Kvällning..

Dagen då. Börja med att man stack till jobbet och arbetade i några timmar, sen till stan igen för att sticka till arbetsförmedlingen, SISTA mötet!!! :) Ska bara dit och lämna några papper med men i alla fall. Sen va de tillbaka till jobbet igen för att arneta klart. Sen vid halv 6 åkte vi till karateklubben för att kolla på Johannes (Jespers bror) för att sedan passa honom tills nu. Jag säger  bara de, mina barn ska allt få gå i karate. Tycker de är hur bra som helst. Sen när den dagen väl kommer kanske jag ändrat mig, men som de är nu ska dom de. Haha..

Vad ska jag göra nu då??
Ska väl antagligen duscha så snabbt jag orkar, tänkte att de blir en tidig nattgång för mig. Har varit jättetrött hela dagen och de har varit strängt. Skulle kunna gå och lägga mig nu, men då kommer jag vara trött imon för jag sovit fööör mycket. Ska tydligen bli fint väder imon med, nice. Jobbar ju men de är nice ändå. :)

Imon och en månad
framöver kommer de vara den bästa månaden, min födelsedagsmånad ju :) Antagligen kommer di bli min giftemålsmånad åckså, antingen september eller oktober. Vill gifta mig på hösten för de är så fina färger. Men de dröjer ju i och för si de med. Planerar verkligen inte att gifta mig inom en snar framtid. Men vet i alla fall att jag vill göra de på hösten ute nånstans. Inte i kyrkan. Trodde att jag alltid skulle vilja de, men en sån känsla har jag verkligen inte längre..

Ååååh, jag kolla på katter igår på internet och nej, jag ska inte köpa en katt nu, men den dagen jag och Jesper flyttar till en annan lägenhet eller hus så ska jag göra de. Om båda katterna är nya i ett hem så är de antagligen inte lika farligt, då är de liksom inte Dante som äger stället, utan då är båda nya där. Smart, de va Ebba som berätta de för mog. I vilket fall som helst, så kollade jag på internet igår för skoj skull, och hitta såååå mpnga Dantekatter. Föll för en vit norsk skogskatt! På pricken som Dante fast vit då. Jättesöt! Och om de inte blir en vit katt så kommer de i alla fall bli en norsk skogskatt. Långhåriga katter är de sötaste. Inte för att Nero inte va söt, för de va han. Men långåhriga är ju ändå nåt extra ;)

Wiiihii!

Ny jobbarvecka och den kunde inte börja bättre, Dante lille ponken är frisk!!! :) Eller inte helt frisk, han har fortfarande den där konstiga hostan kvar men annars är han frisk!! :D Jag undrar va de är för konstig hosta :S Vi har ju redan avmaskat han så de är ju inte de.. MEn vet inte om de är nån hårboll kankse?? Fast skränar man som en skata om dom fått hårbollar dom inte kan få upp?? Jag har ju ingen aning!!!! :S Vill gärna veta....

Äta upp gröt, sen jobb!

Lördagen... och lite till

Hade trevligt med mina vänner igår. Blev jävligt sent i sängen. Tror kl va halv 6 innan jag kom i säng, så idag är jag hur trött som helst. Känenr mig inte alls utvilad för en vecka jobb :S Får väl lägga mig tidigt ikväll då.

Kräftskiva
till helgen som kommer nu!!! Oj va jag jar längtat! De ska bli så himla kul. Bara de att jag hade ju på mig mina köder som jag ska ha på kräftskivan igår kväll ju. Tänkte inte på de, aja.. Skit samma! Jag gillar dom så och.

Arbetsförmedlingen imon,
förhoppningsvis de sista mätet jag måste ha där. För om två veckor är jag inte praktikant längre. Ska väl dit nu och få information och lite shit om nystarsjobb grejen. Men sen ska ajg väl ändå inte behöva gå dit mer tycker jag. Ne de tror jag inte.

Idag har vi köpt mjölk till Dante, han vill ju inte äta, så för att ge han lite näring så fick de bli kattmjölk till han. Dock vill han knappt dricka de heller. :( Vill att han ska bli frisk nu ju! Vi hae också varit hon Jespers mamma och Rolf idag och fick goda bagetter där. :) Mums!!

Gårdagen!

 

 

 

 

 

 

 

Mer bilder ligger på facebook!

(....snart)

 


Michael Jackson!

Idag skulle vart hans födelsedag!!

 



 

Kommer alltid att vara mitt livs bästa idol!

Din musik lever kvar, så som du lever kvar i mitt hjärta!

Michael Jackson, King of pop, den bästa!!



Party!!

Sitter här nu och har öppnat första flaskan och väntar på mina kära vänner. :) Känns som om denna kvällen kommer bli kalas!

Inatt,
så åska de skit mycket. Jag är svin rädd för åskan och vakna såklart, hur kunde man inte vakna liksom. Blev rädd och kissinödig, tvingar upp Jesper så han kan följa med mig, de kommer en jätteknall och jag börjar gråta :S Jag vet, menjag är verkligen svin rädd!! Sen ligger jag halvt på han nästan hela natten, haha stackarn, han va nog ganska varm... Haha...

Hepp
, nu ska de drickas!!

