Studentveckan!

God morgon! Måndag, ny vecka, fast inte vilken vecka som helst utan studentveckan! Hoppas att alla studenter får det kul och att dom hittar på mycket. Sista chansen! ;) På fredag, strax innan kl 14 går dom sina sista steg som elev tills dom kl 14 går ut som studenter! Ååh vilken känsla det var när man stod och vänta på sin tur att få gå ut. Det glömmer man ju aldrig. Helt underbart!! Hoppas att alla får en bra dag vart ni nu än ska göra! Själv ska jag ha en bra dag på jobbet.

Vilken kväll!! =)

Hahaha oj vilken galen kväll det var igår! Jag, Celine och Ebba skulle ju sitta och kolla Eurovision, men Ebba kom inte. Så jag, Celine och Jasmine satt här först. Vi spela lite ölspel innan det började. Jag och Celine då för Jasmine skulle hem senare på kvällen. :( Lite tråkigt. Men i alla fall.. Efter ett tag Koffe och Natta hit och lite efter det kom även Jennie vilket var väldigt roligt! :) Vi spelade en massa olika ölspel och en liten tur med "Med andra ord". Självklart så vann jag och Celine. Kvällen började väl hyfsat normalt. Öl och Eurovision. Lite waste eftersom inte Sverige inte var med... Men i alla fall SEN spårade det ut. Vi blev fulla. Just ja, glömde nämna att Emma W kom förbi en snabbis med innan hon försvann igen. Men i alla fall, det spåra ut. HAHAHA, vi blev helt vilda! As kul var det. Eller aa, jag och Celine blev vilda. :S

Efter några vilda timmar dyker älsklingen upp. (Han hade vart på 25-årsfest) Det första han gör när han kommer innanför dörrarna är att ta av sig sina byxor! (?) Tydligen ska han försöka gå ner i splitt eller nåt. Gick inte så bra det där. Sen bestämmer vi oss för att gå ut. Vi gick till Zs. Där sög det. Vet inte hur länge i stanna men nån Jesper dök ju inte upp i alla fall. Så jag gick och köpte hem pizza till oss. Kommer upp till lägenheten, och vad finner jag i köket då? Jo en däckad pojkvän. Haha lilla sötisen! Väcker han i alla fall så han kan gå och lägga sig i sängen.

Grymt rolig kväll. Säger efter varje fest nu att "Det var den roligaste kvällen" Men detta var fan den roligaste kvällen på länge!!! Love it!

GRATTIS KÄRA MODER PÅ MORSDAG!



 

 


SNAART!!

Äntligen är det snart fredag! Imorgon kommer min älskade Jasmine hit på besök och stannar i alla fall till lördag. Sen fär man se om det blir en dag till. Längtar så himla mycket! Sen är det ju dessutom balen. Min söta vän Celine och min söta kusin Evelina kommer bli såååå vackra!

Jag är nervös idag i stället. Blev ingen solfilm på fönster igår, utan det bli idage istället. Igår stripa vi fronten på en buss. Gick faktiskt väldigt bra. ;) Men idag blir det då hela taket på en bil och sen fönstrena. Jag kommer DÖ av träningsvärk i armarna.

Ne, nu ska jag snart iväg till mitt jobb då. Sen efter det ska jag fixa Celines naglar inför balen. Sen är det fredag och då blir det sköj.


Min älskade vän Jasmine!

 

 


Mitt hjärtegull!

Hittade en bild på älsklingen som jag glömt. Tog den i påskas då vi var hos Daniel. Äckligt att ha en räv(en) på axeln. Men söt, det är han. ;)


Beppe! <3



Onsdag morgon. Ska alldeles strax sticka iväg till jobbet. Är så jävla nervös. Ska hjälpa Kenneth idag med att sätta på solfilm eller vad det var på en massa massa fönster. :S Det kommer bli svårt. Hjälpte han förra veckan med och då stripa vi ett tak på en bil. Det ska vi göra imon med. Men nu har jag ju gjort det en gång innan så det ska nog inte vara så svårt. Men idag är jag nervös för fönstrena. :S Jaja, det blir säkert bra. ;)



Så där ja!

