sig, men man kan ju ha kul även fast man inte dricker så mycket. ;)

Har hittat världens sötaste
bil på Beppe, men den får jag inte visa för NÅGON och det sa han med sin onda blick, så han menar verkligen allvar. Fattar inte varför för han är ju urgullig på den bilden!! Älskar när man hittar saker man inte sett förr eller nåt man inte vetat om honom. Man blir ju bara ännu mera kär då. ;) Det beror ju i och för sig på vad det är, det är inte alltid man blir glad....

Fick en kommentar av Hanibani och jag SAKNAR DIG MED!!!

Torsdag!

Då var det torsdag och man ska snart till jobbet. Trött är jag men det går nog över snart. Har drömt så mycket konstigt i natt, kom ihåg var det var när jag vakna men nu kommer jag inte ihåg, men jag vet att det var en massa konstigt. :S

Igår var jag och Jesper på Gekås.
Inte jättemycket folk, men det var ändå soppas så man störde sig. Hittade ingen vinterjacka, men kollade på internet när jag kom hem, och hittade en på Nelly. Så jag hoppas på att jag ska få hem den imorgon! Sen köpte vi bara en massa tråk på Gekås. Jag köpte i och för sig lite smyckning till naglarna och sen så fick jag en försenad namnsdagspresent av Jesper med. :) Han är för snäll han! Det blev inget vaccin igår, var som sagt slut. Stod ju i tidningen att det var slut på det mesta vårdcentralarna i Falkenbergs kommun, så det kunde ju funnits där, men nej. Kommer tidigast nytt vaccin på måndag. Så man får väl ringa nästa gång innan man åker dit.

Älskar min mamma och pappa!
Vi åkte ju till Greppered en svän med till mamma och pappa. Dom är bara bäst. Mamma hade gjort dog mat, köttfärssås med spagetti och så hade hon gjort vitlöksbröd och god sallad med dressing. Sen till efterrätt hade hon gjort min favvo, CHEESECAKE! Mumma var gott det var! Min älskade pappa hjälpte mig med att sätta på vinterdäck. <3

Nu ska jag dricka min vitamindryck och sen borsta tänderna. Sen bär det av till jobbet!

Hej hopp!

Sitter här och är lite smått nervös. Bara en dag kvar, sen ska jag ta spruta :S Usch usch usch, det längtar jag inte till. Men tack gode gud så är jag inte ensam denna gången heller. När jag tog prover var mami med och nu ska Beppe vara med, haha.. Vilken liten mes jag är!

Dricker vitaminskit
just nu också. Ugh, får rysningar när jag tar en klunk. Men om det ska hjälpa mot min trötthet så ska det allt ner! Hade ju för lite Fol-syra och nån annan B-vitamin i mig, och det kunde resultera till min trötthet. Så får väl dricka ett glas med sånt varje dag och se om det blir nån förändring.

Nån mer än jag som har julkänslor??? :S
Börja känna det innan när jag och Jesper satt och åt frukost. Känns som om julafton är om en vecka eller nåt. Haha.. Nu vill man bara känna lukten av gröt och glögg och pepparkaka! ÄLSKAR JULEN!!!


Nehe, nu ska jag borsta tänderna och sen ska jag till jobbet!

Ett tag sen nu..

Nu var det verkligen länge sen jag skrev i min älskade lilla blogg. Har inte haft tid och igår när jag skulle blogga funkade inte internet.

Idag undrar jag verkligen vart dagen tog vägen. Känns som jag var på jobbet i tre timmar. Helt plötsligt var dagen slut liksom. Haha, gött när det är så :P Vakna och kände att detta skulle bli en bra dag. Kanske därför den bara försvann.. Vad vet jag. Sov underligt idag och det var svin jobbigt, men det var ju tydligen fullmåne i natt så det förklarar ju saken.

På onsdag ska jag ta spruta för svininfluensan, är lite nervös för det. :S Har hört om många som mått dåligt och så efter sprutan. Men det ska nog inte vara några problem, bara det att man kommer få ont i armen efteråt. Så ska vi väl till Gekås också, men det är väl bäst att göra det innan man tar sprutan. Måste köpa mig en vinterjacka. Känner att denna vinter kan man inte klara sig igenom med en kappa eller skinjacka. Ne, det ska vara tjockare grejer i år. ;) Sen ska jag byta till vinterdäck också. Det blir en onsdag med fullt ös. Haha.. Vinterdäck känns som ett måste, snart ligger det säkert fullt med snö på vägarna.

Sjukt att det är första advent om 27 dagar, redan i november. 29 november. Men det ska bli mysigt att snart ta fram adventljusstaken! :D

I lördags var det Halloween. Blev inte mycket till utklädnad men det var kul ändå. Lite bilder från i lördags.

Jag och Jasmine

 

Beppe

 

 


RSS 2.0