Children of men



Se inte filmen,
eller jo. Jag vet inte. Jag kan inte svara på om jag tyckte den va bra eller dåligt. De gick i vågor verkligen. Men den handlar i alla fall om att världen håller på att dö ut. Den yngsta männinskan på jorden har dött, 18 år gammal. Men så dyker en gravid kvinna upp som Theo nu ska rädda. Det är många som vill åt den här kvinnan så de är inte lätt.

Huh??

Står och kollar mig i speglen, ser ett hårstrå mitt på huvudet stå rätt upp. Så jag drar bort de, de va svårt. Vill ni veta  varför de va svårt?? Jo, de va hårt som hästhår och dessutom KOLSVART!! :S Varför har jag ett 5 cm långt hårstrå, hårt som en häst och svart när jag har naturlig hårfärg som är mörkblond???? :S

Ett avskedsbrev från Nero.

.lvvc vvvvvv4ëååååeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee4
å444444444444444444444444444444'ääääääääääääöööö
t6'yyyyy
vvvvvv3kkkkkkkkkkkkkkkkkkk oJKI.ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖFFFFF 3333333333333333334444444444444444EEEEEEEEEEEE


Haha,
kan ju inte förstå katters språk, men det känns som om de är skrivet från hjärtat de här. :)

Tack Nero!

BARA SKIT!!!

Ont i huvudet
Trött
Saknar Jesper
Ryggen värker
Är törstig
Ont i magen
Orolig för Dante
Ledsen för Nero


Allt detta resulterar till en VÄLDIGT dålig dag! Hoppas kvällen blir bättre..... Tveksamt!

Finns inget värre än ångest!

Usch, idag tog vi beslutet om att lämna bort Nero. :'( Det är ju en vän som ska ha honom så man kommer kunna träffa Nero precis när man vill men ändå. Han har varit här i två veckor nu så man har ju fäst si vid honom. Men för båda katternas bästa så får de bli så. Dante klarar inte av honom, så de är synd om honom för de. Det är synd om Nero eftersom inte Dante vill veta av honom, plus att vi måste ta Dantes parti hela tiden eftersom han inte ska känna sig hotat, vilket gör att Nero knappt får nåt gos alls som han förtjänar. Så för bådas bästa så är de bäst så här. :( Det finns fler vita katter i framtiden, dock ingen som Nero ponken! Kommer nog fälla ganska många tårar imon när han blir hämtat. Börjar nästan gråta nu ju. :( Vet att jag länge kommer ångra valet vi gjort, innan jag förstår att vi gjort rätt.

Kattsnuva!

Jesper skicka ett sms vid 11 tiden på förmiddagen om att han va på väg till veterinären med Dante. Blev skit orolig och hade jätteont i magen. Efter en timme ungefär ringer han tillbaka och dom sa som vi trodde att de bara va vanlig kattsnuva. Trodde inte katter blev så sjuka av de. Jag klarar inte av att se Dante så här. Hoppas verkligen inte de är någon fara, att de bara är kattsnuva. Självklart kan veterinärer sin grej men ändå, Min lilla kise de handlar om ju. :(

Dålig natt!!

Denna natten va den sämsta natten på länge. Sov svin dåligt!! Vi har ju Dante inne på rummet nu och han har lite då och då hoppat upp och lagt sig på mig så jag vaknat och varit tvungen att klappa han. Viss de är mysigt att ha han på sig, men bara när man lägger sig, sen kan han gott ligga i fotöljen jämte mig som han gjort tidigare. Jag vill ju SOVAA!! Kommer va skit trött på jobbet nu ju. :(

Fredag i alla fall, och imon blir de partaj till den mildaste grad! :D Nice!!

Äta gröt sen jobb!

Underbar och älskad av alla

En till film jag sett



Den va inte jättebra
men helt okej får man väl säga. Har länge velat se den och blev faktiskt lite besviken. Trodde ju min favoritskådis Mikael Persbrandt skulle vara med mycket mer. :( De va i kankse bara 2 minuter han va med, så de blev jag besviken på.

Men den handlar om en arbetslös kvinna som söker jobb som skådis. Efter många nej får hon ett jobb på Dramaten. Hon har ljugit sig fram den rollen, men undviker så länge hon kan med att avslöja de. Hon blir kär i en kille på dramaten och han verkar vara perfekt, men icke. Aja, helt okej film men inte mer än så.

Polisen!

Idag har jag och Jesper varit hos polisen, mer än de kan jag inte skriva. Va sjukt nervös innan vi skulle dit, men de gick galant. :) Hoppas allt kommer att lösa sig!

Hör köpt en ny kökslampa
med, jättefin och söt! En viss katt har ju haft sönder både lampa och kruka där. De va så himla kul. Kl tio i sex på morgonen för några veckor sen hör grannarna under mig ett jättekras, några sekunder senare hör dom DAANTEEEEEEEEE!!!!!!!! Hahahaha.. Skämdes när jag fick reda på de. :S Haha.. Men de va i alla fall lampan och en kruka som gick i golvet. Lilla stackarn va Dante blev rädd. De va ju självklart inte meningen att han skulle välta dom. Men min katt är inte som valla andra katter, Dante är världens klumpigaste katt. Alla andra är ju så smidiga och kan ta sig runt och under och förbi allt, men Dante nejru nejru, han ska gå PÅ allt känns de som. Allt som är i hans väg välter han. Hahaha lilla knubbisen! ;)


Den lilla räven!