Nu mår jag mycket bättre. Mådde illa nästan enda fram till jag skulle lägga mig igår. Men nu mår jag bra och ska iväg till jobbet om 20 minuter. Mamma åker med en vän till England idag. Undrar hur detta ska gå. Jag hoppas i alla fall att dom får det bra och att dom inte bor i ett råtthål som jag och Beppe gjorde när vi var där. Första och sista gången! Hatar England.. Kan väl i och för sig bero på att jag inte fick göra det jag skulle göra där egentligen. SE MICHAEL JACKSON! :'( Så jag sa det till Jesper att jag åker inte till England fören nästa gång han ska ha konsert där. Ja... ALDRIG! Haha nee men allt kändes fan hopplöst till en början när vi var där. Vi trodde vi skulle klara oss utan att ta tunnelbanan. Att vi skulle gå och kolla på en karta. Så vi hitta ju inget och allt sög! Men vi hade tur att Jesper jobbarkompis som kommer där ifrån var där så vi mötte upp honom och han visade oss runt och såg till att vi fick tunnelbanekort och det var ju faktiskt hur smidigt som helst. Så till sist kändes det väl ganska bra i alla fall. Jaja.. Ha en bra dag alla!




Whllueää..

Denna morgon har inte varit rolig. Inte alls.. Vakna nån gång i natt och mådde allmänt dåligt. Kunde inte somna om. Började må skit illa. Somnade en stund. Vakna. Somnade. Vakna av att klockan ringde. Sprang till toan. SPYDDE. Har legat och spytt nästan hela morgonen. Vad är det nu liksom!? Mår forfarande illa, men inte så illa att jag måste ligga med huvudet över toan i alla fall. Ska försöka få i mig nåt att äta för det jag åt innan är ju inte kvar längre... :S

Stackars mig... :(

 

 


Tack Maria!

Tack Maria för en jätterolig kväll i din stuga! Fan så kul det var igår. Länge sen jag skrattat så mycket. Jag är så himla tacksam för att jag har så underbara vänner. Ni är guld värda! Man kan verkligen INTE skratta när man är med dom. Spelar ingen roll hur ledsen eller arg man är, man bara skrattar och skrattar. Såg några blickar från Ulricehamn-tjejerna igår när vi var inne i våra samtal. Dom tycker nog vi är ganska dumma i huvudet faktiskt. HAHA!! Men jag älskar det! Igår var det i alla fall fantastiskt kul! Nu ser jag fram emot midsommar för det kommer bli minst lika kul. Kan inte bli annat än kul när man får fira det med sina finaste vänner! Kul kul kul!!! :D

Talang 2010, frågetecken...

Satt och kollade på reprisen precis på Talang 2010. Eller kan man kalla det Talang? Var det inte två som sjöng som gick vidare förra veckan och nu två till? Varför ha Idol när alla ändå kommer till Talang? Visst är man grym som kan sjunga, men vafan det finns redan ett sångprogram. Efter detta får dom lägga ner Talang tycker jag. Nu när så många REDAN gått vidare som sjunger kommer det ju bara komma en massa sångfåglar nästa år.. :S Eller? Ne, det är skit!

Kom alla mina små lamm

Var hos Jespers mamma och Rolf igår. Har ju redan lagt in bilder förr på lammen. Men då var dom ganska blyga av sig. Men det är dom minsann inte längre. Ååååh dom är så himla söta! Jag tror jag skulle kunna tillbringa flera timmar med dom.


Sötisar! Man blir så lycklig!

 

 


Nymålat!

Tre dagar sen jag skrev. Har bara inte orkat. Jag målade nytt på mina naglar idag. Bild finns i slutet på inlägget. Önska så mycket att min nagel på högra handen kunde väga lite snabbare...

