Nails!

Fick göra nya naglar idag. Det jag gjorde för några dagar sen började bli slitet. Denna gången är jag väl halvnöjd. Ännu en grej jag aldrig gjort tidigare så lite skakis på handen var man alltid. Gjorde hälften-hälften på topparna. Hälften svart och hälften lite lila-rosa. På det lila-rosa satte jag dit nail stickers. Resultatet blev så här...


Ska snart beställa massa nytt från internet... :)

 


Snart har man 3....

Igår beställde jag nytt abonnemang. För ett tag sen skaffa ju Jepser en iphone och i samband med det bytte han från halebop till 3. Så vi slutade ju ringa gratis till varandra och mina pengar började försvinna fort. Så igår betämde jag mig för att skaffa 3 jag med. (Jag har alltid varit emot 3, men jag kommer ju tjäna på det.) Det jobbiga är att jag inte har kontantkort längre för jag tycker det känns säkrare. Men jag valde ett abonnemang som kostar 399 i månaden. Med det kan jag smsa gratis till alla nät, jag ringer gratis till alla med 3 och jag kan surfa var och när jag vill. Sen efter det har jag 160 kr att ringa för till övriga nät. Och det kostar 0.69 i minuten så det kommer inte vara några problem. Är ju mest Jesper jag ringer till liksom. Med detta abonnemang får jag även en mobil gratis. Bestämde mig för att välja en nokia n97 mini. För det första, jag sa till mig själv för många många år sen att ALDRIG mer välja nokia. För det andra, också det många år sen som jag sa att jag ALDRIG skulle välja en mobil med tagentbord. För det tredje, när iphonen kom var jag så rädd för att alla mobiler skulle få pekskärm och sa att jag ALDRIG skulle vilja ha en mobil med peksärm. För det fjärde, jag skulle ALDRIG mer ha abonnemang efter jag hade telenor. För det femte, jag skulle ALDRIG välja 3. Vad har jag nu??? Jo, en nokia, med tagentbord, med peksärm, abonnemang och med 3. :S Jaja, man kan ju ändra sig. :P


 

Jag gillar den! ;)

 

 


Söndagsmiddag!

Ikväll har vi varit hos Jespers pappa och Jenny. Vi åt väldigt god tacos. Även Jespers farmor och farfar var där. Gillar dom väldigt mycket! ;) Fick också en väldigt VÄLDIGT fin sjal av farmor Inez. (Jespers farmor)


Hur fin är inte denna liksom?

 

 

Jätteglad blev jag. Fanns några att välja mellan men denna blev jag kär i direkt. Kommer använda denna sjal alltid! <3 Tack Inez!

 


Min syster!

Har världens bästa syster! Hade besök av henne hela eftermiddagen och kvällen igår. Vi åt tacos, kollade på körslaget och hade trevligt. Snart ska hon flytta. :( Men det är ju i alla fall inom Sverige så tur är väl det. Det tar ju inte allt för många timmar med tåg. En possitiv grej med det är väl att om man ska träffas får det bli över en helg. ;) Så det är ju inte bara negativa saker, man måste se dom possitiva sakerna med! :) I alla fall så är hon bäst i världen och det kommer kännas konstigt att inte ha henne så nära längre.


 

 


Mina fina vänner!

Igår hade jag besök av mina underbara vänner! Vi umgicks, drack lite och prata. Sen gick vi och spelade biljard och dart. Har jag sagt hur otroligt grym jag är på dart? :P Vi körde att vi skulle nolla varandra och upp till 301. Första gången vann jag. Man har tio omgångar på sig och ingen hade fått 301 men jag var närmast å därför vann jag. Sen andra ången fick jag 301!!!!!! Så himla grym är jag!!!

Se där ja!!

 

Fick tre underbara bilder med. Är ju lite som en tradition att ta en bild på självutlösaren så alla kommer med.

 

 

Den normala bilden

 

Den lyckliga bilden

 

Den fula bilden


Tack mina kära vänner för igår! Hade jättetrevligt och kul!

 

 


Kläder!

Fick hem lite nya kläder för ett tag sen. Ett svart längre linne med nitar på och sen en t-shirt med nåt mönsret bak i nacken. Har inte bild på t-shirten men på linnet. Hade på mig det för några veckor och tog kort men glömde lägga in det. Men här kommer bilden!