Just de ja! Innan jag sticker till jobbet så måste jag ju berätta om en liten räv vid namn Johanna som gör mig galen!! Det är t vå veckor kvar till min 20års fest och lilla räven har köpt en present till mig, så nu håller hon på och skriver om de hela tiden överallt typ. Och jag är ju så jäääävla nyfiken av mig så jag får nästan panik! Vill bara åka hem till henne när hon inte är hemma och rota igenom allt hon har hemma tills jag hittar paketet! De är nåt som jag veeerkligen kommer tycka om, som betyder nåt som jag kommer bli så himla glad över. De är de hon skriver hela tiden. GE MIG NU!!!! Gråter mig fan tills sömns så nyfiken jag är!!! Ååh!

Så....

Stackarn!!

Min älskade lilla Dante har blivit sjuk!! :( Hatar se han ligga där och lida. Är nog bara en vanlig kattsnuva, men ändå, min snutt är sjuk och de är hemskt! Han vill knappt äta, han bara ligger och sover eller bara ligger och kollar, han har massa snor i nosen så han måste handas med öppen mun. STACKARS LITEN!!! Vi ska nog inte behålla Nero sen förresten. För en innekatt är de skönt att ha sällskap av en annan, men de verkar inte Dante alls tycka, så tyvärr. Jag och Jesper ska prata om de sen. :(

JOBBET va de!

En dag i livet

Ännu en bra film jag tycker man borde se. Denna va verkligen skit bra!!! Otroligt speciell.



Efter en tragisk bilolycka som kostade Jeans man livet, försöker hon nu få ordning på sitt liv iden. Hennes pojkvän som hon bor hos är väldigt våldsam, och till sist klarar inte Jean att bo kvar där längre så hon tar sitt pick och pack och sticker där ifrån tillsammans med sin dotter. Dom har ingen stans att ta vägen, så dom får ta sig till hennes svärfar Einar som klandrar henne för sonens död.  En spännande och mysig film på alla sätt. Den får bra betyg, verkligen!!

Heal the world!

Michael Jackson



Heal the world, Make it a better place
For you and for me And the entire human race
There are people dying
If you care enough For the living
Make a better place, For you and for me


För en gångs skull så har jag sovit riktigt bra i natt. Vakna en gång vid tio i tolv, sen sov jag resten :) Så nu känner jag mig utvilad!! Hahahaha, de bästa va ju när jag vakna vid tolv. HAHAHAHAHAHA!!! Jag reser mig upp i sängen och frågar Jesper va han har gjort av mina rensade transfers, han fattar ju inget så klart, så då blir jag typ sur på han och säger, "men Jesper, du vet dom små gråa, mina TRANSFERS, som jag har rensat!! Det finns andra med. VAR ÄR DOM???"  Så rotar jag vid hans fötter och känner längs väggen vid sägen och har ingen aning om vad dom är. Sen efter ett par minuter så börjar jag fatta att jag bara drömde eller nåt. HAHAHAHAHA... Sov, men va ändå medvetande, för jag kommer ju ihåg allt jag sa och gjorde idag. Stackars Jesper. Det är ju inte första gången de händer att jag drömmer om jobbet och att jag skällt på han när han har kommit och "förstört" mina dekaler och transfers och gerjer. Haha.. Den bästa gången var när jag låg och sov medans han satt uppe lite längre, så kommer han in och ska lägga sig, så skriker jag på han "Nej jesper, ackta! Du förstör dom" Så han flyger upp ur sängen och undrar va de är han förstör, medan jag rättar till han täcke (som jag tror är mina dekaler) så säger jag att han ska ställa sig i hörnet på sängen och är skit sur. Han ställer sig såklart där och fattar inget. Tills han kommer på att jag bara drömmer, så han säger åt mig att sluta cpa och lägger sig i sängen, jag blir såklart SVIN sur och gapar nåt man inte kan förstå, sen vänder ag mig om och somnar direkt. HAHAHAHA!! Jesper har de verkligen inte lätt...

Jesper har ju med pratat i sömnen, till och med slagit mig i sömnen. Så han är lika illa han. ;) En gång sa han till mig, "Folk släpper in folk i äcklig värme" Vaaa? säger jag. "Folk släpper in folk som sjunger bra" Jesper va säger du??? "Du kommer märka de imorgon" Sen fick jag inte fram nåt mer, utan han somna djupt igen i sin konstiga dröm :S Sen då har han ju drömt att Persson slängde ner han i en sjö, så när han kom upp ur den sjöns skulle han slå Persson i magen, så helt plötsligt får jag ett slag i magen. Och i Jespers dröm, så tyckte inte han att de va tillräcklit hårt, så han slår till mig en gång till i magen, svin hårt verkligen! Men guuud va han fick dåligt samvete sen den stackarn!

Nehe, här kan man inte sitta och skriva för länge. Har ju jobb och tänka på!


Snart sova!