Var en helt underbar kväll igår. Jag och mina närmaste bastaste vänner grillade på strandet. På/i en "klitta" eller vad det nu var Ebba kallade det.. Där satt vi i några timmar och fulade och snacka. Vi kan konsten att ha roligt åt ingenting egentligen, åt saker som är kul också för den delen, men mest har vi kul åt sånt som inte är kul. :S Eller va?

Vi är så barnsliga ockå. Så fort en fiskmås flög över oss börja vi skrika. Först skrek en och sen skrek alla andra bara för att nån skrek. Sen skulle Jonna kasta ner en fiskmås med nån raketsak men det var ju Jonna så hon missade såklart. Då helt plötsligt vänder fiskmåsen riktning och kommer ÄNNU närmare oss så jävlar vad vi skrek. Men grejen var den att han/hon trodde det var mat. Så jag tyckte synd om han som blev lurad så jag slängde ett korvbrod vilket jag borde fattat att det inte var så smart. För vi fick besök av många måsar. Vi sluta ju klart inte heller. Jag, Jonna och Celine börja kasta en massa bröd och korvar. En mås svalde ett helt bröd bara så. Haha.. Det gulligaste (tror vi) var när tre mindre fiskmåsar stod fint på rad och sjöng en tacksång till oss. ;)

Imorgon ska vi tröffas igen. Blir det fint väder ska vi sitta ute och dricka alkohol och ha det mysigt. Vet inte om fler ska med då eller om det bara är vi. Det återstår att se imorgon. Kul kommer det bli i alla fall. :D


Så här blev det.

 

 

Förra veckan glömde jag lägga upp en bild. Så jag gör väl det nu med när jag ändå är i farten för dom som är intresserade.

 

 

 

 

 


Kors i taket!

God morgon! Sitter här och äter min frukost. En kopp kaffe, en macka och en ristifrutti. MMM!! När jag skulle ta första tuggan i min macka så bet jag mig innanför läppen. Blev ett litet jack och så satt jag och pilla där ett tag med min tunga. Kunde inte låta bli.. I alla fall, slutade för en stund och typ tio minuter efter skulle jag börja rota igen och då var jacket borta. Sjukt så fort det läker. :S Det är ju fortfarande lite "skrovligt" eller vad man ska säga men det är inget jack längre. Gött!

Drömde så gött idag! Det var sommar, vi sparkade boll och hade det bara bäst. Ville verkligen inte att klockan skulle ringa. Haha och Jesper är lika virrig som vanligt. Jag skulle gå upp och så suckade jag och sa att jag ville fortsätta sova så jag kunde drömma vidare på min dröm. Då säger han att det är bara att lägga sig igen. Men det kan jag ju inte för jag ska jobba. Då säger han "VA? Är det redan mångad?" Haha åå mitt lilla pucko! Undra vad han trodde jag gjorde hela dagen igår då?? Haha nee men han drömde väl nåt han med och vakna till och virra lite. Det brukar han ju göra. En gång så var jag tydligen en Frank eller vad han hette som hade gett han en present. :S KOmmer in och ska säga hej då och då tackar han min (Frank) för presenten. Jag bara "Jaa varsegod. Hoppas du gillar den. Hej då!" En gång hade jag ju vart duktig och lagt om mattan i hallen.... Haha lilla Beppe! <3 Man vet aldrig vad som väntar en när han är nyvaken. Alltid lika kul. ;)

Nu ska jag gå. Måste göra mig klar för att sticka till jobbet.



Häääj!