Den lilla grejen jag håller i är också ny. ;)

 


Ullared på listan!

Idag bär det av till Ullared! Jag och Johanna ska dit i det härliga vårvädret. Ska se om jag hittar ett par sommarskor där. Sen kommer vi säkert äta nåt kanske. Får se vad Johanna vill. Har inte så mycket mer att skriva just nu. Förutom att jag älskar min pojkvän oerhört mycket!


Målat nytt!

Idag har varit en slitsam dag. Men jag har ändå hunnit med att måla mina naglar. Visste först inte riktigt hur jag skulle måla dom, för fantasin var lite borta. Men efter lite tänkande och testande på nån lösnagel jag hade i min låda så kom jag fram till detta...

 

 

 


Pustar ut!

Sitter nu och äter min efterlängtade lunch. Har storstädat lägenheten idag och jag kan säga att det var strängt. Brukar storstäda lite då och då, me nu STORstädade jag verkligen. Tog mig ca 2 timmar. Kommer ihåg första gången jag storstädade i lägenheten. Då hade jag inte flyttat in än men var här ändå ganska ofta. I alla fall, Jesper jobbade eftermiddag och jag hade inget att göra så jag började städa. Vet inte hur lång tid hela städningen tog, men bara sovrummet tog 1 TIMMA OCH 45 MINUTER!!!!! Och ni ska bara veta vad jag ångra mig att jag tog tag i att börja städa den kvällen. När jag väl har börjat med nåt kan jag jag inte sluta innan det är klart.

Ska bli kul och se om Älsklingen märker nåt när han kommer hem. ;) Han brukar inte göra det men den här gånger borde han faktiskt lägga märke till det. Men han är ju kille. Dom kollar aldrig ner på golven eller nåt sånt så egentligen, varför skulle han  märka det nu då...?



Kaffe latte! <3

Dricker min goda kaffe latte. Jag är bäst på att göra det. Alla är vi bra på nåt, jag är bra på att göra kaffe latte. ;) Så här sitter jag med min latte och mina brillor på näsan och fördriver tiden.

Kollade igenom en massa bilder som jag tagit och bara fört över på datorn och sen glömt av dom. Hittade en bild på Dante (ovanligt va?) som jag tog för ett tag sen. För det första, jag har ingen katt utan jaghar en HUND. Han beter sig precis som en hund. En katt gillar att vara ensam. Visst gillar dom sällskap med, men ofta vill dom vara ensamma. I alla fall, Dante ska vara med ÖVERALLT. Vart man än går ska han vara med. Gör han nåt han inte får säger man bara med en mörk röst "Dante" så slutar han. Leker man med honom och slänger iväg han mus eller nåt annat så springer han efter och slänger runt musen men kommer oftast tillbaka med den i sin mun och ger den till mig.

Nåväl, han är också väldigt vääääldigt nyfiken. Det är alla katter. Så fort något ligger på golvet som inte brukar ligga där är dom framme och nosar på en sekund. Ligger det en påse på golvet ligger han i den på en sekund samma om det ligger en väska eller liknande han kan krypa in i. Jaja, för några veckor sen skulle vi kolla igenom våra räkningar vi har i ett skåp. Det tog en stund. Vi märker att Dante inte sitter precis vid våra fötter och undrar var han är. Men tänker sen inte mer på det. Sen ska jag lägga in räkningarna igen och var tror ni då jag finner? Jo, Dante. Han ska verkligen vara överallt!! Finns den ett ställe i lägenheten han inte vart på, då ska han dit när han får chansen. Och nu kommer bilden...


(Jaa, det är rörigt i skåpet, men vem har inte skåp som man bara

slänger in massa skit i...)


 

 

 


Beppe!

Jag älskar min Beppe så jäkla mycket. Det finns ju inget bättre än att leva ett liv med honom. Och han var så söt igår. UTAN att jag bad han göra nåt så hade han igår fixat med tvätten, handlat och lagat mat. Hur glad bli man inte då. Helt underbar är han!

Älskar dig!

 

 


Måndag morgon!