Japp, hem igen från Gekås och mamma o pappa för en stund sen. Har precis gjort i ordning mina naglar igen. Köpte lite nagelgrejer och så på gekås. :) Man får ju fixa naglarna så länge dom finns där ;) Fanns inte så mycket kattgrejer som jag hoppats på. Blev bara fyra lekmusar till dom. :( Aja, ska ju köpa en katt-tunnel snart som jag hoppas Dante gillar.  Om han nånsin kommer börja leka igen, de vet man ju inte. Han är helt annorlunda nu, jag gillar verkligen inte de. Kommer han nånsin trivas mer :S :(

Borsta tänderna och sen nana jämte Jesper! <3

Gekås!

Äter min gröt och funderar på vad som ska inhanldas på Gekås sen förutom de tråkigt. Längtar till jag ska köpa mina kattleksaker i alla fall :D Haha, och hårfärg!!! Mitt hår ser nämligen för jävligt ut!

Fint väder
idag vilket man älskar, jobbar ju i för sig men man blir ju glad ändå, mycket trevligare att jobba i fint väder även fast man är inne. Man blir ju så pigg med, sov svin dåligt i natt (IGEN) så va inte de piggaste när jag vakna men så kolla man ut och blev pigg direkt :D Ska bli najs och jobba idag!

Tisdag, när fan ska Desperate börja?? Eller Idol!!!??? Tycker jag har väntat lite väl länge på att de ska börja nu...

JOBB!

Massa gammalt!

ÅÅh, älskar när man hittar gamla bilder :D

             
Mitt "popcorntorn"                 Mitt "singstar"                        Jag o Jonna :S


               
Bad taste                               Yummy, fot!!                           Jag o Jonna

     
Jag o Jonna                          Första bilden på oss <3


Gamla goa tider.
Livet går för fort, önska man kunde stanna klockan lite ju.

                 
I gamla lägenheten             MP3 på Ästad bondgård      Yeah, Spice girls             


Underbart!



Måndag!

Som alla andra måndagar så har man fem dagars jobb framför sig. Har precis ätit tacos med älsklingen, äter kanske de lite för mycket. :S Men gott är det. Innan dess va vi hos min syster och hennes pojkvän, va där och testade hennes abtronic för en sån ska jag köpa. Visste bara inte om den skulle passa eller om jag skulle klara av dom stötarna. Den passa mig och jag testa på den lägsta nivån och de va fan på gränsen. :S Men man vänjer ju sig, min syster är på 8 nu och de ska jag med klara! :)

Lördags!

Tog inte alls många bilder från i lördags. De blev bara en.  Skit tråkigt när man inte har bilder från kvällen, men va inte på jättebra humör så hade väl inte lust att fota så mycket antar jag.. Men en hann de bli i all fall.




Haha, älsklingen, du är så jävla söt!! :) Älskar dig så jävla mycket!!!! :D Ska snart till jobbet och de ska bli såååå tråkigt, vill bara ligga hemma och hålla om Jesper samtidigt som man kollar på nån mysig film. Vi har ju jättemånga filmer att glutta på nu spm vi köpte på marknaden. :) Längtar i alla fall skit mycket tills jag kommer hem <3

Imon ska vi till Gekås, jag och Jesper. Köpa en massa små saker som blir så jävla dyrt till sist. Men de behövs ju. Schampo, balsam, tandkräm och sådana saker. Pisstråkiga grejer. Men sen ska jag köpa lite kattsaker med :) Älskar skämma bort mina katter. Dante är den mest bortskämda katten tror jag. Haha, och han jävlar va fet han har varit ett tag, men de försöker jag faktist se till att han inte ska vara. Men lagom rund kadar ju inte, de är bara gulligt!

Mot jobbet!

Jespers "fina" arbetsgäng



Jonas  o Derek




Mats




Darling




Jonas o Derek

Några bilder från i fredags. En helt okej kväll med gödde sällskap! :) Gött va de också att jag och mats ägde Jesper på biljarden. Eller Mats ägde måste man väl erkänna. Jag va väl inte jättebra. Haha..

Sött ju!

Sötisarna!!



Dante och Nero


Ny film man ska se!

The game, faktiskt riktigt bra. Lite seg i början men den tar sig.  Den handlar om Nicholas som fyller 48 år och i present av sin bror får han ett presentkort från ett företag som sysslar med spel. Han tvekar först att använda de men låter sig övertalas. Snart inser han att spelet inte går att stoppa. Han verklighet styrs nu av spelets regler. Han får en nyckel av en clowndocka som leder till den farliga leken där de ända kravet är att inte fråga vad de går ut på...

Se den!

Yummi!

Ska strax göra hemmagjord pizza, och till de ska vi kolla på The game. Lite myspys kväll blir de. Kommer va så jävla seg på jobbet denna veckan. Va de hela förra veckan med bara för jag festa fredag, lördag. Mn hinner ju inte vila upp sig alls. Nästa helg blir de bara lördagen som jag ska festa. Sen efter den helgen är det KRÄFTSKIVAN!!!!! :D Yes! De ska bli så jävla kul.. Har hur mycket som helst att se fram emot nu ju.