Halv elva är klockan och dags för mig att krypa ner under täcket. Idag var en trött dag. Alla måndagar är trötta. Konstigt är det så. Eller aa, i alla fall för mig. Borde ju vara så att man är som piggast på måndagen för man har ju haft hela helgen på sig att vila, men så är det inte för mig. Jag är AP trött på måndagar, ganska lagom pigg på tisdagar, piggast på onsdagar och TRÖTT på torsdagar. Hmm.. Tisdagen och onsdagen kan i och för sig variera sig. Ibland är jag som piggast på tisdagen och lagom pigg på onsdagen. Men nej, varför sitter jag här och tror att jag skriver om något intressant? Eller alltså jag vet att jag inte skrivet om något intressant men varför skriver jag då?? :S

Jag kan ju berätta en grej jag är stolt över...? Min älskade lillebror är just nu i Barcelona med tre, fyra (?) andra killar från Sverige. Var några fotbollsspelare som fick chansen att åka till Barcelona. Vet inte om det var nån reklamfilm med Nike dom skulle göra också? Eller har jag fel mamma? I ALLA FALL så var det en tävling mellan dessa killar och MIN bror vann så han kommer få designa sina egna Nike skor! :) Hur coolt? Han är snart hemma igen så jag ska bjuda han på lite fika så han kan berätta allt spännande som hänt.

Jaja, NATTI!



Lördagsfest med Celine!

Gårdagen.. Jag var först med min mamma på flygplatsen för att hämta tre solbruna kvinnor. Sen när man kom hem var det bara att hoppa in i duschen för att sen invänta Celine. Vi satt här och förfestade. Spelade ett nytt ölspel som jag tyckte väldigt mycket om. Förutom att man fick dricka sååååå mycket. Ska alltid köra det ölspelet. Efter en stund kom hennes pojkvän och hans kompis. Då spelade vi med andra ord. Killarna verkade inte fatta reglerna eller så var dom bara dåliga förlorare för dom tyckte vi fuska hela tiden. Sen vid ett-tiden gick vi till Zätas och var där ett tag. Till halv tre tror jag. Då köpte vi pizza och gick hem. MEN!! Då är frågan, vad hände sen?? Vid kvart i tre kanske så gick jag innanför dörren till lägenheten. Tio i sex är sista gången jag kollar på klockan innan jag somnar.. :S Vad gjorde jag dom TRE timmarna helt ensam?? :S Eller jag vet ju vad jag gjorde men kan det tagit sån lång tid? Först åt jag min pizza och kolla på nån skum film från 90-talet.. Sen borstade jag tänderna och tvättade mitt ansikte. Sen plockade jag undan lite ölburkar och så. Lite då och då prata jag med Beppe som jobbade natt. Men hur kunde det där ta tre timmar?? Hmm.. Jaja, somna gjorde jag vid sex-tiden i alla fall och vakna vid 12 och mådde hur gött som helst! :) Nu ska jag fixa mat till jobbet imorgon!

Vet inte vad..

Lördag natt/morgon! Har precis ätit upp min pizza. Hälften av den i alla fall.. :P Ska snart gå och lägga mig men tänkte blogga lite först. Ikväll har vart en bäst kväll. Eller till och från. Men det som vart bästa är att jag fått tillbringa den med Celine! Saker kunde vart bättre men jaja.. Celine är bäst i alla fall! <3 Vill bara pussa på henne just nu. ;) Vad skulle man gjort utan vänner? Älskar mina vänner så himla mycket! Celine, Ebba, Jasmine och Jonna betyder mest i världen för mig. Wallsan också! Men nu är jag trött och ska gå och lägga mig tänkte jag. Imorgon är ju sista helgdagen innan jobbvecka. Tråkigt att Beppe jobbar eftermiddag för jag kommer vara helt ensam. :( Jaja.. GOD NATT!

Tack Celine för ikväll! Du är bäst!

Fotbollsgolf!