Snor dagens citat av mamma, "Måndagarna är ett jäkla sätt att använda en sjundedel av sitt liv på." Jag vill inte sitta uppe nu och vara vaken. Vill sova, sova och fortsätta sova. :( Är så himla trött, sov kasst i natt. Var så himla oroligt. Låg och vände och vred mig, drömde att jag var ute i krig och allt var bara skit.

Längtar till imorgon!
Då ska jag och Jesper kolla på Cillas slutproduktion. :) Älskar att se på dans så det ska bli hur kul som helst. Och det ska bli kul och se hur det ser ut i Falkhallen. Jag har ju inte vart där än. Jaja, nu hinner jag inte sitta här och skriva nåt mer. Ska ju snart till jobbet. Ha en bra dag!



Lite ändring...

Istället för draken åkte vattenpipan dit. Blev lite bättre tycker jag. ;) Draken passade sig inte där, utan den får stå på en utav filmhyllorna istället. Tycker det är så kul att ändra om i lägenheten. Ävem om man kanske bara byter ut nån blomma, prydnadsgrej, bytar gardiner eller nya hyllor, kul är det, vad som. :)

 

 


Bild jag skulle lagt in...

Glömde ju lägga in en bild på mina naglar med ju. Kommer inte ihåg när jag gjorde dom, men lacket sitter kvar än i alla fall. Får nog måla nytt i veckan. Men här komemr bilden (bilderna).


Så där. Inget avancerat. Bara vitt lack på topparna och över det

genomskinligt glitter. Sen nån krussidull men en pärla och glitter på

det. Sen bara vanligt genomskinligt lack. Har så många nya lack att testa!

 


Ändrat i lägenheten!

Idag har vi gjort lite småändringar i lägenheten. Har tyvärr ingen för och efterbild. Glömde det. Men ni som vart här innan vet ju hur det såg ut. ;) Vi hade en stor vit möbel innan, men den har vi tagit bort hyllplanen på, så nu är bara det vita glasskåpet kvar, sen har vi hängt upp en svart hylla där. Ovanför soffan hade vi hängades ett svärd. Men där har vi nu en svart hylla. Jag är SKIT nöjd!!


Här stod den vita möblen innan.

 

Här hade vi svärdet hängades.

 

Den här är jag mest nöjd med. ;)



Sedan har vi också varit i Greppered med hos mamma och pappa.
Mamma bjöd på våfflor med sitt nya våffelgärn. JÄTTEGODA våfflor gjorde hon. Orka tyvärr inte äta så många för jag var så mätt efter lunchen. Åt ju mina smarriga toast. =D



Ensam ensam ensam..

Känns som om man sitter ensam var och varrannan fredag eller lördag. Suger lite för det är inte alls kul. :( Oftast är det för att Jesper jobbar som han gör. Fast denna gången för han är iväg på festligeheter med sina arbetskamrater. Men vad gr jag ikväll då? Jo, jag äter chips med dipp, dricker pepsi, har målat naglarna och nu kollar jag på Lets Dance. Claudia MÅSTE bara vinna detta! Hon är grym och jag hejar stenhårt på henne.

Bild på naglarna kan jag lägga in sen.
Orkar inte just nu. En kul men konstig grej fick jag reda på av mamma tidigare. En gammal klasskamrat till mig ska GIFTA SIG!!!!! :O Shit säger jag bara. ättekul för honom verkligen och för tjejen som ska bli hans fru. Men det känns ju verkligen hur overkligt som helst. Vadå...? Är det dags för oss 89:or att gifta oss nu eller?? :S Är vår tid inne...? Hmm.. Nja, än känner jag inte för sådana grejer kan jag säga. Men GRATTIS säger jag bara! ;) Kul kul!

Kollade runt lite på bikinis innan.
Hitta många fina, men fastande för en finfin! Kan dock inte beställa hem den än, men när lönen kommer ska det allt dimpa ner i mitt brevinkast utan tvekan. Nåväl, nu ska jag väl fortsätta ha en trevlig/tråkig fredagskväll i min ensamhet.....



Jag har tråkigt!