Augusti och sepmber och oktober:


  • 29 augusti, förfest hos mig men vänner!
  • 5 september, kräftskiva
  • 11 september, jag fyller 20 år
  • 12 september, jag har min 20 årsfest
           (sen ett litet uppehåll på roligheterna)
  • 5 oktober ÄLGJAKT!!!!!!

Älskar de jag har framför mig!!!
Och jag hoppas verkligen jag kommer kunna köpa mina jaktkläder tills dess med. Att dom finns kvar och så. Sjukt snygg kommer jag bli! :) Och förhoppningsvis sitter jag med egen bössa till nästa års älgjakt! Wohooo!! Men ska jag vara ärlig så älskar jag att sitta med pappa på passet. Att få umgås med han i naturen en hel dag, bara han och jag. Får se om de blir nån älg :)

Så jävla kul
de va förra året, eller kanske inte kul, utan mer läskigt. Jag och pappa sitter på passet, och vissa älgtorn är ganska gamla, så detta vi satt på hade ruttnat lite. Så hör vi ett litet knak först då, men tänkte inte mer på de. Fem minuter efteråt så viker sig ena benet lite på tornet så vi lutar kaske en meter ner mot marken. Vi får försiktgit och sakta ta oss ner för de tornet och sitta på marken. Inte jättekul när Ronja fått upp spår på ett antal vildsvin som befinner sig ett hundratal meter från där vi sitter på marken. (Ronja är för övrigt världens finaste älghund!)

Hepp, dags att laga maud!

Katarina!

Nu har det gått några dagar sen min faster åkte, saknar henne så himla mycket!! Men hon kommer ju till jul, så de är typ 4 månader kvar tills dess, de komemr gå fort! Sen efter de så är de ju bara lite mindre än ett halvår innan hon är här för alltid!!
          

 

Faster, syster och jag!



 

...

Vet inte vad jag ska skriva om igår.... Det ända ordet som finns i mitt huvud är Besviken!


Besviken
på hur folk kan bete sig

Besviken på att man inte vet vem man kan lita på

Besviken
på att allt känns så jävla falskt

Besviken på att folk inte verkar bry sig

Besviken på att bara jag lät det va

Så jävla BESVIKEN!!!!!!

Seg!!

Jahopp, precis duschat och ska snart göra mig i ordning. Jävla seg är jag! Drack inte så mycket igår, och blev inte så jättefull men faaaan va seg jag är idag! Men snart ska jag på det igen. Haha.. Igår trodde jag fan jag skulle dö. skulle krama en vän jag träffa ute, som i sin tur blev kramad av hans andra vän och där stod jag emellan. Och han kramade skit hårt så mitt huvud klämdes som fasen. Hade han klämt lite längre hade jag nog svimmat. Fy fan vilket tryck de va i den kramen. :( Och idag har jag SVIN ont i huvudet. :(

Ska festa med Jasmine ikväll,
de ska vli kul! Hon kommer väl hit typ vid 7, sen drar vi till Bengans kräftfest. Men fy va de kommer lukta illa. HATAR kräftor, men inte sällskapet :)

Sminka mig nu då!

Partaj! eller nåt....

Fredag kväll, eller etetrmiddag, välj själv... Sitter och har gjort i ordning mig lite. Jespers craparbetsgäng kommer hit ikväll. Jag är fett trött och bara vill sova, men de går väl över. Hoppas på att Johanna och Eve ska ut idag, vill träffa dom! :) Saknar att umgås med dom ju.. Aja, jag hinner inte sitta här och skriva, har ju fan alkohol i kylen som väntar på att få "komma i min mun" ;)

God morgon, god morgon!

Lite lätt trött är jag, men de är man alltid på fredagen efter hen hel veckas arbete! Denna veckan har gått så jävla fort! Älskar när den gör de, för då går de ju bara snabbare och snabbare till min födelsedag och min fest och PAKET!!! :D Älskar paket, förstår inte folk som inte gör det! Vem vill inte ha paket likosm??

Inte bara
min födelsedag som närmar sig, utan också kräftskivan som är helgen innan min födelsedag! Dit längtar jag om nått!! Första gången jag var där förra året och de va fan den roligaste festen jag varit på!! Helt klart! Det är i för sig nya som håller i det nu, festkommiten ville sluta när dom va på topp, och de va förra året då. Så denna gången kan manna vara med själv och äta och dricka och ha skoj! :D LÄNGTAR!!!!

Regn idag, så jävla tråkigt! De va ju så himla fint väder igår ju. I för sig jobabr jag ju, så imon kan de gärna bli fint väder, och på söndag! :) Hepp, jobbet nu!

Men va fan då!!

ÅÅÅÅH!!! Visste inte att de va VM i friidrott ju.. :( Älskar kolla på friidrott. Trodde de va tävling iför VM eller nått. :( Men de är väl fotbollen jag tänker på. Eller jag kanske har fel där med, dom kanske inte alls har matcher för att spela om vem som ska vara med i VM. Eller va?? :S Ååh, jag vet ingenting!

Filmtips!!

Disturbia


Jag och Jesper
, (på slutet Johan) såg på Disturbia. Faktiskt en riktigt bra film som jag tycker man borde se.