God kväll! Dagen idag har varit kanon! Jag och Jesper firade min mamma idag som fyller år på måndag. Hon visste inget vad som skulle ske, bara att hon skulle vara här i Falkenberg vid halv ett idag och inte ha ätit innan och ha ett par bra skor på sig. Hon har gått hemma och undrat så hennes huvud ramla av nästan. Det hon fick var först en lunch på Macks restaurang. Efter det åkte vi vidare till Vilshärad där det finns en fotbollsgolfbana. Så vi spelade fotbolssgolf. :) Hur jämt som helst. Mamma och jag fick 109 poäng och Jesper fick 110. Hur kan det bli så jämt? Seriöst... Grymma var vi! Vi bestämde att den som vann skulle bjuda på fika. Fattar inte varför den som vinner ska betala..? Den ska ju bli bjuden? Eller? Jaja. så bestämde vi ju i alla fall. Mamma och jag kom ju lika så vi skulle dela, men ne. Mamma bjöd. Vi fikade i Steninge på ett mysigt ställe. TACK för en underbart bra dag! Var hur kul som helst!

Sen kom vi hem och jag ville softa.
Tror ni jag fick det eller? NE! Utan Celine ska ju komma och förstöra. Fattar inte varför hon tror att jag vill att hon ska vara här. Varför skulle jag egentligen vilja hjälpa henne att färga hennes hår? Och inte nog med det, hon sticker ju inte när det är färdigfärgat heller utan hon stannar. :S Hela min kväll blev ju skit. ELLER INTE!!!! Underbart att ha henne här. Älskar ju min Pillis! Och hon blev så snygg i håret. Jättefin färg! Sen åkte vi till coop och köpte mer hårfärg och lite maud så vi käkade också. Kyckling och potatissallad. Hur gott? MMMM...

Så denna dagen har inte kunnat bli bättre.
Först umgås med mamma med roligheter sen Celine nu ikväll. Trevligt trevligt. Och Jesper så klart! ;)

Hoppas att morgondagen blir bra med. Ska först följa med mamma till flygplatsen och hämta folk. Sen efter det ska jag i alla fall festa med Celine. Sen får jag se om det blir fler.. Har varit så otroligt velig. Först fegenfeste, sen inte, sen fegenfesten, sen inte, sen kanske, sen ja, sen NEJ, sen ja, sen nej utan grilla, sen fegen och SEN FALKENBERG MED CELINE! Och så får det bli. Haha.. Men sån är jag. Med allt. Vet inte hur många gånger jag kan byta kläder innan man ska ut, eller hur ofta man stått i affären och tänkte, köpa eller inte? Köpa eller inte? Eller ska jag äta det eller inte? Ska jag se på den filmen eller inte? ... Ja ni fattar. Jesper fattar i alla fall. :P Haha han får stå ut med mycket han. ;)

Länge sen jag skrev så här mycket.. :S
Brukar väl inte hända så mycket i mitt liv då. Eller jo men jag har väl aldrig orkat skriva. Orka inte göra det nu heller egentligen men jag sitter ju ensam nu så har ju inget bättre för mig. OJ JAG MÅSTE JU SÄGA EN SAK!! Hahaha så jäkla kul ju, eller nej det blir för långt. Skit samma! God natt!


Hippo!

Haha, alltså vem vill inte duscha i vår dusch nu när vi har det snyggaste (fulaste) duschmunstycket?? :P Var bara tvungen!!


Sött!

 


Pink!

Har målat mina naglar idag.. Blev svart under och över målade jag lite rosa glitter. Tog bild på det med men varför kan kameran aldrig ta en bild så man kan se den rätta färgen...? Nu ser det lila ut och inte rosa. Jaja, tänk er rosa. :P


 

 


Kommer inte på nån rubrik....

Skit med! Skulle ju lagt mig tidigt idag för jag har så himla mycket att göra imorgon. Men jag fastnade framför tvn. Andra världskriget i färg. Så sjukt intressant det är! Så när lönen kommer ska jag ta mig till bokhandeln och köpa mig en massa böcker om andra världskriget.

Jag fattar inte varför jag blivit så slö. Kan ju vara vädret. Hade ju en massa som skulle göras idag, men jag orkade verkligen inte det när jag kom hem från jobbet. Så nu är allt förflyttat till imorgon. KUL! Eller inte.. Men man har ju bara sig själv att skylla.