Sitter i sovrummet och har tråkigt. Känns sjukt konstigt att sitta vid den stationära datorn. Måste vart över ett år sen vi hade igång denna. :S I alla fall.. Jesper och hans arbetskamrater tillåter inte mig att vara med dom. Dom förfestar för att sen åka till Ästad Bondgård och ha kul. Jag var ute och gick och sen när jag kom hem bad dom dig dra åt h*lvete så jag fick inte göra annat än att sätta mig här. Nej, så sa dom faktiskt inte. Hans arbetskamrater är jättesnälla. Jag tycker själv att jag kan sitta här. Jag ska inte vara ivägen.

Om två timmar ska jag ändå gå. Vi ska ha "storfika" på stålboms jag och mina säta vänner. :) Så kl fyra kommer söta Jonna och möter upp mig. Sen ska Emma och Micka komma vet jag. Ebba skulle nog komma lite senare. Sen vet jag inte om det blir nån mer. Det återstår att se. ;)



Strängt!

Varför kan man bara inte ibland få pengar UTAN att behöva jobba? Hade gärna velat ligga kvar i sängen denna morgon. Är huuuur trött som helst. Säg inte att mina sömnproblem har komit tillbaka igen. :( Har sovit dåligt sen i söndags nu ju. Det jobbigaste är att just nu ligger min lilla älskling och sussar gott i sängen, man vill ju bara krypa ner jämta han.

Efter jobbet idag ska jag till Emma.
Jonna ska också dit. Jag har inte vart i hennes nya lägenhet heller så det ska bli kul att se hur den ser ut. Jag slår vad om att den är hur mysig som helst. Känns lite som Emma. Att hon är en sån som verkligen tar hand om sitt hem och gör det mysigt och hemtrevligt. ;) Sen måste jag verkligen ta hand om tvätten med. MÅSTE!! Sovrummet ser ut som ett bombnedslag. :S



Ensam igen....

Nu har Jesper stuckigt till jobbet och man är ensam igen! :( HATAR att sova ensam! Det är nåt utav det värsta jag vet. Jag är mörkrädd, jag inbillar mig lätt saker och är SUPER lättskrämd. Har jag sett en läskig film kan det sitta i flera dagar. Haha, kommer ihåg när jag var liten. Kommer inte ihåg hur liten jag var men runt 6 eller 7 kasnke.. I alla fall, King Kong visades på tv, vilket jag bsolut inte fick kolla på. Var för liten för det. Men jag gjorde det andå. det ångrade jag mycket sen. I flera flera år drömde jag om den där gorillan. Kollade alltid under min säng om det fanns nåt där. För några månader sen såg jag på den för första gången igen. Då tänker man: Hur F*N kunde man bli så rädd för det? Jag har vägrat se den filmen hur länge som helst, för jag var så rädd, men va?? Hahahaha inte läskig alls ju. Men jag har väldigt lätt för att tro att allt ska hända just mig. :P Men nu ska jag lägga mig. NATTI!



Mätt och belåten!

Hej hopp! Jag är mätt som en plätt. Åt bacon med broccolistuvning till kvällsmat. Helt okej faktiskt. För att vara första gången jag gör broccolistuvning + att jag inte hade nåt recept att följa så smakade det bra. :) Jesper tyckte att det var supergott. :D Då blir man glad.

Mmmm! :P


Ikväll har jag inte gjort nånting alls. Älskar sådana kvällar. Har bara slöat. Borde fixa med tvätten, men det får vänta tills imorgon. Jaja, nu ska jag fortsätta att inte göra nåt.

 

 


Det var det värsta jag hört!!!

Jag vet inte hur mycket som skrivits om Michael Jackson sen han dog. Men detta tar fan priset! Ni vet sprutan som han fick av sin doktor. Sprutan som tog hans liv. DEN SKA SÄLJAS PÅ AKTION!! :O Hallå eller!!?? Det stod i engelska tidningen "Mirror" eller vad den nu heter. Jag orkar snart inte finnas i den här världen längre. (Nej, ta det inte seriöst. Jag älskar mitt liv) Allt jag menar är att vad händer? Eller vad hände? Folk är fan inte riktiga längre. Hans två systrar ska i alla fall göra allt för att stoppa denna aktionen och jag hoppas verkligen att dom lyckas! Herregud! Jag är upprörd!


Oj oj oj!