Den handlar om en kille som får husarrest i några månader och får pp intresset om att smyg kolla på hans grannar i en kikare, som sen går över till att filma dom. Han har koll på precis vad dom gör och vilka tider. Plötsligt börjar han märka konstiga saker hos en av grannarna som sen visar sig att grannen är en kallblodig seriemördare. Han ska då försöka få sina vänner att förstå vad som händer, men det är inte lätt eftersom han inte får lämna huset.

Den är väldigt spännande, lite då och då fick jag allt hålla för öronen (vilket jag alltid gör när de börjar bli läskigt :P haha)

Jag älskade att kolla på skräckfilm förr, de va fan de jag alltid gjorde men nu är jag så jäääävla feg så de finns inte, va skit länge sen jag verkligen våga kolla utan att hålla för öronen. På denna filmen trodde jag inte man skulle bli så himla rädd så höll först inte för öronen, och jävlar va jag skrek till alltså! Dante flög fan en meter samtidigt som Jesper börja skrika bara för att jag skrek, och då skrek jag ju så klart ännu mer. Haha, förvånar mig att inte Johan toan också börja skrika.

I alla fall, väldigt bra film! SE DEN!! :D

Nice ;)

Jahopp, gjorde i ordning mina naglar idag.. Varför gå och fixa naglarna dyrt när man kan göra de själv. Kanske inte blev så jättesnyggt, men de blev fan i fult heller. ;) Så de blir mitt i mellan, alltså BRA! :D





Så himla glad att jag fått tillbaka mina naglar igen också, i början av sommarn vet jag inte vad som hände, dom bara gick sönder hela tiden. Får se hur länge dom håller denna gången, blir väl snart mer att göra på jobbet med så dom kommer dom väl brista.



Måste lägga in en bild jag fick en chock av, nåt som jag inte trodde jag skulle få se på lääääänge!




Spelar tyvärr ingen roll att dom låg så för ett par timmar sen, nu är bråket igång ingen... :(




Hemma!!

, är hemma efter en lång dag på jobbet. Riktigt trött i huvudet är jag, men nu är det bara en fredagen kver, sen är det helg :) Undra va man ska hitta på denna helgen då, har knappt vart nåt med Jesper denna vecka känns det som så vill ju gärna umgås med han, men så verkar de inte bli. Festa ska jag väl göra i alla fall, får se om de blir bara lördag, eller imon med.

Så jävla trött jag är! Måste göra kvällsmat, men orkar jag? Nej! Och mat till imon måste jag ju med göra.... Fan med!!!! Nu belv allt helt plötsligt jättejobbigt!! Varför vet inte husdjur hur man lagar mat för!?! JOBBIGT!!

HAHA!!

Skolerna har börjat förresten...... En massa nya ettor. Och det är INTE coolt att hänga vid gymnasiet en onsdagskväll och gorma och hålla på.. Hahaha! Eller jo, ni ettor är SVINcoola!!

Vill ha PENGAR!!

Ska bli så jävla gött när denna praktiktiden är över! Bara tre veckor till, sen kan jag ÄNTLIGEN tjäna pengar på riktigt, och inte bara få dom där fjuttiga 134 kr per dag! Det suger!! Haha, älsklingen har lovat mig att jag ska få handla precis vad jag vill när jag fått min första lön, en massa kläder och sånt. Jättegulligt av han, men de tänker jag ju inte göra. Han har fått stå ut med att betala en hel del så självklart är de ju han som ska få handla vad han vill. :) Bara jag får köpa mig ett par nya jeans så är jag nöjd. Tror fan de va över två år sen jag köte byxor sist :S OJ!! Aja...

Katterna lever, men jäklar va dom har bråkat idag och stackars Dante som inte längre kan krypa in över allt har ganska svårt för att få tag i lillen HAHA..

Nu: JOBB!

AJ DÅ!

Min älskade lilla Dante


OOPS! LÄSTE NU PÅ EN KATTSIDA ATT JAG TYDLIGEN GJORT HELT FEL! :S Så här ska de visst gå till:

Om katten är en innekatt och är ensam hemma hela dagarna så kan det vara en god idé att skaffa en kompis till katten.

Praktiska tips:
Det går ofta bra att ha samma toa-låda till två katter. Låt dem däremot ha varsin matskål och vattenskål. Man kan gärna ha flera vattenskålar utplacerade, för då brukar katter dricka mer. I och med att du skaffar två katter, så kan det vara lönsamt att köpa stora fodersäckar. Kvalitetsfoder i djuraffären finns ofta i stora förpackningar, och det blir mycket billigare än att köpa flera småförpackningar.

Sur katt:
Om du redan har en katt och skaffar en kattunge, så reagerar din första katt säkert negativt då en ny katt kommer till hemmet. Den äldre katten blir osäker och börjar säkert att fräsa och morra och vifta argt med tassarna. Den lilla katten brukar ofta ta det med ro och inte bry sig så mycket, men kan också reagera med att bli rädd och gömma sig. Det är viktigt att du låter katterna få visa sina känslor och göra upp om rangen sinsemellan. Om du fyar på den första kattens morrningar t.ex. och tar den lilla kattens parti just för att den är liten, så leder detta till avundsjuka hos den första katten, och den blir ännu mer iriterad på den lilla kissen. Det kan se vilt och våldsamt ut när den stora katten jagar den lilla och biter i nacken, men du ska alltså INTE ingripa om det inte är så att de verkligen blir skadade. Det är viktigt att den första katten känner att han/hon går först och inte blir undanskuffad på grund av en söt liten kattunge. Ett tips från Spinns forum: Bada den nya kissen och ta sen en filt elller dylikt som din gamla katt använt mycket och gnid in den nya kissen med din gamla katts doft.