Fick reda på att man imorgon ska på nån grej i skogen. Typ en grej man gör på kristi himmelsfärdsdag. Man ska gå upp tidigt tidigt och ha med sig picknick och sätta sig i en skog.. Nåt jag aldrig gjort. Eller inte vad jag kan komma ihåg i alla fall. Skulle ju inte förvåna mig att vi gjorde det när vi var små. Jaja, det är ju nåt jag INTE kommer att göra imorgon! Men dom som gör det får ha det så himla mysigt!

Nu ska Isabell nana! Ska bli gött. Sov inte jättebra i natt. Eller jo, men sen rusa Jesper upp vid halv 5 eller nåt på morgonen och skulle dricka vatten eller vad det nu var. Tyst var han då inte i alla fall, så jag vakna ju och sen hade jag otroligt svårt för att somna om. Jobbigt att vakna vid den tiden när man vet att man ska upp och jobba. Hade det varit vid 3-tiden hade det bara vart soft. Att vakna vid 2-3 nån gång och man ska upp och jobba sen är det hur gött som helst att bara somna om och veta att det är flera timmar kvar innan man ska upp. Men nu vid halv 5 så vet man att det bara är två och en halv timme kvar innan man måste stiga upp.. JOBBIGT! Så i natt ska jag sussa gott! Natti alla!



Pasta bolognese

Ikväll blev det Pasta bolognese! Inte för att vara så, men denna blev MYCKET godare än den man får på restaurang. Där brukar det allitd smaka vääääldiiiigt mycket tomat... :S


Yummie!

 


Fest hos Håkan!

Igår var det fest hos Håkan. Det bästa som hände under den kvällen var att EMMA WALL KOM!!! Hon är hemma  nu!!!!! :D Älskar det! Facebook verkar krångla för mig så jag kan inte lägga upp några bilder så jag får väl göra det här istället. ;)


 

 

 

 

 

 

Det var några bilder. Orkar inte lägga upp fler. Tar sån lång tid ju..



Mindre än nio timmar kvar till helg!

God morgon! Fredag och sista arbetsdagen innan helg. Ska bli sååå skönt med lite helg. Jag ska vila så mycket jag kan så jag kan bli av med min förkylning! Har varit småförkyld i tre veckor nu.

Just ja.. Fick hem papper från Ludvika igår. :) Verkar vara en helt okej lägenhet vi ska bo i när vi är där. Tre rum och pentry. Så visst ska 7 personer klara av tre nätter tillsammans. ;) Gött att man fick parkeringsplats med så vi kan parkera minibussen nånstans.

Ne nu vet jag inte vad jag ska skriva mer.
Ska ändå strax åka till jobbet. Så jag får väl gå och fixa det sista innan jag åker.


Pasta al forno

Sådär, maten är färdilagad och uppäten! Det blev Pasta al forno med broccoli till. :) Vill inte skryta men OJ SÅ GOTT DET BLEV!! Förvånad att jag kunde laga nåt sånt. Haha.. Gjorde den på mitt egna lilla vis. Fanns en held del grejer som skulle i som vi inte hade hemma, men i min goda rätt hade jag (ska se om jag kommer ihåg allt) det här.

Isabells Pasta al forno:


*Köttfärsen:

-Köttfärs
-Finhackad vitlök
-Hackad rödlök
-Hackade morötter
-Krossade tomater
-Olivolja
-Matlagningsgrädde
-Salt
-Peppar

*Såsen:

-Smält smör
-Mjöl
-Mjölk
-Vitpeppar
-Salt

Sen kokade jag vanliga makaroner. I en smord ungsfast form la jag sedan i makaronerna, på det la jag köttfärsblandningen och hällde över såsen och på det la jag osttärningar. Sedan la jag ett lager till i samma ordning. Sen in i ungnen där den gratinerades. Till detta kokade jag broccoli. ÄLSKAR broccoli!!!