Dags för mig att skriva, har en vän arg som ett bi just nu för jag inte skrivit på ett tag. :S Men nu är det så att internet har krånglat lite så det har inte vart så lätt för mig att skriva. :P Men nu funkar det för tillfället i alla fall. Idag ska jag träffa min syster. Vi ska fika och sen ska jag kolla på kläder som hon inte ska ha. Hon ska nämligen flytta så hon har gjort en storrensning i sin garderob.

I lördags hade Ebba fest för hon fyllde år. Var hur kul som helst. Vi lyckas alltid med att ha det bäst när alla vi tjejer träffas. <3 Kul kul kul.. Ne nu ska jag börja göra mig i ordning.



Men åååh!

Fortfarande förkyld. :( Hur länge ska man gå och vara sjuk egentligen? Nu har jag vart det i mer än två veckor. Förskylningen vill verkligen inte försvinna. Jobbigt!

Idag fyller min lilla pappa år! Jag hoppas att hans dag blir kanon bra. Vi firade ju han igår med mat och bowling. Gick skit för mig men bra för älsklingen faktiskt. Han spöade skiten ur alla. :P

Jaja,
nu ska jag snart sticka till jobbet. Känner mig sjukt seg. Sov dåligt i natt. Men så länge solen skiner så känns det lite bättre i alla fall.


Nattpratare!!

Haha, när jag kom hem i natt så var inte Jesper riktig! :P Han låg och sov, och så skulle jag kolla lite på hans mobil, han har ett rolig spel på den. Så råkade jag ta bort alarmet och hade ingen aning om hur man fick tillbaka det. Så jag buffar på Jesper och säger att han måste ställa om sitt alarm. Trött är han så han börjar yra. Då lyder vår konversation så här:

Jag: Älskling, jag råka ta bort ditt alarm.

J: Okej, gå in på kompass.

Jag: Nej älskling, inte kompass, din klocka.

J: Ja, GÅ IN PÅ KOMPASS. (Irriterad)

Jag: Men älskling, man ställer nog inte klockan på kompass. Vet du vad kompass är för nåt??

J: GÅ in på affären! (Arg)

Jag: Nej, nu är du konstig. Det finns ingen affär på din iphone.

J: JO!!! En app. (vet inte om det heter app...) Gå in på affären.

Jag: Men älskling.... Jag ska ställa klockan, inte handla.

J: PÅ APPEN! AFFÄREN!!!! (skriker åt mig)

Jag: Jesper, sluta nu. Man ställer inte klockan där, nu är du konstig.

J: Men tror du inte jag vet min telefon. Affären finns där.

Jag: Jesper det finns ingen affär som ställer klockan på din telefon.

J: Jag bryr mig inte.

Jag: Haha jaja okej.


Så går jag ut en stund från rummet för att dricka,
sen när jag kommer tillbaka säger jag en gång till att jag råkat ta bort hans alarm. Ja då helt plötsligt reser han sig, går in på alarmet och ställer klockan och sen frågar om jag haft kul ikväll.... :S HAHAHAHAHA Tror jag dör. Konstiga människa!


Gödde!

Oj oj oj!! För första gången i mitt liv (ska väl inte ljuga, utan andra gången) så går min favvolåt vidare. =D Vad är väl bäst, man har vart ute och haft en rolig kväll och träffat gamla arbetskamrater och haft kul. Sen kommer man hem och snabbsbolar igenom melodifestivalen som man spelat in, och ser att den man hejat på VINNER!!!!!! Älskar ju The Ark  med och den gick vidare (vet inte vilket år, men tror det var förrförra året) och nu så går Anna Bergendahl vidare vilket är helt underbart!!!!!!!! Så för andra gången i mitt liv så går en låt jag hejjat på vidare till Det stora! Go Anna!!!! <3

 

Hata henne i Idol, älskar henne i Melodifestivalen! Så skitsnack om att det var fel låt som vann. Alla bidrag som var med var faktiskt sämre än detta. Det är ju vad jag tycker i alla fall. Jaja, RÄTT LÅT SOM VANN!!!!!! <3

 

 

 


Lite bättre...

Gjorde om mina naglar innan. Blev lite bättre i alla fall.. Snart kommer Eva Lina till mig innan vi ska åka till Ebba! ;)


Förutom att strecken blev felvända, fick det bli så..