Jagningsleken:
Efter något dygn till någon vecka så brukar jagandet övergå till en lek. Den lilla katten kan helt plötsligt börja jaga den stora, och då är de på vägen mot att bli kompisar. De skiftas om att jaga varandra. Etter ytterligare några dagar, veckor eller ibland månader kan de ligga bredvid varandra och tvätta och bli tvättade av varandra.

Aja
jag får väl helt enkelt kolla bort när Dante får för sig att attackera honom...


MEN ÅÅÅÅÅH!!! :S

ÅÅh stör mig!! Trodde som sagt att allt blivit bra mellan katterna, pratade med Jesper innan i telefonen när jag jobbade, och då åt do till och med ur samma matskål, men icke! Efter ett tag när jag kommit hem börja Dante av nån anledning anfalla lilla Nero. Och nu ligger Dante bara under sängen och vägrar visa sig. Jag vet att de tar tid, men jag har inget tålamod, vill att dom ska vara vänner NU!! Men jag måste tänka på att Dante inte sett ett levande djur sen han kom till oss, självklart är han försiktig...

Så jävla skönt, jag hade för mig att de bara va tisdag idag, men nejdå nejdå, de är fan redan onsdag, så imon är de torsdag, så sen är de fredag och då är de HELG!!! könt när veckorna går fort, för de närmar ju sig min 20 årsdag mer och mer :D Men nu bara för att de gått så fort så kommer säkert morgondagen gå sviiin sakta!

HU HU HU....
Sitter och kollar så katterna inte dödar varandra, och Dante slog precis till lillen :'( Usch, klarar inte av att se sånt ju..... Varför kan dom bara inte vara gosiga???

Dante och Nero!! <3

Haha, ja då har de gått en natt sen vi hämta katten, under natten hade jag Nero i sovrummet stängd medans Dante fick vara ute. Jag tog ut han idag på morgonen och Dante var där direkt, han fräste lite grann men va ändå väldigt nyfiken och ville lukta på honom, nu har det gått en timme sen dess och vilka framsteg!!! Dom har luktat varandra på nosen utan att Dante gjorde nånting. HAHAHA och han smyger efter honom hela tiden som om han inte vill visa att han är intresserad av att känna Nero. Helt plötsligt börjar Dante backa bakåt, då är de lillen som börjar leka med hans tassar, även då så fräser han inte!! Så nu känns det verkligen mycket bättre!!

Är också lite lugnare nu när jag läst om andra som skaffat en ny katt i hemmet, de får helt enkelt ta den tiden de tar och att de är helt normal med de beteendet Dante har. Tack Christoffer!

Så, dags att åka till jobbet!!

Frustrerad!!

Vad ska jag ta mig till????? :( Va och hämta den lilla katten idag, men de verkar inte gå nåt vidare. Dante bara fräser och fräser, medans den lilla saknar sin mamma och så gärna vill ty sig till Dante. Så liten och så rädd, jag gråter inombords. Vet inte om jag gjort rätt.... :S De ska väl ta 4-10 dagar innan dom vänjer sig OM dom vänjer sig, men ska jag behöva gå och se detta i så många dagar?? :( Och de är ju så synd om Dante med, han tror typ vi skiter i honom ju, han går runt och är sur på mig! :( Önska nån som vet mycket om sånt här kunde hjälpa mig, för jag har ingen aning själv ju. Om de är normalt eller vad.....

HJÄLP!

..................

Längtar!!!

Nu väntar jobbet, men efter de så ska jag och Jesper åka och hämta en liten kise :) En liten vän åt Dante :) Lilla Nero är en helvit jättesöt katt!! Det är bra far Dante med, när vi jobbar. Då slipper han vara ensam ju. Vi får se hur det går, Dante kasnke inte alls trivs i Neros sällksap eller tvärtom, men jag tror de ska gå bra! :D

Ny vecka!

Jahopp, då va de ny vecka och jobb som gäller. Får väl hoppas man blir klar med arkiven idag. Har hållt på i sammanlagt 10 eller 11 timmar med dom där lådorna, och har väl två timmar till framför mig. Ser inte jättemycket fram emot att jobba, är svin trött, så jag vill bara lägga mig under täcket igen!! :( Men tröttheten brukar ju försvinna när man kommit dit så de ska väl gå bra antar jag. Hepp hepp, dags att lägga matlådan i en påse och köra då!

Haét bra!