Kan du förstå mamma att jag, Isabell, din kräsna dotter har lagat denna maten??? Haha, jag hade aldrig stoppat en gaffel med denna maten i munnen om jag inte gjort den själv. Jag är så himla rädd för att äta mat som jag inte vet vad den innehåller. Eller även fast jag vet så äter jag det inte ändå. :S Måte laga det själv först. Jag är ju inte så tålig när det gäller kryddor och så heller. Tycker det mesta är starkt. Jaja, nu ska jag vika tvätt! Ha en fortsatt bra kväll alla!


Seeeeeg!!

Usch vad jag inte ville gå upp nu på morgonen! Har ändå sovit nästan hela natten så sömn har jag ju fått. Men fan vad trött jag är. Drömde ganska jobbiga drömmar i natt så kanske är därför. Jag vet inte. Snart ska jag iväg till jobbet. Har för övrigt fått 80% nu. :) Känns skit bra!

Åh, igår lagade jag och älsklingen en jättegod kvällsmat. Fläskfilé och potatis med brunsås och så lite sparris till. SKIT GOTT!!! Har med mig det till jobbet idag så jag längtar tills middagen. Ne nu hinner jag inte sitta här. Hoppas att alla får en kanon bra dag!


Nedräkning!

Nu har min ned räkning börjat. Ränkar ner till två händelser. Först på tur är MIDSOMMAR!! Åhh jag längtar så sjukt mycket! Känner att detta året kommer bli hur kul som helst. Har aldrig blivit att man planerat nåt till midsommar så det bukar oftast bli skit, men så är det inte detta året. Tack mina älskade föräldrar att vi kan vara hos er. Där finns en stor gräsmatta där det kommer lekas en massa lekar och slås upp ett partytält. Det kommer bli grillning. Sen finns det en midsommarstång om folk skulle känna för att dansa. Och om jag känner mina underbara tjejkompisar rätt, så kommer det troligtvis bli lite dans där. Killarna vet jag inte. Förmodligen kommer i alla fall Jesper dansa. :P Hoppas tiden går fort! Vill ha midsommar NU!

Veckan efter det är det nästa roliga som händer. Då är det Ludvikafesten. Det kommer bli så jäkla kul! Hoppas bara lägenheten är hyfsat fräsch, men spela roll. Vi ska ju bara sov där. Ska bli spännande att bo tillsammans med 7-8 pers. Inte varje dag man gör det. Hoppas den är ganska stor men det ska nog gå bra ändå. Så ska vi åka minibuss upp dit med. Det blir billigare att hyra minibuss än att ta två bilar. Sen blir det ju roligare om alla åker upp i samma bil med såklart! KUL SKA DET BLI!!!

Jag vet inte vad jag längtar mest till.. Det kommer bli lika kul båda sakerna men kanske på olika sätt.


Galen kväll!!

Igår kan man ju undra vad som hände egentligen. Jag och Beppe hade fest hemma hos oss och alla, verkligen ALLA blev så jäkla fulla. Haha hur kul som helst var det. Alla blev helt galna. Trodde inte jag blev så farligt full igår, men dagen jag hade idag visade att jag hade fel. Fick höra en massa saker vi gjort igår jag inte minns och sett en massa bilder jag inte alls kommer ihåg att vi tog. Men jag hade skit kul. Länge sen jag hade så här kul ändå. Mina vänner är dom bästa i världen!

Idag har jag haft Jasmine här, och senare ikväll kom Jonna hit. Nu ska jag gå och lägga mig för imorgon fortsätter stressen. Ska fortsätta skriva ut en massa papper som ska in i pärmar och kl ett kommer dom och hämtar det som är klart. Jag ska göra allt vad jag kan för att få allt klart, men jag vet inte än hur mycket det är som jag har kvar att skriva ut. Återstår att se imorgon. Nu ropar sängen! Natti!


Bästa Celine!

 


RSS 2.0