Gör nog om dom två fingrarna imon..

 


DANTE!

Har ju suttit i köket hela dagen med mina j*vla naglar. Var lite varm med så jag hade öppet fönstret. Dante satt i fönstret nästan hela tiden, för det blir ju klart mycket roligare att höra allt där ute som han annars bara ser röra sig. Satt en helvetes massa fiskmåsar på taket som han "skällde" på. Haha, har aldrig hört det där ljudet från honom förr.

Nyfiken katt som ska undersöka allt han ser!

 

 

Ne, nu har jag bestämt mig. Ser mina fingrar med det fula jag gjort på naglarna flyga runt på tagenterna så det ska göras om. Klarar inte av att se det!!! Så får det bli!

 

 


Inte nöjd!

Fixat klart naglarna nu, men jag är inte ett dugg nöjd. Tog en evighet att göra det så därför får det sitta kvar. Orkar inte göra om det. Kan hända att jag gör det ändå om nån timme eller så, får se. Tänkte i alla fall lägga in en bild på mitt misslyckade resultat...

Mobilbild med, så bilden är inte den bästa. :S

 

 

 


Mmm!!

Sitter i mitt vackra kök och äter en lätt middag. Äter mycket godare toast än igår och mycket godare latte än igår. Sämsta cafét jag vart på nånsin!! Säger inte vilket, det är elakt. ;) Katten sitter i köksfönstret och kollar hungrigt på. Sötisen! Haha..

Ikväll blir det partaj.
Ebba fyller år så hon ska ha fest. Ska bli najs. Tyvärr kan man väl inte gå ut så hårt ivkäll för imon händer det andra grejer. Pappsen fyller år på måndag, så imorgon ska familjen fira honom! Det ska bli kul det med.

Älskar att våren är på väg!
Helt underbart! Jag och älskling gick en sväng igårkväll och det var hur härligt som helst. Älskar den friska vårluften! Längtar såå tills lill Dante kan få vara ute i den friska sköna luften, tills ha kan utforska den stora världen som finns utanför fönstret. Min lilla mise!

Nåvål,
nu ska jag äta upp mitt mål, sen ska jag fixa mina naglar.


Det jag har i mina toast är:

Smör
Ost
Skinka
Tomat
Rostad lök



Saw

Ikväll blir det ett litet Saw maraton. Blev så sugen igår på att kolla igenom dom. Kommer nog i och för sig inte kolla igenom alla ikväll, men två tre stycken i alla fall. Älskar dom filmerna. Men han som gjort dom borde ju ha nåt fel i skallen.. :S Grymma är dom i alla fall. Eller aa, dom tre första. Ettan är ju helt klart bäst! Älskar slutet i ettan!  Så ikväll blir det mys framför tvn!



Nytt!

Inte världens bästa bild, men ändå. Älskar mitt nya linne!! <3 Eftersom det inte är världens bästa bild, så kanske man inte ser hur läckert det är! ;) Nåja..


 

Under linnet har jag ett rosa linne, så det sitter inte ihop som man kan tro. Utan mitt nya linne är det grårosa men gråa rosor och blad på. :PÅ Jag gillar det!

 

 

 


Längesen!

Nu var det länge sen jag blogga. Har fortfarande inget att säga direkt. Hatar när jag tappar det. Men det kommer ju alltid tillbaka så man kan väl hoppas på att det gör det snart...

Jag undrar vad som händer med mina växter??
Dom dör en efter en! :( Nu sitter Dante och leker glatt med ett blad. Denna gången är det i alla fall inte hans fel. Nu är det jag som gjort nåt... Vattnat FÖR mycket kasnke. :S Aja..



Äntligen!

Alice i underlandet, ikväll halv sju! =D Längtar!!!


 

 

 


Just det!

Vi skulle ju kollat på Alice i underlandet igår. Men eftersom jag blev ännu mer sjuk så avbokade vi den. Tror vi ska se den på tisdag istället. Ska boka nya biljetter strax. Tror inte att det skva vara några problem alls att få biljetter då.