Nya filmer

Babel, Skenet bedrar, Oh brother where art thou, Children of men, Disturbia och I hennes skor är filmer jag inhandlade igår på marknaden. Så efter jag varit och hjälpt till så blir de not till att se några av dom. :) Har blivit en riktig filmnörd sen jag blev tillsammans med jepser. Hade bara tre filmer innan vi blev tillsammans, nu har jag 32 filmer och 2 boxar. Lite stolt är jag ;) Men sen så tror jag aldrig jag kommer upp i Jespers antal. Han har 291 filmer och 4 serieboxar. De är fan sjukt!! Så mina vänner, om ni inte vill slösa pengar på att hyra film på videomix så kan n i alltid komma hit, till vårat egna lilla videomix ;)

Strax kommer syster och plockar upp mig, ser verkligen inte fram emot att sälja lotter idag. Men efter de ska vi till farmor en sväng och säga hej då till Katarina som ska tillbaka till USA och på tal om de. Nu är de bestämt, eller nu har hon bestämt sig kanske man ska säga. Nästa sommar kommer hon för att stanna! Nu äntligen ska hon fytta hem!! Äntligen ska vi få tillbaka vår älskade dotter, syster, faster, svägerska och gudmor! Efter 15 år eller vad de nu är kommer hon hem!! :D Börjar redan ränka dagarna!! Haha..

Fest

Jag och Cilla



Ebba hade förfest igår och jag hade riktigt skoj. blev en altanfest. dum som jag va hade jag knappt ätit nåt på hela dagen så man blev ju redigt full och de slutade med att man tillbringa en stund på marken i badhusparken.. haha.. tur att man har jesper som "jättegärna" hjälper till. jag, cilla, johanna och eve drog ut rätt tidigt till bratt. sen prata jag och cilla om att vi skulle till zätas och där efter kommer jag inte ihåg ett smack. men men, jag vet i alla fall att jag hade kul så länge de varade, haha!!

TACK FÖR IGÅR EBBA!

Sjönevads marknad

idag ska jag och jesper till sjönevads marknad och kika lite. vet inte varför men jag tycker det är lite charmigt med den marknaden. kanske för man vart där varje dag typ när man va liten eller nåt. jag vet inte. imon ska jag ju "jobba" där. de är väl lite mindre kul. ska stå i ett lotteristånd... men men, man får ju ställa upp. va ju ett antal år sen jag stod där sist så..

fest var de igår, berättar ,mer om den den, de va riktigt skoj.

Äntligen fredag!!

Japp, då har man jobbat i en vecka nu och det är äntligen helg! :D En fest hos ebba är vad som väntar om några timmar!! skoj ska de bli..
just nu sitter man och spelar wii sports resport men koffe och jesper. och så kom jonna nu med så nu ska väl hon också vara med kan jag tro. :)

Min mobil!!

Köpte ny mobil igår!


haha när jag skulle köpa min mobil igår så gick jag in på elgiganten i varberg. fråga en tjej om dom hade den i lager men de hade dom inte. mitt emot elgiganten ligger davids så jag gick in dit ohc kolla va priset var där. den va kankse 50 kr dyrare så jag ville ha den. sa till han som jobba där och så kolla han jättekonstigt på mig när jag fråga efter den så jag blev nervös och fick ur mig "jag var ju på elgiganten innan, men dom hade inte den där så jag tänkte jag kunde gå hit" då fråga han hur mycket den kosta där men jag kon ju inte ihåg, fast sa att de kanske skillde 50 kr. då drar han bannemej av 100 kr från priset!! haha, så skaffar man kunder kan jag säg! ;)

så nu är jag en nöjd mobilköpare! :D

Beppe!

Min Underbara pojkvän!

Min underbara älskling!!

Bästa drömmen!

Drömde fan den bästa drömmen jag drömt!

Jag och alla mina vänner skulle på nåt kontigt ställe, dit flera gäng samlades varje år. Det var nåt liknande suparläger. I alla fall så när man kom dit så fick alla olika gäng varsin vånign att bo på ett antal nätter. Det var ett stort gult hus med en massa våningar. Mysigt var det! :) Sen när man fått sitt kryp in så börja vi dricka. (orkar inte skriva med stora bokstäver längre) jag, ebba och jonna drog runt bland allt folk och kolla läget, jespers och hans vänner satt kvar på vår våning och drack. Vi tre gick runt hela tiden och snacka och hade skit mysigt!
Sen börja det bli kvällen då, och vi skulle dra oss till sängarna, så kommer jag in i de rummet jag, jesper, sonny och alex skulle ligga i. Då ser jag alla tre ligga sked i sonnys säng NAKNA!! jesper i mitten, framför sig hade han sonny och bakom alex. HAHAHAHA!!
jag får över jesper till min och hans säng i alla fall, så somnar vi.
sen nästa dag så ropar "ledarna" att vi ska samlas på gården. Vi skulle göra en massa tävlingar. Hlet sjuka tävlingar och man hade inte hunnit dricka nåt så de va skit pinsamt! Först skulle man lyssna på några låtsnuttar, och gissa man rätt så kom artisten ut som gjort den och börja sjunga, och då var man tvungen att sjunga med i en jävla mikrofon! efter de skulle två stycken sitta på en stock i en å och hålla sig uppe samtidigt som man hånglade, och man kunde hämna med vem som helst på den stocken.
OCH om man vägrade göra nån tävling var man tvungen att äta sand, jord, maskar eller nån annat äckligt om man inte gjorde de heller fick man åka hem.

den låter kanske inte så kul, men man måste nog uppleva den själv i en dröm. ;) haha

RSS 2.0