Nu sitter jag och kollar på hemska melodivestivalen, andra chansen. Varför ha en andra chans? Har man inte blivit vidareröstad till final dirkt kan man väl lika väl lägga ner det. Och varför följer jag detta program? Missade förra lördagen i och för sig, men kollade upp alla sen på youtube... Varför gjorde jag det??? :S Jag gillar inte ens melodifestivalen ju. Åh!

Idag, när jag låg i soffan på förmiddagen fick jag världens längtan till nästa år! Det var världscupen i skidor och OJ vad jag vill på¨skidsemester!!!! Tror det var storlsalom jag kollade på, i Norge var det. Finfina backar och strålande sol. Vad kan vara bättre än det? En solig dag i skidbacken?? Önska att jag skulle på skidsemester i år, men måste vänta till nästa år. Det suger.

Imorgon är det Vasaloppet ju.
Hur mysigt var inte det att få åka dit och se sin pappa åka i mål?? Åååh, lilla pappa. Vet inte hur många Vasalopp han åkt men duktig var han. Nån dag ska jag med ta mig igenom det loppet. Vet inte när, men jag ska göra det i alla fall.




Nu får det vara nog!

Nu har jag varit sjuk i en vecka. Nu räcker det! Är så himla ledsen just nu. Man hade ju planerat en rolig utekväll men så är man sjuk. Så nu sitter man i sin ensamhet och bara väntar på att få höra folket utanför på väg till puben. :( Men det finns ju alltid nåt bra med allt, och i detta fallet är det att det inte är nästa helg jag är sjuk. För då ska jag festa med älskade Jasmine!!!!! Och hon kommer hem IMORGON!!=D Sen på lördag med så ska Ebbis ha födelsedagsfest och det ska bli najs. Men ååååååh vad jag har saknat min Jasmine!


Ska bli härligt att ha dig hemma igen!

 

 


?

Spännande! Idag gjorde jag en grej som kan förändra mitt liv.



Jäkla skitdag!

Varför måste man ha feber och vara förkyld en sån här underbar dag? Varför måste man vara sjuk överhuvudtaget! :( Denna dagen hade varit perfekt att ta sig en tripp till sina kära föräldrar och ha en mysig dag ute med grillning och annat. Ska ju bli fint väder imon med förhoppningsvis om det nu stämmer, så man får väl ta och göra det då istället. Håller tummarna för att det blir fint väder OCH att man inte har feber! Nu ska ja ringa mor min!



Wieee!!

Bokade precis biljetter till Alice i underlandet! Den har jag väntat på länge nu, har premiär idag tror jag. Men på fredag i alla fall så ska jag se den! :) Hoppas den är bra nu bara. Eller bra och bra, menar väl mer att den är helt okej fast grym 3D! Tror väl inte jag kommer digga just filmen så mycket. Har väl aldrig gillat Alice i underlandet så mycket. Nåväl, nu ska jag slänga in mig i duschen tänkte jag.



SÅ JOBBIGT!

Min hals den gör ont, mitt huvud värker, min näsa börjar bli täppt och jag sover sämst på nätterna!! Vet inte varför, men jag är väl säkert onormal, på kvällen/natten har jag feber, men sen är jag feberfri på morgonen och dagen...? Kan det verkligen vara så? Hmm... Strängt är det i alla fall för jag sover ap dåligt när jag har feber! :( Nåja, jag ska inte sitta här och beklaga mig för det finns folk som har det värre. Sjukt att man kan klaga över en förkylning egentligen. Man beter ju sig som om man vore dödssjuk, men det är ju bara ett skämt mot dom som verkligen är det. Usch ja..



Aj min hals!

Inte kul alls, vaknade idag och hade världens halsont. :( Varför måste jag bli så sjuk så ofta? Gillar inte det. Har precis ätit frukost och ska snart sticka iväg till jobbet i det härliga slasket. Gillar min frukost idag. Rostmacka med jordgubbssylt ;) och yoggi med fullkornskornflakes.. Så nu står jag mig till middagen som är världens godaste!! Kycklingsallad och ris! =D

Kycklingsalladen består av:

Tomat
Gurka
Majs
Rödlök
Isbergssallad
Kycklingtärningar


Och så ska man ha ris och dressing till. Hur gott som helst! Älskar det och det är ju så enkelt att göra! Ha en bra dag allihopa!



RSS 2.0